HD κανάλια στη NOVA

Re: NOVA-HD

συγκρινομενο το HD της ΝΟVA με αυτο του ΟΤΕ ΤV, εχω την αισθηση οτι η εικονα στο ΟΤΕ ειναι σκαλες ανωτερη και πολυ ποιο "ζωντανη" σε συγκριση με αυτη της νοβα.

Απάντηση: Re: NOVA-HD

συγκρινομενο το HD της ΝΟVA με αυτο του ΟΤΕ ΤV, εχω την αισθηση οτι η εικονα στο ΟΤΕ ειναι σκαλες ανωτερη και πολυ ποιο "ζωντανη" σε συγκριση με αυτη της νοβα.

Σεβαστή η αποψή σου αλλά δεν με βρίσκει σύμφωνο. Έχοντας το ΟΤΕ ΤV για 4 μήνες έχω πλέον πολύ "φρέσκια" την εικόνα του στα ΗD στο μυαλό μου. Βάζοντας πλέον και πάλι Νόβα,το Full Pack μαζί με τα HD, παρατηρώ ότι είναι ισοδύναμα στο θέμα των ντοκιμαντέρ, ταινίες δεν μπορούμε να κάνουμε σύγκριση δυστυχώς, αλλά στα αθλητικά κανάλια η Nova στις ζωντανες μεταδόσεις τουλάχιστον το έχω πολλάκις παρατηρήσει ότι είναι ένα επίπεδο πάνω το HD της απο το αντίστοιχο του ΟΤΕ.

Ξερει κανεις ποσο στοιχιζει το μηνα το νοικι ενος transponder στη νοβα; Με 50.000 hd συνδρομητες (χ5 ευρω)....

Re: NOVA-HD

παιδια μπορει καποιος να μου πει ποια η διαφορα αναμεσα στην ρυθμιση Native και στην ρυθμιση 1080i στις ρυθμισεις hd?

Re: Απάντηση: Re: NOVA-HD

Σεβαστή η αποψή σου αλλά δεν με βρίσκει σύμφωνο. Έχοντας το ΟΤΕ ΤV για 4 μήνες έχω πλέον πολύ "φρέσκια" την εικόνα του στα ΗD στο μυαλό μου. Βάζοντας πλέον και πάλι Νόβα,το Full Pack μαζί με τα HD, παρατηρώ ότι είναι ισοδύναμα στο θέμα των ντοκιμαντέρ, ταινίες δεν μπορούμε να κάνουμε σύγκριση δυστυχώς, αλλά στα αθλητικά κανάλια η Nova στις ζωντανες μεταδόσεις τουλάχιστον το έχω πολλάκις παρατηρήσει ότι είναι ένα επίπεδο πάνω το HD της απο το αντίστοιχο του ΟΤΕ.

Γενικά συμφωνώ.
Έχω και τα δύο πακέτα και νομίζω πως η εικόνα της ΝOVA στα HD είναι σχετικά ανώτερη.

Επίσης και στα νεοεισελθέντα ιδιωτικά η NOVA υπερέχει σε ευκρίνεια.

Γενικά συμφωνώ.
Έχω και τα δύο πακέτα και νομίζω πως η εικόνα της ΝOVA στα HD είναι σχετικά ανώτερη.

Ερώτηση 1)Πως για παράδειγμα στο Discovery HD showcase,που ο ote έχει μεγαλύτερο bitrate (13 mbps ~) έχει χειρότερη εικόνα από αυτή της nova;
2)Στα αθλητικά,που είναι το ίδιο bitrate,πάλι πως γίνεται;

Γενικά συμφωνώ.

Με όλο το συμπάθιο αλλα για fanboy της νοβα σε κόβω.

Απάντηση: NOVA-HD

Μπορεί να μας κάνει τη χάρη η Νova να μας ανοίξει το ERT HD για να δούμε τον σημερινό τελικό; Έτσι, "σαν καλοκαιρινό δώρο".

Απάντηση: NOVA HD

τζαμπα τον δινουμε τον 831. παρτον εκει να ξενοιασεις με την νοβα και τα υπολοιπα βελπε τα με τον δεκτη σου.

Last edited by a moderator:
Εδώ και περίπου μια εβδομάδα στο ΕΡΤ HD παίρνω Ε16-4. Έχω startpack και το HD πακέτο ενεργοποιημένο και μέχρι πρόσφατα και το ΕΡΤ HD δούλευε κανονικά. Τις τελευταίες μέρες όμως έχω πρόβλημα, αν και τα υπόλοιπα HD (NatGeo HD, NatGeo Wild HD, Discovery Showcase HD, Eurosport HD) λειτουργούν κανονικά. Άλλαξε κάτι;

Απάντηση: NOVA HD

το ερτ HD αλλαξε απο την 12130 στην 11938. κανε νεα σαρωση.