[ quote = ΔΗΜΗΤΡΗΣ.Π ? 1312823 ] ομορφα ... σε καλυπτουν σε περιεχομενο και τιμη ? κανε μια συνδεση και πες και σε εμας ενα αξιζει να το κανουμε κι εμεις » .[ / quote]
Δίνω τα λεφτά μου στο SKY 3D και όχι σε 3 καναλάκια (αμφιβόλου ποιότητας) στη NOVA και απολαμβάνω και άλλα 3d κανάλια.... Αλλά έτσι για να συγκρίνουμε τι κάνουν και οι άλλοι.....
[ quote = ΔΗΜΗΤΡΗΣ.Π ? 1312823 ] ομορφα ... σε καλυπτουν σε περιεχομενο και τιμη ? κανε μια συνδεση και πες και σε εμας ενα αξιζει να το κανουμε κι εμεις » .[ / quote]
Δίνω τα λεφτά μου στο SKY 3D και όχι σε 3 καναλάκια (αμφιβόλου ποιότητας) στη NOVA και απολαμβάνω και άλλα 3d κανάλια.... Αλλά έτσι για να συγκρίνουμε τι κάνουν και οι άλλοι.....
μπορει καποιος που αγορασε τον pace και εχει 2 δεκτες,να μας πει εαν δουλευει σωστα το Loop?
δηλάδη δινει σωστα σημα στον 2ρο δεκτη που ειναι επανω του?
Έχει loop through; Από τις φωτογραφίες που έχω δει της πίσω όψης, βλέπω LNB in (Sat in το λέει) και RF in/out (επίσης σε βύσμα F).
τον αγορασα χθες και τον εχω συνδεσει με dvd recorder οπως και τον παλιο. Καλωδιακια στις εξοδους audio και video το οποιο καταληγει σε scart στο recorder
Αυτό ακριβώς συμβαίνει. Πρακτικά μπορείς μόνο να στείλεις σήμα μέσω του RF σε δεύτερη TV.δεν εχεις αδικο.τωρα το ειδα κι`εγω.
δηλαδη RF in/out ,μονο για να βγαλεις σε συχνοτητα τον δεκτη.
εαν θες να συνδεσεις και 2ρο δεκτη,πας αναγκαστηκα σε διακλαδωτη.
Μια χαρα καταλαβαινεις. Αρα πρεπει πριν φυγεις απο το σπιτι να εχεις αφησει το νοβα στο καναλι που θελεις να γραψεις και δεν εχεις την επιλογη να γραψεις κατι απο δυο καναλια οσο λειπεις. Πρωτογονο μεν , λυση για να αποφυγεις το pvr αν δεν το εχεις πολυ αναγκη δε.Καταλαβαίνω καλά ότι εγγράφει όποιο πρόγραμμα παίζει εκείνη τη στιγμή ο αποκωδικοποιητής; Αν ναι, πόσο πρακτικό είναι αυτό για προγραμματισμένη εγγραφή;
Αρχισε να εκπεμπει το eurosport hd.
Αυτό ακριβώς συμβαίνει. Πρακτικά μπορείς μόνο να στείλεις σήμα μέσω του RF σε δεύτερη TV.
Εγώ για παράδειγμα στέλνω στην ΤV της κρεββατοκάμαρας για να μπορώ να δώ και το τέλος μιας ταινίας από το κρεββατάκι μου !!!!
κανονικα και με επιλογες ηχου ελληνικα στερεο και αγγλικα 5.1Εμένα ακόμα κλειστό μου το δείχνει. Παίζει κανονικά;
νομιμα?
και για να γινω και λιγο δικηγορος του διαβολου....μηπως η γκρινια παει σε ''αλλα'' που χανουμε με το παντρεμα?
Μια χαρα καταλαβαινεις. Αρα πρεπει πριν φυγεις απο το σπιτι να εχεις αφησει το νοβα στο καναλι που θελεις να γραψεις και δεν εχεις την επιλογη να γραψεις κατι απο δυο καναλια οσο λειπεις. Πρωτογονο μεν , λυση για να αποφυγεις το pvr αν δεν το εχεις πολυ αναγκη δε.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.