HD κανάλια στη NOVA

Re: NOVA-HD

1.Χθες το βράδυ δεν είχα novasports hd και natgeohd....το eurosport hd ήταν οκ...στα 2 πρώτα έλεγε ελέγξτε τη σύνδεση του καλωδίου...κατι τέτοιο...αλλα δεν ασχολήθηκα πρισσότερο...με Pace 831.
2.Δεν έχει να κάνει ακριβώς με το HD αλλά ξέρει κανείς αν έχει αυξηθεί το bandwidth σε κανάλια SD πχ MAD και άλλα ελληνικά και nova sports? Έχω την εντύπωση ότι δεν βλέπω blocks σε γρήγορες σκηνές που ήταν αρκετά έντονο παλιότερα? Χωρίς αλλαγές φυσικά σε ρυθμίσεις tv.

Στην ΝΟΒΑ έκαναν την εμφάνισή τους 2 νέα HD κανάλια στην συχνότητα 12130 σε αντικατάσταση των ήδη υπάρχοντων καναλιών FOX LIFE και FX.Τα κανάλια είναι το NatGeo Wild HD και το Discovery HD Showcase

Παράλληλα υπάρχει και σε SD μετάδοση το NatGeo Wild στην συχνότητα 12169 σε αντικατάσταση του καναλιού BIG BROTHER

Last edited:

Στην ΝΟΒΑ έκαναν την εμφάνισή τους 2 νέα HD κανάλια στην συχνότητα 12130 σε αντικατάσταση των ήδη υπάρχοντων καναλιών FOX LIFE και FX.Τα κανάλια είναι το NatGeo Wild HD και το Discovery HD Showcase

Παράλληλα υπάρχει και σε SD μετάδοση το NatGeo Wild στην συχνότητα 12169 σε αντικατάσταση του καναλιού BIG BROTHER

για το NatGeo Wild σε SD στον pvr3001 με πακετο start pack εχω: Ε16 Μη ενεργοποιημενη καρτα προσβασης.

Σε αλλα πακετα παιζει;;;;

αρα η σιγουρια καποιων που υποστηριζαν οτι το NatGeo Wild hd,παιζει για λογαριασμο του οτε,επεσαν εξω...:damnyou:

Τα FOX LIFE και FX σταματανε?

αρα η σιγουρια καποιων που υποστηριζαν οτι το NatGeo Wild hd,παιζει για λογαριασμο του οτε,επεσαν εξω...:damnyou:

Ειναι διαφορετικα, αυτο που μαλλον προοριζεται για οτε ειναι στις 11258.

Δηλαδή ρε παιδιά to NAtGeo Wild θα μου εμφανίζεται με το full pack ή θέλει κάποια πατέντα? Σκέπτομαι να μπω κι εγώ στο χορό του HD με τη NOVA.

Άσχετο, αλλά η έκπτωση 20% που έχει για κατόχους forthnet θα ισχύει και για το ευρώ που είναι το HD μηνιαίως? Δηλ θα είναι 4? Όχι ότι έχει διαφορά, απλά από περιέργεια.

Ευχαριστώ

Ποια καινουργια hd καναλια ονειρευεστε; κανενα δεν υπαρχει , αυτα που λετε υπηρχαν στο μπουκετο της nova εδω και αρκετο καιρο αλλα απενεργοποιημενα..... για συνελθετε που θελετε και αλλα hd...

Κι εγώ Full+HD αλλά δεν μου ανοίγουν. Λέει κλειδωμένη υπηρεσία και είναι στα encrypted services. Λογικά θα μπουν από 1/4/2011, επίσης σε λίγο θα αρχίζουν να εξαφανίζονται και τα κανάλια ... cyprus ... cy, μία και η Nova στην Κύπρο τέλος, άρα απελευθερώνεται χώρος και τον πέμπτο αναμεταδότη δεν τον πήραν τζάμπα.

Άσχετο, αλλά η έκπτωση 20% που έχει για κατόχους forthnet θα ισχύει και για το ευρώ που είναι το HD μηνιαίως? Δηλ θα είναι 4? Όχι ότι έχει διαφορά, απλά από περιέργεια.

Η έκπτωση είναι μόνο για τις συνδρομές των πακέτων και όχι στις έξτρα υπηρεσίες. Δηλαδή δεν υπάρχει έκπτωση ούτε στα HD κανάλια, ούτε στην PVR υπηρεσία.

Με NOVA που μίλησα δεν υπάρχουν ακόμα νέα κανάλια HD και δεν είχαν κάποια ενημέρωση εκτός και εάν είχε μαύρα μεσάνυχτα αυτή που βγήκε στο τηλέφωνο.

Από 28 Μαρτίου το WILD στη Nova, το έπαιξε σποτ στο national geographic hd πριν λίγο (Η άγρια φύση έρχεται στη nova). Αν δεν κάνω λάθος το κανάλι παίζει ήδη στις δύο πιο διαδεδομένες πλατφόρμες iptv στην Ελλάδα ontv και conn-xtv.