HD κανάλια στη NOVA

Re: NOVA-HD

Απ'οτι εχω δει...

NovaSports 1 και NovaSports HD εχουν ακριβως το ιδιο προγραμμα. Οταν δεν υπαρχει υλικο HD, το NS HD δειχνει upscale το υλικο του NS1 και μαλιστα με το λογοτυπο NS1
Eurosport και Eurosport HD εχουν επισης ακριβως το ιδιο προγραμμα.
NatGeoWild και NatGeoWild HD εχουν το ιδιο προγραμμα με μια μικρη χρονικη διαφορα, της ταξης καποιων λεπτων

NatGeo και NatGeo HD εχουν διαφορετικο προγραμμα
Discovery και Discovery HD Showcase εχουν επισης διαφορετικο προγραμμα

Απ'οτι εχω δει...

NovaSports 1 και NovaSports HD εχουν ακριβως το ιδιο προγραμμα. Οταν δεν υπαρχει υλικο HD, το NS HD δειχνει upscale το υλικο του NS1 και μαλιστα με το λογοτυπο NS1
Eurosport και Eurosport HD εχουν επισης ακριβως το ιδιο προγραμμα.
NatGeoWild και NatGeoWild HD εχουν το ιδιο προγραμμα με μια μικρη χρονικη διαφορα, της ταξης καποιων λεπτων

NatGeo και NatGeo HD εχουν διαφορετικο προγραμμα
Discovery και Discovery HD Showcase εχουν επισης διαφορετικο προγραμμα

ευχαριστω πολυ αδερφε!

Εβαλα κι εγω τον 831 χθες και μετα απο τηλεφωνημα στην Nova μου ανοιξαν τα HD για 2 μηνες δωρεαν...
εκανα αναβαθμιση,εκανα σαρωση,επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων αλλα στην λιστα καναλιων δεν βλεπω πουθενα κανενα HD καναλι...
τι παιζει?απλα αργουν να εμφανιστουν μετα την ενεργοποιηση?

Εβαλα κι εγω τον 831 χθες και μετα απο τηλεφωνημα στην Nova μου ανοιξαν τα HD για 2 μηνες δωρεαν...
εκανα αναβαθμιση,εκανα σαρωση,επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων αλλα στην λιστα καναλιων δεν βλεπω πουθενα κανενα HD καναλι...
τι παιζει?απλα αργουν να εμφανιστουν μετα την ενεργοποιηση?
Ξανακανε σαρωση δικτύων μετά και θα εμφανιστούν

Τότε μάλλον δεν κατεβαίνει σήμα από το πιάτο στη συγκεκριμένη συχνότητα (12130) Ούτε Το Eurosport HD κατεβαίνει;

οχι κανενα HD...μιλησα με το τεχνικο της nova και μου ειπαν να αλλαξω το lnb σε 0.1db,επειδη με αυτο που εχω τωρα ειμαι στα 34% - 60%,στις σταθμες σηματων...ισχυει?

Μα φυσικά και ισχύουν. Έχεις σήμα 40, και ακόμα αμφιβάλεις;
Εγώ θα έλεγα να φωνάξεις έναν εγκαταστάτη, χρειάζεται συντήρηση η εγκατάσταση.

οι σταθμες αυτες ειναι με τον 831...με τον 1110 πριν ειχα 75% - 100%....
αρα μαλλον δεν φταιει η εγκατασταση..

Μήπως είναι θέμα σύνδεσης τότε;
Δες το βύσμα αν είναι σε καλή κατάσταση και αν το κεντρικό καλώδιο κάνει καλή επαφή στον δέκτη.

Και πάλι, δεν πρέπει να πέφτει κάτω από 70. Όσο καλύτερη η εγκατάσταση, τόσο λιγότερα τα προβλήματα που θα έχεις με τον δέκτη.

Απάντηση: NOVA-HD

Δοκιμασα ενα αλλο lnb που ειχα..παιζω 55-90 και ολα τα HD εμφανιστηκαν κανονικα..
Κατά τη γνώμη μου καλό είναι να γίνει μια εκ νέου ρύθμιση και του κατόπτρου για να είσαι 100% εντάξει.

Το skew ειναι στο 0,οπως ηταν και πριν...
θα πρεπει να γινει ναι μια εκ νεου ρυθμιση οντως...αλλα προς το παρων βολευομαστε λιγο κι ετσι...

Το skew ειναι στο 0,οπως ηταν και πριν...
θα πρεπει να γινει ναι μια εκ νεου ρυθμιση οντως...αλλα προς το παρων βολευομαστε λιγο κι ετσι...

εγω λεω οτι αν παιξεις λιγο με to skew ισως βελτιωθεις αρκετα...αν και μαλλον θες ολοκληρωμενη ρυθμιση