Με τον PVR, που όμως θα μπει στο συρτάρι αν πάρει κάποιος τον HD...
Η γκρίνια πηγαίνει στο γεγονός ότι αρκετοί από εμάς (συνδρομητές Nova) τυγχάνει να έχουμε και δεύτερη εξοχική κατοικία και ενώ έως σημέρα κάθε ΠΣΚ πάιρνουμε απλά την κάρτα μαζί μας και έχουμε τα κανάλια της Nova και στο εξοχικό μας , τώρα θα πρέπει να κουβαλάμε και τον δέκτη κάτι που σαφώς δυσκολεύει τα πράγματα. Πιστεύω ότι η Nova θα έπρεπε να έχει κάνει κάποια πρόβλεψη για αυτό. Συνεπως δεν υπάρχει πάντα κάτι ύποπτο πίσω από την γκρίνια για αυτή την ιστορία παντρέματος κάρτας-δέκτη.
Φιλικά !
Να τι δίνουν άλλοι πάροχοι, όπως η NOVA!!!!!
Το Abu Dhabi θα είναι ο μόνος πάροχος που θα αναμεταδώσει το σύνολο 380 αγώνων της PREMIER LEAGUE για το πρωτάθλημα 2010/11 σε υψηλή ευκρίνεια. Το πακέτο συμπεριλαμβάνει συνδρομή 12 μηνών στο ADMC Sport και έναν αποκωδικοποιητή HUMAX High Definition! To πακέτο περιλαμβάνει 10 κανάλια HD (Abu Dhabi Sports 1-6, Sky News HD, Fox Movies HD, Fox Series HD & National Geographic HD) και είναι διαθέσιμο στον NileSat στις 7 μοίρες Δυτικά. To ADMC διαθέτει το συγκεκριμένο πακέτο συνδρομής με ένα ενσωματωμένο chip που βρίσκεται μέσα στον αποκωδικοποιητή, οπότε δεν απαιτείτε κανενός είδους συνδρομητικής κάρτας. Διατίθεται σε προσφορά από την MAJAR
Επίσης, διαβάστε και αυτό!!!!!!
Σε τρία ανέρχονται πλέον τα συνδρομητικά κανάλια της υπηρεσίας TDT Premium που είναι διαθέσιμα μέσω της ισπανικής επίγειας πλατφόρμας ΤDT. Μετά τα κανάλια Gol TV και AXN, στις 23 Αυγούστου θα ξεκινήσει η λειτουργία του Canal+ Dos, το οποίο ανήκει στην Sogecable, ιδιοκτήτρια εταιρεία της δορυφορικής πλατφόρμας Digital+. Το Canal+ Dos θα παρέχει κινηματογραφικές ταινίες, τηλεοπτικές σειρές και ντοκιμαντέρ, ενώ η μηνιαία συνδρομή ανέρχεται σε 15 ευρώ. Η λήψη των καναλιών της TDT Premium πραγματοποιείται με κάρτες πρόσβασης που τοποθετούνται σε πιστοποιημένους επίγειους αποκωδικοποιητές συστήματος Nagravision ή αντίστοιχα CAMs.
Και τώρα τι λένε "τα ψώνια" της NOVA HD???????
Και να φανταστείτε ότι έχω 3d τηλεόραση και πάλι δεν κάνω έτσι όπως μερικοί που βιάζονται.... έρχεται και ο PVR σε ένα μήνα!!!! 250ευρώ. Προς το παρόν απαλαμβάνω τα άλλα HD και όχι της NOVA!!!
Το ίδιο ανέφεραν και σε εμένα, απλά δεν μπορούσε να με δώσει κάποιο χρονοδιάγραμμα για τις μελλοντικές αναβαθμίσεις.μετα απο επικοινωνια με τη NOVA με ενημερωσαν οτι στην επομενη επισης αναβαθμιση (σε 2 με 3 μηνες) θα υπαρχει δυνατοτητα προσθεσης δευτερου δορυφορου
Το ίδιο ανέφεραν και σε εμένα, απλά δεν μπορούσε να με δώσει κάποιο χρονοδιάγραμμα για τις μελλοντικές αναβαθμίσεις.
Σύμφωνα με τα λεγόμενά τους πρόκειται να προσθέσουν και 2ο δορυφόρο με´τα από παράπονα πελατών:furious3::furious3::furious3::furious3:
Στον ιδιοκτησιακό δέκτη τους ενδιαφέρει η απρόσκοπτη λειτουργία μόνο του βασικού (για εκείνους) δορυφόρου. Τι να πω κι εγώ με 19 lnb...
Αυτό, αλλά και το γεγονός ότι κάποιοι έχουν το "ψώνιο" να θέλουν να βλέπουν και στο σαλόνι και στο δωμάτιο...
Στον ιδιοκτησιακό δέκτη τους ενδιαφέρει η απρόσκοπτη λειτουργία μόνο του βασικού (για εκείνους) δορυφόρου. Τι να πω κι εγώ με 19 lnb...
Γιατί φίλε μου αυτό το αποκαλείς "ψώνιο"?
Μιλάμε για σπίτι με γυναίκα και παιδιά, Γιατί όλοι πρέπει να βλέπουν το ίδιο απ' την ίδια TV?
Γιά πές...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.