HD κανάλια στη NOVA

Re: NOVA-HD

εχω τον ιδιο δεκτη της edision και το loop που εχει θα το χαρακτηριζα αδυναμο.
μια αλλη φθηνη και σιγουρη λυση,ειναι ενα απλος διακλαδωτης,αρκει βεβαια να μην δουλευουν και οι 2 δεκτες συγχρονως.

τι εννοεις απλο διακλαδωτη?δε με νοιαζει να μη δουλευουν ταυτοχρονα.κ πριν ετσι τους ειχα.ειναι σιγουρη λυση η θα κανω καμμια ζημια?καμμια ιδεα για τις αλλες αποριες μου?ρωταω επιμονα γιατι με εχεις ξαναβοηθησει κ συ κ αλλοι εδω μεσα κ εκτιμω το αμεσο των απαντησεων κ το αγνο των προθεσεων!Παρεμπιπτοντως παιδια to das erte hd τωρα δειχνει bayern- wolsfburg.Nα περιμενουμε κατι τετοιο η μπα?

aπιστευτο!!!!

μολισ εβαλα το hdmi και ξανα τα ιδια ο δεκτησ κολλησε και αρχισε ξανα να κανει restart συνεχεια.Δεν σταματαει με τιποτα συνεχεια restart kai den deixnei tipota.πηρα ξανα στην nova kai μου ειπαν το απιστευτο οτι δηλαδη επειδη ειχα πρωτα ανοιξει την τηλεοραση και μετα εβαλα τον δεκτη μαλλον ξανα κολλησε.επειτα μου λενε να τον αφησω μια ωρα και μετα να ξαναπροσπαθησω αλλα ξανα τα ιδια χαλια....:

Εγω εχω συνδεδεμενο τον δεκτη σε μια Plasma 50" 6ετιας με καλωδιο HDMI to DVI γιατι δεν εχει η ΤV είσοδο HDMI .

Μου εκανε και εμενα restart στο Νovasports HD ενώ το ΕUrosport HD το εδειχνε κανονικα .
Συνδεσα τον δεκτη σε μια αλλη tv με HDMI εδιξε κανονικα και μετα τον ξανασυνδεσα με την plasma και το προβλημα ως δια μαγειας εξαφανισθηκε! !!!!

Re: Απάντηση: Re: NOVA-HD

το δοκιμασες με τον συγκεκριμενο και το στελνει οντως...?
Ναι το έχω δοκιμάσει, εννοείται ότι το κανάλι της Νόβα που παίζει στη μια τηλεόραση παίζει και στην άλλη.
Εμένα με βολεύει αφάνταστα καθώς συχνά ξεκινάω ταινία στο σαλόνι και τελειώνει στην κρεββατοκάμαρα :a0210:

δηλαδη πρεπει να κανουμε και την δευτερη για να δουμε τα HD?...επισης αν εχεις συνδεση με scart δεν βλεπεις τα HD?

Απο scart δεν μπορει να περασει αναλυση HD

Αν μπορεί κάποιος ας δώσει καμιά ιδέα για το πρόβλημά μου.
Ο δέκτης συνδέθηκε με την ΤV με το scart και με έναν DENON 2310 με καλώδιο HDMI καθώς η TV έχει μόνο μία είσοδο για HDMI. Το πρόβλημα είναι όταν παίζει μέσω του ενισχυτή το NovasportHD παίζει για 2-3 δευτερόλεπτα και μετά τζίφος ενώ το Eurosport HD παίζει κανονικά.
Σημειώνω ότι μέσω του scart παίζουν όλα καλά και όταν σύνδεσα το δέκτη με την Tv με το HDMI πάλι όλα παίζανε μια χαρά.
Προφανώς θα πει κάποιος οι ρυθμίσεις στον ενισχυτή θα φταίνε αλλά έλα που τα έχω δοκιμάσει όλα + το γεγονός ότι το EurosportHD παίζει κανονικά.
Όποιος μπορεί ας βοηθήσει plzzzz θα το σπάσω μου φαίνεται στο τέλος.:furious3::furious3::furious3::furious3:

Re: Απάντηση: Re: NOVA-HD

τι εννοεις απλο διακλαδωτη?δε με νοιαζει να μη δουλευουν ταυτοχρονα.κ πριν ετσι τους ειχα.ειναι σιγουρη λυση η θα κανω καμμια ζημια?καμμια ιδεα για τις αλλες αποριες μου?ρωταω επιμονα γιατι με εχεις ξαναβοηθησει κ συ κ αλλοι εδω μεσα κ εκτιμω το αμεσο των απαντησεων κ το αγνο των προθεσεων!Παρεμπιπτοντως παιδια to das erte hd τωρα δειχνει bayern- wolsfburg.Nα περιμενουμε κατι τετοιο η μπα?

κατι τετοιο:http://www.emimikos.gr/shop/product.php?productid=17386

Ναι το έχω δοκιμάσει, εννοείται ότι το κανάλι της Νόβα που παίζει στη μια τηλεόραση παίζει και στην άλλη.
Εμένα με βολεύει αφάνταστα καθώς συχνά ξεκινάω ταινία στο σαλόνι και τελειώνει στην κρεββατοκάμαρα :a0210:

καλο μου ακουγεται...

Re: Απάντηση: NOVA-HD

Δοκιμασε να συνδεσεις την tv με τον δεκτη με το hdmi και απο τον δεκτη συνδεσε τον ενισχυτη με την digital.
Το πρόβλημα είναι ότι η TV έχει μόνο μία σύνδεση HDMI και εγώ έχω 2 συσκευές με HDMI. Το PLAYSTATION και τη Νόβα οπότε έχω σκοπό να τα στέλνω στον ενισχυτή (έχει 5 εισόδους) και αυτός να στέλνει στην TV.
Αυτό που λες το έχω κάνει και λειτουργεί, αυτό που με τρελαίνει είναι ότι με τον τρόπο που τα συνδέω το EurosportHD παίζει ενώ το NovasportHD στέλνει σήμα για 1-2 δευτερόλεπτα και μετά έχω μαύρη οθόνη.

aπιστευτο!!!!

πηρα σημερα στο Ηρακλειο κρητης απο forthnet to nova HD και παω να συνδεσω τον δεκτη και συνεχεια αναβαν τα φωτακια και δεν εμπαινε στο menu παιρνω στην nova τεχνικους και μου λενε οτι ειναι ελατωματικοσ ο δεκτησ.οκ λεω και παω και μου τον αλλαζουν με νεο αλλα και ο νεοσ με scart μου εδειξε εικονα αλλα μολισ εβαλα το hdmi και ξανα τα ιδια ο δεκτησ κολλησε και αρχισε ξανα να κανει restart συνεχεια.Δεν σταματαει με τιποτα συνεχεια restart kai den deixnei tipota.πηρα ξανα στην nova kai μου ειπαν το απιστευτο οτι δηλαδη επειδη ειχα πρωτα ανοιξει την τηλεοραση και μετα εβαλα τον δεκτη μαλλον ξανα κολλησε.επειτα μου λενε να τον αφησω μια ωρα και μετα να ξαναπροσπαθησω αλλα ξανα τα ιδια χαλια....επαθα μεγαλη πλακα και ξαναπερνω στην forthnετ για αλλαγη και μου λενε να περασω αυριο που θα ειναι και ο υπευθυνος του καταστηματος να το δουμε το θεμα!!!!! δεν με νοιαζει μονο που τους εδωσα 138 ευρω για δεκτη και καλωδιο για να παρω αυτο τον μαπα δεκτη!!!!!

θελω να ρωτησω οι υπολοιποι ποια διαδικασια εκαναν για εκκινηση του δεκτη και ενεργοποιηση τησ καρτας? χρειαζεται πρωτα αναβαθμιση ο δεκτησ ?

και τελοσ μηπως γινεται να ξεκολλησει ο δεκτης με καποια κουμπια αν πατησω εκτοσ το reset ?

σας ευχαριστω και προσοχη στα hd nova!!!....

καιγομαι να παω να ψωνισω αυριο ρε παιδια γιατι εχω ξεμεινει...κανεις καμμια ιδεα?

aπιστευτο!!!!

πηρα σημερα στο Ηρακλειο κρητης απο forthnet to nova HD και παω να συνδεσω τον δεκτη και συνεχεια αναβαν τα φωτακια και δεν εμπαινε στο menu παιρνω στην nova τεχνικους και μου λενε οτι ειναι ελατωματικοσ ο δεκτησ.οκ λεω και παω και μου τον αλλαζουν με νεο αλλα και ο νεοσ με scart μου εδειξε εικονα αλλα μολισ εβαλα το hdmi και ξανα τα ιδια ο δεκτησ κολλησε και αρχισε ξανα να κανει restart συνεχεια.Δεν σταματαει με τιποτα συνεχεια restart kai den deixnei tipota.πηρα ξανα στην nova kai μου ειπαν το απιστευτο οτι δηλαδη επειδη ειχα πρωτα ανοιξει την τηλεοραση και μετα εβαλα τον δεκτη μαλλον ξανα κολλησε.επειτα μου λενε να τον αφησω μια ωρα και μετα να ξαναπροσπαθησω αλλα ξανα τα ιδια χαλια....επαθα μεγαλη πλακα και ξαναπερνω στην forthnετ για αλλαγη και μου λενε να περασω αυριο που θα ειναι και ο υπευθυνος του καταστηματος να το δουμε το θεμα!!!!! δεν με νοιαζει μονο που τους εδωσα 138 ευρω για δεκτη και καλωδιο για να παρω αυτο τον μαπα δεκτη!!!!!

θελω να ρωτησω οι υπολοιποι ποια διαδικασια εκαναν για εκκινηση του δεκτη και ενεργοποιηση τησ καρτας? χρειαζεται πρωτα αναβαθμιση ο δεκτησ ?

και τελοσ μηπως γινεται να ξεκολλησει ο δεκτης με καποια κουμπια αν πατησω εκτοσ το reset ?

Φιλε μου επαθα κι εγω το ιδιο:furious3:
Την ωρα που εδωσα εντολη για αναζητηση εσβησε κι απο τοτε
αναβοσβηνουν τα λαμπακια και ανοιγοκλεινει συνεχεια ο δεκτης
:bigcry:
Πρεπει να παω αυριο να μου τον αλλαξουν.
Να τους ζητησω καλυτερα να μου κανουν εκει την ενεργοποιηση για να ειμαι ησηχος?

Να τους ζητησω καλυτερα να μου κανουν εκει την ενεργοποιηση για να ειμαι ησηχος?

Γιατι οχι , πες τους οτι ειναι και Σ/Κ ..

Και εμενα μου εχει τυχει καποιες φορες σε αλλαγη καναλιων να σβησει απο μονος του ..
Τωρα τι κολπα ειναι αυτα ..θα δειξει .

Παντως συνολικα απο εικονα και χρωματα , πιστευω οτι ειναι αρκετα καλη ,ειδικα οταν δειχνει στιγμιοτυπα απο τον τελικο του CL, χωρις να εχω εμπειρια απο αλλη δορυφορικη ΗD υπηρεσια , παρα μονον απο mkv αρχεια στον υπολογιστη και στο WDTV player .

Re: Απάντηση: NOVA-HD

Παιδια βλεποντας στο eurosport τον αγωνα τενις σε hd αναρωτιομουν αν ο εξοπλισμος της nova σε συνδιασμο με τον δεκτη hd μπορει να δειξει 3d υλικο.

Εαν δε κανω καποιο τρομακτικο λαθος, οποιοδηποτε καναλι που εκπεμπει HD σημα, μπορει να εχει και 3D εκπομπη αν το θελησει. Δεν ειναι κατι δυσκολο γιατι ολη την δουλεια την κανει το μεσο αναπαρωγης που παιρνει το σημα, δηλαδη προς το παρον οι 3D Ready τηλεορασεις. Το ζορι ειναι να κανεις παραγωγη 3D.

Αν μπορεί κάποιος ας δώσει καμιά ιδέα για το πρόβλημά μου.
Ο δέκτης συνδέθηκε με την ΤV με το scart και με έναν DENON 2310 με καλώδιο HDMI καθώς η TV έχει μόνο μία είσοδο για HDMI. Το πρόβλημα είναι όταν παίζει μέσω του ενισχυτή το NovasportHD παίζει για 2-3 δευτερόλεπτα και μετά τζίφος ενώ το Eurosport HD παίζει κανονικά.
Σημειώνω ότι μέσω του scart παίζουν όλα καλά και όταν σύνδεσα το δέκτη με την Tv με το HDMI πάλι όλα παίζανε μια χαρά.
Προφανώς θα πει κάποιος οι ρυθμίσεις στον ενισχυτή θα φταίνε αλλά έλα που τα έχω δοκιμάσει όλα + το γεγονός ότι το EurosportHD παίζει κανονικά.
Όποιος μπορεί ας βοηθήσει plzzzz θα το σπάσω μου φαίνεται στο τέλος.:furious3::furious3::furious3::furious3:
Φίλε ακριβώς το ίδιο πρόβλημα είχα και εγώ είχα συνδέσει το hdmi στον Yamaha ενισχυτή που έχω και από τον ενισχυτή στην τηλεόραση. Το Eurosport HD έπαιζε κανονικά το Novasports HD 1-2 δευτερα και μετά μαυρίλα. Τους περνώ τηλέφωνο δοκιμάσαμε τα πάντα αλλα τίποτα. Η λύση τελικά είναι μια θα πρέπει αναγκαστικά να βάλεις το hdmi απευθείας στην τηλεόραση, το έβαλα και ήταν όλα ok άσε που ανοίγει και πιο γρήγορα τώρα λόγο ότι κλειδώνει άμεσος τώρα στην 1080i ανάλυση. Αν θες ήχο 5.1 πάρε ένα καλώδιο coaxial και σύνδεσέ το με τον ενισχυτή εγώ έτσι έκανα. Το μονο κακό είναι ότι θα χρειαστεί να αλλάζεις καλώδια πίσω από την TV.... Ας κάνουμε κουράγιο μήπως με κάποια μελλοντική αναβάθμιση φτιάξουνε αυτό το πρόβλημα με το HDMI.
Πάντως η εικόνα στο Novasports HD είναι αρκετά καλή από τα κλιπάκια που δείχνει μακάρι να είναι έτσι και στη superleague. Να σημειώσω ότι σε όλα τα κανάλια η ανάλυση στην TV μένει 1080i και δείχνουν αξιοπρεπώς εκτος από κάποια προγράμματα και match που η συμπίεση τις nova είναι απαράδεκτη

γιατι ξεκιναει παλι ενα μπαχαλο γκρινιας και αγανακτισμου για κατι που
εαν θελεις το βαζεις...?
τα εχουμε 1000πει και καταντα κουραστικο για ολους οσους διαβαζουν τα θεματα που εχουν σχεση με την νοβα.

γιατι κολλησαμε παλι στο παντρεμα?
ολοι οι μεγαλοι-τουλαχιστον-providers δορυφορικων υπηρεσιων παγκοσμιως,δεν εχουν ιδιοκτησιακους παντρεμενους δεκτες?
γιατι να εξαιρεθει δηλαδη η νοβα?
ποσο πουλανε οι υπολοιποι τους ιδιοκτησιακους hd δεκτες τους?
τι δυνατοτητες εχουν οι αντιστοιχοι δεκτες των αλλων Providers απο τον pace της νοβα?
να τα βαλουμε κατω και να γινει σωστη και δικαιη συγκριση.
πεταμε ενα "το κοβω τωρα και τελος...","θα τους παρω να τους πω εγω...",
"θα τους δειξω εγω τωρα..."...και γενικοτερα "απειλες" που τις λεμε για να τις ακουμε μεταξυ μας.
εχετε την εντυπωση οτι μας φοβηθηκαν?χεστηκαν...
αυτη την στιγμη που μιλαμε-τουλαχιστον για τα δεδομενα της Ελλαδος-
ειναι οτι καλυτερο υπαρχει για καποιον που παρακολουθει συχνα τηλεοραση.
αθλητικα,ταινιες,ντοκυμαντερ,κινουμενα σχεδια....
ειδικα εφετος με φτωχες παραγωγες των ιδιωτικων σταθμων και τον Ελληνα κλεισμενο σπιτι για περιορισμο εξοδων,ειναι η καλυτερη τους.
στην αναμπουμπουλα χαιρεται ο λυκος...!!
λετε να μην ξερουν τι πουλανε?λετε να μην ξερουν οτι γκρινιαζουμε?
συνεχιζουν ομως την ιδια οικονομικη πολιτικη τους και οταν χρειαστει και αρχισουν τα ζορια,εχουν τεραστια οικονομικα περιθωρια να σε δελεασουν.
παρολα αυτα,συνεχιζουμε και ειμαστε συνδρομητες,αλλα συγχρονως τους κραζουμε.καλα κανουμε...αλλα ρε παιδια-οχι επαναληψεις συνεχεια!

Απο το στομα μου το πηρες,
ΔΕν ειπε κανεις σε κανενα να πεταξει τιποτα, αν θελετε απλα γεφυρωνετε τον νεο δεκτη και εχετε οτι ειχατε + τον νεο δεκτη της Nova.
Αν παλι δεν θελετε εχει καλως και παραμενετε ως εχετε,
Τα εχω χωσει στη Nova απειρες φορες ειμαι ανενεργος συνδρομητης 5 χρονια τους εχω ξεχ....σει και με επιστολες σε σημειο που δεν ξανατολμησαν να με ξαναπαρουν τηλεφωνο για επανασυνδεση αλλα δεν μπορω να μην αναγνωρισω το αυτονοητο το οτι δηλαδη ολοι οι μεγαλοι παροχοι εχουν πλεον ιδιοκτησιακους δεκτες οι οποιοι προσφερουν εξτρα υπηρεσιες + παντρεμενες καρτες.
Και μιλαμε για παροχους κορυφες αναμεσα τους και ο sky UK στον οποιο ειμαι συνδρομητης 5 χρονια.
Αλλου πρεπει να εστιασετε το κραξιμο.
1. Στα τιμολογια τους τα οποια συγκριτικα με το εισοδημα μας ειναι για σφαλιαρες,
2. Στην παροχη υπηρεσιων, Κανουν ντορο για 3 καναλια HD και οι Αγγλοι φτανουν αισιως τα 50 σε λιγο με ενα καναλι 3D και τρια μεσα στο Σεπτεμβρη και μαλιστα θεματικα με σχεδον την ιδια τιμη στο full package,
3. Στην υπερσυμπιεση των καναλιων (αν και αυτο εχει βελτιωθειο αισθητα τουλαχιστο στο πρωτο καναλι ταινιων)
Στα παραπανω κραξτε τους αν και δεν ιδρωνει το αυτι τους με τις ευχες μου
Νικος

μεγαλες αληθειες ειπατε και οι δυο.:SFGSFGSF::SFGSFGSF::SFGSFGSF:

Last edited:

η Νοβα παταει σε ενα-δυο δεδομενα.
1.μονοπωλιο (μεχρι να βγει ο ΟΤΕ)
2.πουλαει σαν πρωτοπορος και σολο παικτης στην αγορα αυυτο που αλλου ειναι δεδομενο,σε μια χωρα-μπανανια που ακομα δεν υπαρχει ανα την επικρατεια ψηφιακο σημα σε 16:9....
αυτο της επιτρεπει να πουλαει οσο θελει και οπως θελει.
3.Ο κλασσικος,ο μ@λ@κ@ς ο Ελλληναρας θα σκουξει,θα φωναξει,αλλα πρωτος θα τρεξει να παρει το προΐον της και ας ειναι και πανακριβο εις γνωσειν του....(κι εγω απ'αυτους ειμαι....)
αλλωστε δεν ειναι η μονη εταιρια που το κανει αυτο.
ολα τα μεγαλα κεφαλια αισχροκερδουν στην πλατη του Ελληναρα κι αυτος χειροκροτει....
εδω ο φραπες κοστιζει 5ε και εμεις εκει,πρωτη μουρη...
γιατι να μειωσει τις τιμες η Νοβα;
γιατι να βαλει 50 καναλια HD με αψογη ποιοτητα οταν και με 3 θα κονομησει;

ΑΝ καποτε εχει ανταγωνιστη,ΙΣΩΣ να βαλει μυαλο και να ριξει τιμες και να βελτιωσει το προγραμμα της ποιοτικα και ποσοτικα σε υλικο HD
εως τοτε αν γουσταρεις φιλαρακο,ΘΑ πληρωνεις για οτι σου δινει και μαλιστα αδρα και υπο τους ορους που σε δενουν στο αρμα της χειροποδαρα....

Oσο εχουν το ελληνικο πρωταθλημα,θα μπορουν να κανουν οτι τους γουσταρει.Μονο εκει στηριζονται,γι'αυτο καιγονται να κλεισουν τις συμφωνιες ακομα και νωριτερα απο την ληξη της υπαρχουσας.(Οτ)αν χασουν την μπαλα,δεν θα μεινουν ουτε 20000 συνδρομητες.Ειμαι συνδρομητης 2 χρονια και θα παρω τον δεκτη μονο και μονο για την ομαδα μου.Βεβαια βλεπουμε και πολλες ταινιες,αλλα αυτο δεν θα ειναι προβλημα αν χασουν την σουπερ λιγδα.

ΥΓ.Τζιγγερ πουλα και φυγε αχρηστε καρμοιρη.

Οταν ανοιξει η αγορα ολες οι συμφωνιες θα ειναι στον αερα και οι ομαδες θα μπορουν να κανουν νεες συμφωνιες.