HD κανάλια στη NOVA

Re: NOVA-HD

[ quote = ΔΗΜΗΤΡΗΣ.Π ? 1312823 ] ομορφα ... σε καλυπτουν σε περιεχομενο και τιμη ? κανε μια συνδεση και πες και σε εμας ενα αξιζει να το κανουμε κι εμεις » .[ / quote]
Δίνω τα λεφτά μου στο SKY 3D και όχι σε 3 καναλάκια (αμφιβόλου ποιότητας) στη NOVA και απολαμβάνω και άλλα 3d κανάλια.... Αλλά έτσι για να συγκρίνουμε τι κάνουν και οι άλλοι.....

Φιλε το sky 3d εχει το αλλο Σαββατο Ηρακλης-Ολυμπιακος?

[ quote = ΔΗΜΗΤΡΗΣ.Π ? 1312823 ] ομορφα ... σε καλυπτουν σε περιεχομενο και τιμη ? κανε μια συνδεση και πες και σε εμας ενα αξιζει να το κανουμε κι εμεις » .[ / quote]
Δίνω τα λεφτά μου στο SKY 3D και όχι σε 3 καναλάκια (αμφιβόλου ποιότητας) στη NOVA και απολαμβάνω και άλλα 3d κανάλια.... Αλλά έτσι για να συγκρίνουμε τι κάνουν και οι άλλοι.....

εγω δεν σου ειπα οχι.υπαρχουν παρα πολλες λυσεις,αλλα το θεμα ειναι να μεινεις ευχαριστημενος και οχι για να το λες απλα.

τι εννοω:
παιρνω το sky uk hd για τους αγγλικο πρωταθλημα και βλεπω σε αψογο hd και ειμαι καλυμενος για την premier league.
απο κει και περα ομως τι αλλο μπορω να δω σε αυτο το μπουκετο?
τα αγγλικα μου δεν φτανουν για να παρακολουθησω μια ταινια χωρις ελληνικους υποτιτλους.το ιδιο με τα ντοκυμαντερ και τα υπολοιπα.
αρα δινω κανα 800αρι για hd δεκτη και κανα 50αρι το μηνα για την premierleague?
ιδια κατασταση και με οποιδηποτε αλλο σοβαρο ευρωπαικο μπουκετο.
αφου λοιπον δεν με καλυπτουν οι υπολοιποι,στρεφομαι αναγκαστικα στην νοβα,που εχει βεβαια σχεδον ολοκληρο το ελληνικο πρωταθλημα,που οσο και να λεμε οτι δεν μας ενδιαφερει,το θελουμε εστω και απο συνηθεια.
εδω τωρα-οπως ειπα και παραπανω-διαφωνω κι`εγω σε πολλα θεματα(συνδρομη,προυποθεσεις,δυνατοτητες Hd δεκτη)αλλα απο την αλλη καπου καταλαβαινω οτι και αυτοι προσπαθουν να προστατεψουν το προιον τους με οποιονδηποτε τροπο.λαθος,σωστο ετσι αποφασισαν.
απο κει και περα αποφασιζουμε κι`εμεις.τους ακολουθουμε ή οχι.

Απάντηση: Re: NOVA-HD

μπορει καποιος που αγορασε τον pace και εχει 2 δεκτες,να μας πει εαν δουλευει σωστα το Loop?
δηλάδη δινει σωστα σημα στον 2ρο δεκτη που ειναι επανω του?

Έχει loop through; Από τις φωτογραφίες που έχω δει της πίσω όψης, βλέπω LNB in (Sat in το λέει) και RF in/out (επίσης σε βύσμα F).

Re: Απάντηση: Re: NOVA-HD

Έχει loop through; Από τις φωτογραφίες που έχω δει της πίσω όψης, βλέπω LNB in (Sat in το λέει) και RF in/out (επίσης σε βύσμα F).

δεν εχεις αδικο.τωρα το ειδα κι`εγω.
δηλαδη RF in/out ,μονο για να βγαλεις σε συχνοτητα τον δεκτη.
εαν θες να συνδεσεις και 2ρο δεκτη,πας αναγκαστηκα σε διακλαδωτη.

Oσο εχουν το ελληνικο πρωταθλημα,θα μπορουν να κανουν οτι τους γουσταρει.Μονο εκει στηριζονται,γι'αυτο καιγονται να κλεισουν τις συμφωνιες ακομα και νωριτερα απο την ληξη της υπαρχουσας.(Οτ)αν χασουν την μπαλα,δεν θα μεινουν ουτε 20000 συνδρομητες.Ειμαι συνδρομητης 2 χρονια και θα παρω τον δεκτη μονο και μονο για την ομαδα μου.Βεβαια βλεπουμε και πολλες ταινιες,αλλα αυτο δεν θα ειναι προβλημα αν χασουν την σουπερ λιγδα.

ΥΓ.Τζιγγερ πουλα και φυγε αχρηστε καρμοιρη.

τον αγορασα χθες και τον εχω συνδεσει με dvd recorder οπως και τον παλιο. Καλωδιακια στις εξοδους audio και video το οποιο καταληγει σε scart στο recorder

Καταλαβαίνω καλά ότι εγγράφει όποιο πρόγραμμα παίζει εκείνη τη στιγμή ο αποκωδικοποιητής; Αν ναι, πόσο πρακτικό είναι αυτό για προγραμματισμένη εγγραφή;

δεν εχεις αδικο.τωρα το ειδα κι`εγω.
δηλαδη RF in/out ,μονο για να βγαλεις σε συχνοτητα τον δεκτη.
εαν θες να συνδεσεις και 2ρο δεκτη,πας αναγκαστηκα σε διακλαδωτη.
Αυτό ακριβώς συμβαίνει. Πρακτικά μπορείς μόνο να στείλεις σήμα μέσω του RF σε δεύτερη TV.
Εγώ για παράδειγμα στέλνω στην ΤV της κρεββατοκάμαρας για να μπορώ να δώ και το τέλος μιας ταινίας από το κρεββατάκι μου !!!!

Απάντηση: NOVA-HD

μολις ελαβα το μηνιαιο λογαριασμο και εχουν μεσα ενα διαφημιστικο φυλλαδιο που λεει ακριβως τα παντα που αφορα το hd. λιγο πολυ λεει ολα αυτα που εχουν ειπωθει κι εδω.

Πως μπορουμε να παρουμε την καλυτερη ποιοτητα εικονας απο τον δεκτη τους? Να τον συνδεσουμε σε av ενισχυτη η κατευθειαν στη τηλεοραση με hdmi ? εχει δοκιμασει καποιος? εγω εχω τον ονκυο 906 κ νομιζω μεσω αυτου εχω ελαφρως καλυτερη εικονα αλλα πρεπει να ορισω στις ρυθμισεις του δεκτη αναλυση 720 κ οχι 1080ι !

Καταλαβαίνω καλά ότι εγγράφει όποιο πρόγραμμα παίζει εκείνη τη στιγμή ο αποκωδικοποιητής; Αν ναι, πόσο πρακτικό είναι αυτό για προγραμματισμένη εγγραφή;
Μια χαρα καταλαβαινεις. Αρα πρεπει πριν φυγεις απο το σπιτι να εχεις αφησει το νοβα στο καναλι που θελεις να γραψεις και δεν εχεις την επιλογη να γραψεις κατι απο δυο καναλια οσο λειπεις. Πρωτογονο μεν , λυση για να αποφυγεις το pvr αν δεν το εχεις πολυ αναγκη δε.

Αυτό ακριβώς συμβαίνει. Πρακτικά μπορείς μόνο να στείλεις σήμα μέσω του RF σε δεύτερη TV.
Εγώ για παράδειγμα στέλνω στην ΤV της κρεββατοκάμαρας για να μπορώ να δώ και το τέλος μιας ταινίας από το κρεββατάκι μου !!!!

το δοκιμασες με τον συγκεκριμενο και το στελνει οντως...?

νομιμα?

και για να γινω και λιγο δικηγορος του διαβολου....μηπως η γκρινια παει σε ''αλλα'' που χανουμε με το παντρεμα?

ρε φιλε δεν μας τα λες καλα.. δεν μου αρεσουν τα ποστ σου ουτε τα pm που στελνεις..

Last edited:

Μια χαρα καταλαβαινεις. Αρα πρεπει πριν φυγεις απο το σπιτι να εχεις αφησει το νοβα στο καναλι που θελεις να γραψεις και δεν εχεις την επιλογη να γραψεις κατι απο δυο καναλια οσο λειπεις. Πρωτογονο μεν , λυση για να αποφυγεις το pvr αν δεν το εχεις πολυ αναγκη δε.

ΟΚ, ευχαριστώ. Μικρής χρησιμότητας και πρακτικής εφαρμογής για εμένα, θα προτιμούσα λύση PVR.

Μόλις τους πήρα τηλέφωνο και μου το ανοίξανε κι εμένα. Και το novasports hd εκπέμπει.

Το eurosport hd εκπεμπει κανονικο προγραμμα? Το novasports hd τι ακριβως μεταδιδει?