HD κανάλια στη NOVA

Re: NOVA-HD

Να στε καλα παλικαρια!! κατι τετοιο υπεθεσα και γω γιατι θυμαμαι σε ενα απτα νηματα και την αντιστοιχη τελιτσα που βγαινει αραια πυκνα κ ειναι για της επαγγελματικες συνδρομες... Ευχαριστω κ παλι!!

Αυτή η άσπρι κουκίδα είναι για τις επαγγελματικές συνδρομές? α0χ0χα0.Επειδή πηγαίνω σε μια συγκεκριμένη καφετέρια πάντα για να βλέπω την ομαδάρα (παρόλο που έχω nova στο σπίτι...) την έβλεπα συνεχεια και νόμιζα ότι ήταν θέμα της τηλεόρασης 0αχ0α0χα

Μάλλον πρόκειται για δοκιμές της υπηρεσίας fingerprint.

Βέβαια το fingerprinting της irdeto αναφέρετε σε διάσπαρτες κουκίδες (scattered dots) και όχι γκρίζες ταμπέλες με 11 χαρακτήρες.
Η επιλογή των κουκίδων έγινε για 2 λόγους, πρώτον για να μην είναι ευκολα αντιληπτό και κατά δεύτερον σε σεβασμό των συνδρομητών και την μη αποκοπή ωφέλιμης εικόνας.

Originally Posted by dermitzakis View Post
Χρειάζεσαι καλώδιο οπτικής ίνας(για μεταφορά ήχου).

Εκτός κι αν πάρεις κάτι τέτοιο όπως έκανα κι εγώ:

http://www.emimikos.gr/shop/product.php?productid=17392

δουλεύει τέλεια!!

Ερώτηση - προβληματισμός (1 χρόνο μετά από τον post σου !!!):

Έχω τον καινουργιο pvr 865 που δίνει τώρα η nova ο οποίος έχει ψηφιακό audio out μονο coaxial και ένα Home Cinema samsung που έχει ψηφιακό audio in μονο οπτική ίνα !!!

για να βγάλω ήχο 5.1 στα κανάλια που τον υποστηρίζουν, προφανώς πρέπει να χρησιμοποιήσω τον μετατροπέα που αναφέρεις. Και αυτό έκανα αγοράζοντας τον από ένα τοπικό (Κέρκυρα) κατάστημα ηλεκτρονικών. 'Ελα όμως που δεν δούλεψε...Το να έπεσα σε ελατωματικό μετατροπέα μου μοιάζει τρομερή σύμπτωση. Ο μετατροπές που αναφέρεις (και σου δουλεύει) πιστεύεις ότι θα κάνει τη δουλειά ? Ξέρεις αν είναι δοκιμασμένος στον αποκοδικοποιητή που αναφέρω ? Τί άλλο μπορεί να φταίει...? Μήπως εν αγνοία μου έχω κάτι απενεργοποιημενο που εμποδίζει την όλη διαδικασία ?
Θεωρώ ότι είναι κρίμα να έχω τον εξοπλισμό και να μην μπορώ να έχω ήχο 5.1 που στην τελική τον πληρώνω ! Μέσα στην απόγνωσή μου και ψάχνοντας αρκετή ώρα στο internet έπεσα πάνω σου (έστω και σε post που έγραψες αρκετό καιρό πριν, εξάλλου το πρόβλημα είναι ίδιο...). Ελπίζω να μπορέσεις να βοηθήσεις. Είσαι η τελευταία μου ελπίδα !!!

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

-bye-

Έχω το full pack της Νόβα και έχω 2 ερωτήσες.

1)Παίρνω τηλέφωνο σήμερα το βράδυ στο τμήμα για να μου προσθέσουν το HD. Πότε θα ξεκινήσει?

2) Έχω κάποια χρονική δεσμευση παραμονής σε αυτό ή αν δεν με ικανοποιεί τον άλλο μήνα μπορώ και το βγάζω?

Απάντηση: Re: NOVA-HD

Έχω το full pack της Νόβα και έχω 2 ερωτήσες.

1)Παίρνω τηλέφωνο σήμερα το βράδυ στο τμήμα για να μου προσθέσουν το HD. Πότε θα ξεκινήσει?

2) Έχω κάποια χρονική δεσμευση παραμονής σε αυτό ή αν δεν με ικανοποιεί τον άλλο μήνα μπορώ και το βγάζω?

Εξαρτάται, από το ποιόν δέκτη έχεις.

Αν έχεις ήδη τον pace, είναι απλούστατο. Με ένα τηλεφώνημα, όπως είπες, ενεργοποιούν την υπηρεσία.

Αν δεν έχεις τον pace, θα πρέπει να πας σε κατάστημα forthnet, θα αγοράσεις τον pace (παντρεμένο με κάρτα) & θα κάνεις νέο συμβόλαιο. Η υπηρεσία θα είναι διαθέσιμη αμέσως μόλις ενεργοποιήσεις την νέα σου κάρτα και η δέσμευση θα ορίζεται από το νέο συμβόλαιο (νομίζω 12μηνη, γιατί -υποτίθεται- παίρνεις σε τιμή προσφοράς τον δέκτη και έχεις και κάποιο διάστημα που δεν θα σε χρεώνουν για το HD).
Ο παλιός σου δέκτης, αν είναι ο panasat της nova και δεν είχες αγοράσει εσύ κάποιον άλλο του εμπορίου, περνάει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας..

Ερώτηση - προβληματισμός (1 χρόνο μετά από τον post σου !!!):

Έχω τον καινουργιο pvr 865 που δίνει τώρα η nova ο οποίος έχει ψηφιακό audio out μονο coaxial και ένα Home Cinema samsung που έχει ψηφιακό audio in μονο οπτική ίνα !!!

για να βγάλω ήχο 5.1 στα κανάλια που τον υποστηρίζουν, προφανώς πρέπει να χρησιμοποιήσω τον μετατροπέα που αναφέρεις. Και αυτό έκανα αγοράζοντας τον από ένα τοπικό (Κέρκυρα) κατάστημα ηλεκτρονικών. 'Ελα όμως που δεν δούλεψε...Το να έπεσα σε ελατωματικό μετατροπέα μου μοιάζει τρομερή σύμπτωση. Ο μετατροπές που αναφέρεις (και σου δουλεύει) πιστεύεις ότι θα κάνει τη δουλειά ? Ξέρεις αν είναι δοκιμασμένος στον αποκοδικοποιητή που αναφέρω ? Τί άλλο μπορεί να φταίει...? Μήπως εν αγνοία μου έχω κάτι απενεργοποιημενο που εμποδίζει την όλη διαδικασία ?
Θεωρώ ότι είναι κρίμα να έχω τον εξοπλισμό και να μην μπορώ να έχω ήχο 5.1 που στην τελική τον πληρώνω ! Μέσα στην απόγνωσή μου και ψάχνοντας αρκετή ώρα στο internet έπεσα πάνω σου (έστω και σε post που έγραψες αρκετό καιρό πριν, εξάλλου το πρόβλημα είναι ίδιο...). Ελπίζω να μπορέσεις να βοηθήσεις. Είσαι η τελευταία μου ελπίδα !!!

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

-bye-

ο μετατροπέας δουλέυει κανονικά σε pace 831. Για 865 δεν γνωρίζω αλλά δε νομίζω να έχει διαφορά.
Πρόσεξε να είναι καλά κουμπωμένη η οπτική ίνα και να έχεις επιλέξει τη σωστή πηγή από το remote του home cinema.
Κατά τα άλλα δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω.
Sorry για την καθυστέρηση στην απάντηση αλλά ειναι καιρό να κάνω log in.

Το hd της ΑΕΚ που βρισκεται????και το σκεφτομουνα...πως θα κανουν 2 συνεχομενες hd δικες τους παραγωγες?πως θα προλαβουνε?

Και έλεγα και εγώ λάθος κανάλι έχω...:drummer:? και άλλαζα και άλλαζα, αλλά...:smash:

Το hd της ΑΕΚ που βρισκεται????και το σκεφτομουνα...πως θα κανουν 2 συνεχομενες hd δικες τους παραγωγες?πως θα προλαβουνε?

Δεν ήταν HD σήμερα η ΑΕΚ. Δυστυχώς το μεγάλο βαν είναι Κύπρο για τον αγώνα UCL του ΑΠΟΕΛ. Αν ήταν εδώ θα κάναμε και τα δυο σε HD

Η "δύναμη" σας πόση είναι; Για δύο ταυτόχρονες μεταδόσεις; Αν θυμάμαι καλά πέρυσι η Nova έδειχνε το πολύ έναν HD αγώνα την ημέρα, και μερικές φορές έναν την αγωνιστική. Επεκταθήκατε ή υπάρχουν και άλλοι που κάνουν κάλυψη;

Η "δύναμη" σας πόση είναι; Για δύο ταυτόχρονες μεταδόσεις; Αν θυμάμαι καλά πέρυσι η Nova έδειχνε το πολύ έναν HD αγώνα την ημέρα, και μερικές φορές έναν την αγωνιστική. Επεκταθήκατε ή υπάρχουν και άλλοι που κάνουν κάλυψη;

Έχουμε πλέον 2 βαν. Το ένα είναι το γνωστό με 16 κάμερες εκ των οποιων οι 3 ειναι super slow και φέτος βγάλαμε άλλο ένα με 10 κάμερες και 1 super slow.
Στόχος μας είναι του χρόνου να έχουμε ακόμα ένα μεγάλο. Δουλεύω ήδη σε αυτό το project

Με το καλό να τα "κατοστήσετε" για να ξυπνήσουν και τα κανάλια να αρχίσουν να δείχνουν όσο και πιο πολλά γίνεται σε HD. Μη μας λένε μετά ότι σας καβατζώνει η Nova για την μπάλα.

Να σαι καλα. Μακάρι να υπάρχει ζήτηση και πίστεψε με έχω σιχαθεί τα αθλητικά. παρακαλώ πως και πως να κάτσει καμία συναυλία, κανά θέατρο, αλλα...

Και γιατι το διαφημίζουμε το aek - aris σε hd ; αφου ηταν μουφα ; Πληρώνουμε και εξτρα hd στην nova . . . .μπραβο σας κυριοι . . .

ε και τι να κάνουμε που είναι μούφα το παιχνίδι? Το θέμα έιναι να υπάρχει η διαθεσιμότητα σε hd. από εκεί και πέρα όποιος εδιαφέρεται το παρακολουθεί.