HD κανάλια στη NOVA

Re: NOVA-HD

Πως καταλαβαίνουμε το επίπεδο του ήχου ότι είναι 5.1? και αν αυτό χωρίς home cinema έχει διαφορά στην πράξη?

Λογικά θα πρέπει ο δέκτης να έχει κάποια ένδειξη ότι ο ήχος είναι Dolby Digital.

Χωρίς συσκευή να αποκωδικοποιήσει το φορμά (Α/V ενισχυτής) στην τηλεόραση δεν θα καταλάβεις διαφορά.....

παιδιά, τώρα τελευταία παρατηρώ στο NS HD όταν δείχνει κάποιον αγώνα, εμφανίζεται 4-5 φορές στη διάρκεια του ένα ορθογώνιο παραθυράκι με κάτι κεφαλαία γράμματα στα αγγλικά, συνήθως στην αριστερή πλευρά, του στυλ CHDFGWJHFT.

Κάτι τέτοιο μου έκανε και εμένα σε αγώνες του Αγγλικού Πρωταθλήματος που βλέπω απο το abu dhabi sports με δέκτη Humax.

παιδια γιατι στα hd καναλια ο ηχος ειναι χαμηλοτερος απο τα sd? χρειαζεται καποια ρυθμιση?

παιδια γιατι στα hd καναλια ο ηχος ειναι χαμηλοτερος απο τα sd? χρειαζεται καποια ρυθμιση?
Εγω έχω παρατηρήσει ότι σε μερικές ταινίες δεν ακούγονται τα πίσω τα ηχεία στα hd.

Γειας σας παιδια μολις εγινε και εγω μελος της παρεας αλλα και συνδρομητης της Νοβα..πηρα το πακετο sport pack+value και τον novabox hd 831..μου τον συνδεσαν αλλα δεν μπορω να δω τα HD καναλια..εχω ξενερωσει γτ ο λογος που το πηρα ηταν για τα HD!Διαβασα οτι μπορει να φταιει το σημα..απο της πληροφοριες γραφει..σημα 70%!τι αλλο μπορει να φταειι?

Γειας σας παιδια μολις εγινε και εγω μελος της παρεας αλλα και συνδρομητης της Νοβα..πηρα το πακετο sport pack+value και τον novabox hd 831..μου τον συνδεσαν αλλα δεν μπορω να δω τα HD καναλια..εχω ξενερωσει γτ ο λογος που το πηρα ηταν για τα HD!Διαβασα οτι μπορει να φταιει το σημα..απο της πληροφοριες γραφει..σημα 70%!τι αλλο μπορει να φταειι?
Απλά ίσως δεν έχεις ενεργοποιήσει το πακέτο υψηλής ευκρίνειας...Πάρε τηλ 2106602000 και όταν....το σηκώσουν θα σου λύσουν το πρόβλημα...

Απλά ίσως δεν έχεις ενεργοποιήσει το πακέτο υψηλής ευκρίνειας...Πάρε τηλ 2106602000 και όταν....το σηκώσουν θα σου λύσουν το πρόβλημα...

Και σε μενα που τα πιανει ολα εκτος το eurosport hd?Πηρα τηλεφωνο και μου ειπαν να παρω τον 831 στον τεχνικο η να ελεξω την κεραια.Σημα εχω 68 και ακριβεια 90.Παντως αυτο εγινε με την τελευταια αναβαθμηση.

Δεν σου εμφανίζει καν το Eurosport HD και το Νοvasports HD στο μπουκέτο nova; Αν δεν τα εμφανίζει τότε δεν λαμβάνει ο δέκτης καλό σήμα σε αυτές τις συχνότητες.

Δεν σου εμφανίζει καν το Eurosport HD και το Νοvasports HD στο μπουκέτο nova; Αν δεν τα εμφανίζει τότε δεν λαμβάνει ο δέκτης καλό σήμα σε αυτές τις συχνότητες.

απο οτι φαινεται μαλλον αυτο ειναι γτ εχω σημα 65 και ακριβεια 68 αρα δεν πρεπει να τοποθετιθηκε καλα η κεραια..Για την ακριβεια ομως τι χρειαζεται?μηπως φταιει το καλοδιο..η η κεραια..?

Η ΕΡΤ HD και στην NOVA στην συχνότητα που βρίσκονται όλα τα HD κανάλια της (12130 Η 27500 DVB-S2 8PSK 3/4)

Η ΕΡΤ HD και στην NOVA στην συχνότητα που βρίσκονται όλα τα HD κανάλια της (12130 Η 27500 DVB-S2 8PSK 3/4)

Ενα μεγάλο μπράβο στη Nova απο εμένα!!!!!!!:music-smiley-005::music-smiley-005:

10 mbps μένουν διαθέσιμα στον transporter οπότε και πιστεύω θα έχουμε ίδια εικόνα με αυτή της ψηφιακής.