HD κανάλια στη NOVA

Απάντηση: NOVA-HD

Δεν πρόκειται να αλλάξουν με τίποτα την τακτική τους τελεία και παύλα.......και ο λόγος είναι ότι στα φόρουμ γράφουμε 200 άντε 1000 άτομα. Έχουν 350000 συνδρομητές, δεν μασάν τίποτα μπροστά σε αυτά που γράφουμε εμείς. Όποτε τσάμπα γκαρίζουμε, εδώ ο άλλος που δεν ξέρει από δορυφορική παίρνει τον δέκτη τους, και μένει και ευχαριστημένος. Διότι, άντε να εξήγησης ότι δεν είσαι ελέφαντας στην σήμερον ήμερα της δορυφορικής. Εμενα η συνδρομη μου ελαβε τελος, οποτε δεν θα κατσω να σκασω με δαυτους και με τον τσαμπουκα τους να αφησω τον 8000, και να παρω την μακαρια που πασαρουν, και με το ετσι θελω και το παντρεμα τους. Όποτε γόβα σε χαιρετώ και σε έχω γραμμένη εσένα και της λαμπρές ιδέες σου εκεί που δεν πιάνει μελάνι πλέον, έχει και άλλα πακέτα ανώτερα από σένα-bye-

Re: Απάντηση: NOVA-HD

Ενταξει τα εχουμε πει 1000 φορες οτι η NOVA ειναι ακριβη , οτι η εικονα στα περισσοτερα καναλια μετρια κτλ.

Τον νεο δεκτη (PACE) ποτε προλαβατε και τον βγαλατε "μαπα".

Σιγα και τους ποιοτικους δεκτες που κυκλοφορουν στο εμποριο , το 90% ειναι Κινεζοκατασκευες της πλακας.

Τουλαχιστον ο PACE 810 που ειχα παλια ηταν πολυ ποιοτικη και στιβαρή κατασκευη.

Απάντηση: NOVA-HD

Να κάνουμε τότε μια σύγκριση όλοι εδώ μέσα με τους δέκτες που έχουμε?? οτι είναι ανώτερος από τον παλιό δέκτη που έχει δώσει? Ο νεος PACE 810 δεν συγκρίνετε με τον παλιό τους.

Last edited:
Re: NOVA-HD

Ας πει κάποιος αν είναι προτιμότερο να συνδε´σουμε τη NOVA με component αντί για SCART.

Re: NOVA-HD

Εξαρτάται την τηλεόραση. Βέβαια η δοκιμή είναι εύκολη. Εγώ την σταμάτησα την συνδρομή τον Μάιο, οπότε δεν μπορώ να δοκιμάσω...

Απάντηση: Re: NOVA-HD

Νομίζω είναι ο Πανασάτ. Δεν έχω ούτε μήνα που τον πήρα.
Ο panasat 1110 δεν έχει component έξοδο.
Δεν ξέρω αν υποστηρίζεται component από την έξοδο scart!
Έχει τέτοια επιλογή (component) στο μενού του;
Αν ναι παίρνεις (με κάθε επιφύλαξη) ένα καλώδιο scart to component για την εικόνα και για τον ήχο συνδέεις τα 2 rca του ήχου (κόκκινο-άσπρο).
Διάβασε κι εδώ...
http://avclub.gr/forum/showthread.php?t=58666

Last edited: