Μάλλον πρόκειται για δοκιμές της υπηρεσίας fingerprint.
Originally Posted by dermitzakis View Post
Χρειάζεσαι καλώδιο οπτικής ίνας(για μεταφορά ήχου).
Εκτός κι αν πάρεις κάτι τέτοιο όπως έκανα κι εγώ:
http://www.emimikos.gr/shop/product.php?productid=17392
δουλεύει τέλεια!!
Έχω το full pack της Νόβα και έχω 2 ερωτήσες.
1)Παίρνω τηλέφωνο σήμερα το βράδυ στο τμήμα για να μου προσθέσουν το HD. Πότε θα ξεκινήσει?
2) Έχω κάποια χρονική δεσμευση παραμονής σε αυτό ή αν δεν με ικανοποιεί τον άλλο μήνα μπορώ και το βγάζω?
Ερώτηση - προβληματισμός (1 χρόνο μετά από τον post σου !!!):
Έχω τον καινουργιο pvr 865 που δίνει τώρα η nova ο οποίος έχει ψηφιακό audio out μονο coaxial και ένα Home Cinema samsung που έχει ψηφιακό audio in μονο οπτική ίνα !!!
για να βγάλω ήχο 5.1 στα κανάλια που τον υποστηρίζουν, προφανώς πρέπει να χρησιμοποιήσω τον μετατροπέα που αναφέρεις. Και αυτό έκανα αγοράζοντας τον από ένα τοπικό (Κέρκυρα) κατάστημα ηλεκτρονικών. 'Ελα όμως που δεν δούλεψε...Το να έπεσα σε ελατωματικό μετατροπέα μου μοιάζει τρομερή σύμπτωση. Ο μετατροπές που αναφέρεις (και σου δουλεύει) πιστεύεις ότι θα κάνει τη δουλειά ? Ξέρεις αν είναι δοκιμασμένος στον αποκοδικοποιητή που αναφέρω ? Τί άλλο μπορεί να φταίει...? Μήπως εν αγνοία μου έχω κάτι απενεργοποιημενο που εμποδίζει την όλη διαδικασία ?
Θεωρώ ότι είναι κρίμα να έχω τον εξοπλισμό και να μην μπορώ να έχω ήχο 5.1 που στην τελική τον πληρώνω ! Μέσα στην απόγνωσή μου και ψάχνοντας αρκετή ώρα στο internet έπεσα πάνω σου (έστω και σε post που έγραψες αρκετό καιρό πριν, εξάλλου το πρόβλημα είναι ίδιο...). Ελπίζω να μπορέσεις να βοηθήσεις. Είσαι η τελευταία μου ελπίδα !!!
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
![]()
Το hd της ΑΕΚ που βρισκεται????και το σκεφτομουνα...πως θα κανουν 2 συνεχομενες hd δικες τους παραγωγες?πως θα προλαβουνε?
Η "δύναμη" σας πόση είναι; Για δύο ταυτόχρονες μεταδόσεις; Αν θυμάμαι καλά πέρυσι η Nova έδειχνε το πολύ έναν HD αγώνα την ημέρα, και μερικές φορές έναν την αγωνιστική. Επεκταθήκατε ή υπάρχουν και άλλοι που κάνουν κάλυψη;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.