HD κανάλια στη NOVA

Με αφορμή τη συζήτηση για τα HD κανάλια, έψαξα όλα τα HD κανάλια των υπόλοιπων μπουκέτων, εκτός Νόβα, και διαπίστωσα ότι μόνο το Eurosport HD (204) έπιασα στο μπουκέτο ENCRYPTED Services και όχι τα Nat Geo HD (208), Canal+ Film HD (214), Nat Geo Wild HD (218), Discovery HD (219), ούτε κάποιο από τα πολλά HD στο Public Bouquet.

Μίλησα με την τεχνική υποστήριξη και είπαν ότι αυτοί ευθύνονται για το μπουκέτο Νόβα και αφού πιάνω τα HD, δεν μπορούν να κάνουν τίποτε για τα υπόλοιπα.

Είναι έτσι τα πράγματα;

Έχω διαβάσει σχόλια άλλων, τουλάχιστον, για τα Nat Geo και διερωτώμαι εάν ο δέκτης μου έχει πρόβλημα ή πρέπει να κάνω κάτι άλλο;

Τα HD κανάλια της Nova είναι στο μπουκέτο της Nova. Αν δε σου παίζουν, πάρε τηλέφωνο και πες ότι δε παίζουν μόνο τα HD. Θα σου στείλουν ένα σήμα και θα ανοίξουν. Δε πρέπει να αφήνεις κλειστό το δέκτη σου γιατί τότε χάνει απαραίτητες εντολές προς την κάρτα (EMM).

Εάν έκανες τον κόπο να διαβάσεις το μήνυμα, θα έβλεπες ότι γράφω:
1. "... έψαξα όλα τα HD κανάλια των υπόλοιπων μπουκέτων, εκτός Νόβα, ..." και
2. "Μίλησα με την τεχνική υποστήριξη και είπαν ότι αυτοί ευθύνονται για το μπουκέτο Νόβα και αφού πιάνω τα HD, δεν μπορούν να κάνουν τίποτε για τα υπόλοιπα".

Σε ότι αφορά στο δέκτη, από τότε που έκανα την αναβάθμιση, τον κλείνω μετά από τη χρήση του, έστω και για το βράδυ μόνο, και τον ανοίγω όποτε τον χρειαστώ πάλι (συνήθως την επομένη). Τα λίγα δεύτερα που χρειάζεται για να σεταριστεί πάλι (όχι νέα σάρωση) δεν με ενοχλούν και πιστεύω ότι τον ξεκουράζουν, τουλάχιστον.

Το πρόβλημα είναι ότι δεν έχω πάρει απάντηση στα ερωτήματα που έβαλα.

Last edited by a moderator:
Έτσι έχουν τα πράγματα και είναι λογικό είναι να μην πιάνεις τα άλλα HD, από άλλα πακέτα...

Τη νόβα και την κάθε νοβα (βάλε όποιον πάροχο με ιδιοκτησιακό δέκτη θέλεις) δεν την ενδιαφέρει τι κανάλια έχουν τα άλλα πακέτα.
Δεν μου κάνει εντύπωση το ότι δεν στα κατεβάζει ή κατεβάζει μόνο μερικά....

Ευχαριστώ για την απάντηση, από την οποία, έμμεσα, συμπεραίνω ότι δεν βλέπει κανείς τα HD κανάλια των υπόλοιπων μπουκέτων, εκτός Νόβα.

Έχω διαβάσει, όμως, μερικά σχόλια (δεν θυμάμαι τι είδους σχόλια), για το Nat Geo HD και το Wild, που σημαίνει ότι κάποιοι τα βλέπουν, με κάποιο τρόπο. Είναι, άραγε, ο άλλος τρόπος με ελεύθερη κάρτα;

Δε καταλαβαίνω πως έχεις μπερδευτεί έτσι. Τα Net Geo HD και Nat Geo Wild HD τα βλέπουμε από τη Nova, στην 12130Η. Τα κανάλια άλλων πακέτων φυσικά και δε μπορείς να τα δεις, αφού είναι κωδικοποιημένα.

Η ιστορία με τα HD κανάλια της nova και τη χρέωσή τους έχει καταντήσει ανέκδοτο.
Μιλάμε για αθροιστικά 4 κανάλια (τα 3 των ντοκυμαντέρ και το novacimema hd).
Τα 2 Novasportshd και το eurosporthd δεν έχουν 24ωρο πρόγραμμα hd, και το EPThd λειτουργεί κάποιες ώρες το μήνα.
Και για αυτά θέλουν έξτρα χρέωση...
Μπράάάβο τα παιδιά.:beatnik2:

Έτσι ακριβώς.
Ανέκδοτο...
Και το ERT HD μην το υπολογίζεις. Δεν είναι δικό τους...!!!

δεν ειναι δικο τους αλλα οταν τους ρωτησα γιατι θα το κοψουν κι αυτο μετα τους 2 μηνες δωρεαν αφου δεν ειναι της νοβα μου ειπαν ναι αλλα εμεις το ανεβαζουμε στο δορυφορο...

Έτσι είναι.
Αλλα είναι να γελάς.
Αυτη η εταιρία, εκτίθεται σε καθε ευκαιρία που της δίνεται...!!!

Πραγματικα ανεκδοτο... Εχω βαλει υπεθυμηση οταν συμπληρωνεται το διμηνο για να το κοψω!

Όχι δεν τα αξίζουν. 5 ευρώ το μήνα θα άξιζαν όλα τα παραπάνω μαζί με το History HD, nomacinema 1-4 HD, Foxlife HD, Fox HD.
Καιρός να μας αφήσει το SD...

Ειμαι καινουργιος και εχω μια ερωτηση.Γιατι δεν μου δειχνει το eurosport Hd?Εχω το sportpack μαζι με τα HD και το συγκεκριμενο δεν μου το δειχνει.

Παιδικές ασθένειες ...πριν 2 χρόνια που ξεκίνησαν οι pace το ίδιο ακριβώς πρόβλημα είχαν πολλοί ...πάρε τους στο 13845...

Ρε παιδια πως γινεται με τον παλιο πανασατ 1110 να επιανα ολα τα HD(χωρις να τα βλεπω διοτι δεν τα ειχα στο πακετο)και τωρα που πηρα τον 831 pace βρισκω μονο το Eurosport HD και κανενα αλλο?Τι μπορει να συμβαινει?

ετσι κι`αλλιως δεν θα μπορουσες να τα δεις,γιατι ο Panasat,δεν ηταν hd.
απο εγκατασταση πως εισαι?
εχεις disqec,ή ερχεται καρφωτα καλωδιο στον δεκτη?
δες λιγο τις ενδειξεις του σηματος σου και πες μας τι σου δειχνει(ποιοτητα και ενταση σηματος)