HD κανάλια στη NOVA

Re: NOVA-HD

Ειμαι κάτοχος του Nova HD PVR, και αντιμετωπίζω το εξής: δεν μπορω να σβησω καμμια εγγραφή απο τον σκληρο δίσκο, μιλαγα με την υποστηριξη 44 λεπτα και λυση δεν βρηκαμε. Ξερει κανείς τι συμβαινει?

Ειμαι κάτοχος του Nova HD PVR, και αντιμετωπίζω το εξής: δεν μπορω να σβησω καμμια εγγραφή απο τον σκληρο δίσκο, μιλαγα με την υποστηριξη 44 λεπτα και λυση δεν βρηκαμε. Ξερει κανείς τι συμβαινει?
Ναι.Οι δεκτες τους ειναι γτπ.

Γνωριζει καποιος για ποιο λογο οι αγωνες του nba δε μεταδιδονται σε hd αλλα ουτε και σε 16/9?Αντιθετα ολοι αγωνες συνεχιζουν να μεταδιδονται σε 4/3 , ενω οι δημοσιογραφοι απαντουν πως δειχνουν τους αγωνες οπως τους στελνουν οι αμερικανοι.Μα ειναι δυνατον να μας λενε πως τα μεγαλυτερα δικτυα οπως το espn και το tnt μεταδιδουν αγωνες σε 4/3?Στην πραγματικοτητα εχουν γινει , εστω και ελαχιστες , μεταδωσεις σε 3d!

Γνωριζει καποιος για ποιο λογο οι αγωνες του nba δε μεταδιδονται σε hd αλλα ουτε και σε 16/9?Αντιθετα ολοι αγωνες συνεχιζουν να μεταδιδονται σε 4/3 , ενω οι δημοσιογραφοι απαντουν πως δειχνουν τους αγωνες οπως τους στελνουν οι αμερικανοι.Μα ειναι δυνατον να μας λενε πως τα μεγαλυτερα δικτυα οπως το espn και το tnt μεταδιδουν αγωνες σε 4/3?Στην πραγματικοτητα εχουν γινει , εστω και ελαχιστες , μεταδωσεις σε 3d!

Επειδή με ενδιαφέρει και μένα το ΝΒΑ, ρώτησα και έμαθα, ότι δυστυχώς (όσο και να φαίνεται απίθανο) το ESPN το δίνει μόνο 4:3!!!!

Ελπίζω κάποια στιγμή να αλλάξει αυτο....:furious3:

Το espn...έχει 2 SD 16/9 κανάλια όπως και 2 HD και ένα 3D...στην τελική ας πάρουν εικόνα από τα HD!

Υπάρχουν στο Αγγλικό πακέτο Sky.Οπότε και από εκεί μπορούν να πάρουν εικόνα.Επίσης υπάρχει και το nba tv...nba tv HD!

Φοβάμαι ότι δεν είναι τόσο απλό.
Όποιος παρακολουθεί ΝΒΑ,ίσως να έχει παρατηρήσει ότι στα time out, περιόδους και ημίχρονα, η μετάδοση δεν διακόπτεται από το γήπεδο, άσε που είναι τραγικό αυτό, γιατί βλέπεις το κάθε τι μη τηλέοπτικό που βγαίνει στον αέρα, από rewind & fast forward των servers, μέχρι πρόβες των γραφικών.

Στα ημίχρονα κτλπ η nova βάζει διαφημίσεις.Εκτός αυτού στις 3 το πρωί δεν θα το καταλάβει και κανένας...την επόμενη μέρα ''πεύτει'' μοντάζ.Το NBA tv δεν έχει τέτοια ''προβλήματα'' πάντως από το λίγο που έχω δει.

Ανέφερα αυτά περί ημιχρόνου κλπ, απλά και μόνο να σου πω ότι η μετάδοση είναι multifeed και να ενισχύσω έτσι το ότι δεν έχει να κάνει μόνο με τη Νοβα.
Τσπ, εγώ πάντως περιμένω το θαύμα (να δω το All Star σε HD)

Το espn...έχει 2 SD 16/9 κανάλια όπως και 2 HD και ένα 3D...στην τελική ας πάρουν εικόνα από τα HD!

Ενημερωτικά και 16/9 πωλείται και HD ...μόνο που το κόστος ανεβαίνει σημαντικά!

Ναι...το NBA όμως δεν νομίζω να μεταδίδεται πουθενά αλλού στον κόσμο σε 4/3...(σε αναπτυγμένες χώρες)

Σύμφωνα με το kingofsat η Νοβα άλλαξε την συχνότητα που υπάρχουν τα HD κανάλια της σε DVB-S2.
Πιο συγκεκριμένα η 12130 Η DVB-S 27500 Η έγινε 12130 Η DVB-S2 8psk 27500 3/4

Σύμφωνα με το kingofsat η Νοβα άλλαξε την συχνότητα που υπάρχουν τα HD κανάλια της σε DVB-S2.

εμενα παντως το σημα εχει πεσει σε αυτην την συχνοτητα στο 38-43%και δεν βλεπω τιποτα απο hd ston pace δεκτη τους

Και εμένα στον PVR δεκτη τους, όλο χάνω τα HD κανάλια τις 2 τελευταίες μέρες, εκτός του eurosport νομίζω. Τα υπόλοιπα τα λαμβάνω κανονικά.
Π.χ. πριν 15 λεπτά το cinema HD δεν έπαιζε (0% σήμα), τώρα είναι στο 74%.

για να ανταγωνιστεί τον επερχόμενο π-0ΤΕ!! (θεού θέλοντος,συνθήκες των καιρών επιτρέποντος)

Να κάνω μια χαζή ερώτηση?:chinscratch:
Ο pvr θα δουλέψει με 1 καλόδιο προσωρινά???:huh2:
edit: sorry για το off-topic...:smash:
Τώρα θα ποστάρω στο σωστό....

Last edited: