Με την καμία δεν ήταν HD!! Τον ίδιο αγώνα μετέδιδε σε hd και το HD5 του Digitalb.. Μιλάμε για τεράστια διαφορά!!Αυτη τη στιγμη εχει τον αγωνα ΤΣΣΚΑ - ΙΝΤΕΡ και δεν πιστευω οτι θα με πεισετε οτι αυτη η εικονα ειναι HD γιατι την συγκρινω με την SD και η διαφορα ειναι ελαχιστη. Η τηλεοραση μου ειναι η Samsung 46D8000 εχω 75% και 100% αντιστοιχα της μετρτησεις σηματος και φυσικα συνδεσει στα 1080i
Να σημειωσω οτι εκανα δοκιμη και με αλλο καλωδιο και σε αλλη θυρα HDMI της τηλεορασης αλλα δυστυχως
το κανάλι είναι στην θέση 101 και η βουλή πήγε στην θεση 100
Όσο για το τσσκα-ιντερ εμένα έχει αρκετή διαφορά από το sd αλλά έχω μια απορία γιατί στο hd δεν γράφει το score?
Αυτη τη στιγμη εχει τον αγωνα ΤΣΣΚΑ - ΙΝΤΕΡ και δεν πιστευω οτι θα με πεισετε οτι αυτη η εικονα ειναι HD γιατι την συγκρινω με την SD και η διαφορα ειναι ελαχιστη. Η τηλεοραση μου ειναι η Samsung 46D8000 εχω 75% και 100% αντιστοιχα της μετρτησεις σηματος και φυσικα συνδεσει στα 1080i
Να σημειωσω οτι εκανα δοκιμη και με αλλο καλωδιο και σε αλλη θυρα HDMI της τηλεορασης αλλα δυστυχως
βλεποντας για πρωτη φορα την ομαδα σε HD δε μπορω να πω μια χαρα μου αρεσε (η ομαδα ε το νου σας χαχαχααχααα). Αν και καπου θα χει ξαναγραφτει αλλα κατα διαστηματα ενα κουτακι που εβγαινε με 11 χαρακτηρες σε διαφορες θεσεις στην οθονη τι λογο υπαρξης εχει γνωριζει κανεις???
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.