HD κανάλια στη NOVA

Re: NOVA-HD

Τίθεται το ερώτημα, θα είναι διαθέσιμο και σε όσους δεν έχουν τον ιδιοκτησιακό δέκτη η ακόμη δεν είναι στο Full αλλά και στα οικονομικά πακέτα (Start & Value)?
Διαφορετικά...... :bigcry:

Είναι διαθέσιμο σε όλα τα πακέτα.Εννοείται πως πρέπει να έχεις τον Pace.

Αυτη τη στιγμη εχει τον αγωνα ΤΣΣΚΑ - ΙΝΤΕΡ και δεν πιστευω οτι θα με πεισετε οτι αυτη η εικονα ειναι HD γιατι την συγκρινω με την SD και η διαφορα ειναι ελαχιστη. Η τηλεοραση μου ειναι η Samsung 46D8000 εχω 75% και 100% αντιστοιχα της μετρτησεις σηματος και φυσικα συνδεσει στα 1080i
Να σημειωσω οτι εκανα δοκιμη και με αλλο καλωδιο και σε αλλη θυρα HDMI της τηλεορασης αλλα δυστυχως

Δεν ξέρω εάν εννοείται, καθώς πρόκειται για ελεύθερο κανάλι και όχι για κάποιο που προσφέρει η Nova. δηλαδή δεν θα πρέπει να υπάρχει χρέωση για αυτό.
Τώρα βέβαια μπορείς να μου πεις τζάμπα θα το ανεβάσει και θα χρησιμοποιεί transponder αλλά και πάλι δεν ξέρουμε την συμφωνία με τη ΕΡΤ, ώστε να φθάσει η ERTHD και στην "επαρχία" επιτέλους.

Τι σημαίνει αυτό;Δεν υπάρχει κάποια έξτρα χρέωση.Το ότι δεν ''παίζει'' στους υπόλοιπους δέκτες έχει να κάνει με την πολιτική της εταιρίας που ισχύει για όλα τα HD κανάλια.

το κανάλι είναι στην θέση 101 και η βουλή πήγε στην θεση 100

Όσο για το τσσκα-ιντερ εμένα έχει αρκετή διαφορά από το sd αλλά έχω μια απορία γιατί στο hd δεν γράφει το score?

Αυτη τη στιγμη εχει τον αγωνα ΤΣΣΚΑ - ΙΝΤΕΡ και δεν πιστευω οτι θα με πεισετε οτι αυτη η εικονα ειναι HD γιατι την συγκρινω με την SD και η διαφορα ειναι ελαχιστη. Η τηλεοραση μου ειναι η Samsung 46D8000 εχω 75% και 100% αντιστοιχα της μετρτησεις σηματος και φυσικα συνδεσει στα 1080i
Να σημειωσω οτι εκανα δοκιμη και με αλλο καλωδιο και σε αλλη θυρα HDMI της τηλεορασης αλλα δυστυχως
Με την καμία δεν ήταν HD!! Τον ίδιο αγώνα μετέδιδε σε hd και το HD5 του Digitalb.. Μιλάμε για τεράστια διαφορά!!

το κανάλι είναι στην θέση 101 και η βουλή πήγε στην θεση 100

Όσο για το τσσκα-ιντερ εμένα έχει αρκετή διαφορά από το sd αλλά έχω μια απορία γιατί στο hd δεν γράφει το score?

Περιεργο γιατι την ιδια γνωμη με εμενα ειχαν και αλλοι φιλοι

HD κανονικό ήταν αλλά λόγο του ότι έχουν επιλέξει στη Νοβα να καίνε με contrast & brightness το σύμπαν και έτσι να κερδίζουν το 20-30% από συμπίεση για αυτό δεν ένιωθες πολύ μεγάλη διαφορά αν και μου φαίνεται περίεργο που δεν το καταλάβαινες...αnyway.
Όπως λένε και τα παιδιά ποιο πάνω αν είχες τρόπο να δείς σε κάποιο ξένο HD απλά θα ένιωθες μεγάλη διαφορά.. εγώ λόγο SkyIt το ειδα εκεί. Είναι αστείο όλοι οι ξένοι provider να παίρνουν το ιδιο feed και όλοι να βγάζουν μια συγκεκριμένη ποιότητα εικόνας και τα γατόνια στη Νόβα να κάνουν τα δικά τους.

Η ερώτηση είναι, θα κοπεί η επίγεια μετάδοση του ERT-HD μετά απ' αυτήν την αλλαγή ή θα παίζει παράλληλα με την δορυφορική της Νόβα; Γιατί αν παίζει μόνο στη Νόβα πλέον (εκτός του απαράδεκτου του θέματος γενικότερα) τζάμπα ο κόσμος έτρεξε να πάρει επίγειους hd mpeg4 δέκτες, για την...ψηφιακή εποχη!

Φυσικά και δεν θα κοπεί ηεπίγεια μετάδοση. Κόπηκε για όλα τα άλλα κανάλια που έχει η νόβα? Απλά με αυτό τον τρόπο θα είναι διαθέσιμο, το ελπίζω προσεχώς πιο γεμάτο πρόγραμμα σε περιοχές που η ψηφιακή μετάδοση δεν έχει φτάσει ακόμα.

βλεποντας για πρωτη φορα την ομαδα σε HD δε μπορω να πω μια χαρα μου αρεσε (η ομαδα ε το νου σας χαχαχααχααα). Αν και καπου θα χει ξαναγραφτει αλλα κατα διαστηματα ενα κουτακι που εβγαινε με 11 χαρακτηρες σε διαφορες θεσεις στην οθονη τι λογο υπαρξης εχει γνωριζει κανεις???

βλεποντας για πρωτη φορα την ομαδα σε HD δε μπορω να πω μια χαρα μου αρεσε (η ομαδα ε το νου σας χαχαχααχααα). Αν και καπου θα χει ξαναγραφτει αλλα κατα διαστηματα ενα κουτακι που εβγαινε με 11 χαρακτηρες σε διαφορες θεσεις στην οθονη τι λογο υπαρξης εχει γνωριζει κανεις???

Δεν ξέρω για το κουτάκι.. αυτό που είδα χτες για πρώτη φορά είναι πως η εικόνα ήταν κάτιτης καλύτερη.. παρόλο το contrast που συνεχίζει να είναι στα ταβάνια ήταν καλύτερη από άλλες φορές.... είναι ένα βήμα προόδου πάντως και δεν θέλω να τους τα χώνω μόνο.