HD κανάλια στη NOVA

Εαν θελησω να ενεργοποιησω τα hd καναλια θα δεσμευτω για καποιο χρονικο διαστημα ή τα ξανακοβω οποτε θελω?

Οκ ευχαριστω για την απαντηση. Ας ελπισουμε οτι θα καταλαβουν οτι ειναι οντως νταβαντζιλικι το 5ευρο.

Η δικη μου εμπειρια με τη διακοπη των HD. Παρά τα mail 2 εβδομάδες πριν κλεισει ο μήνας, τα καναλια εκλεισαν περιπου 10 μερες μετα που θα επρεπε να ειχε γινει. Ο επομενος λογαριασμος ηρθε με +5 ευρω. Ειπαν στον ανθρωπο μου πως δε θα προλαβε τη μηχανογραφηση και εφοσον η αιτηση για διακοπη εγινε πριν το τελος της προσφορας, θα αφαιρεθουν τα 5ευρω απο τον επομενο λογαριασμο. Ειδωμεν..

τουλαχιστον με τους λογαριασμους της η νοβα(προσθαφαιρεσεις,πιστωτιικα..)
δεν μου εχει κανει λαθος ποτε τα 7 χρονια που ειμαι συνδρομητης.
το +5 που σου βγηκε,θα στο αφαιρεσουν σιγουρα σε καποιον επομενο λογαριασμο.

Εγώ 3 μήνες συνδρομητής ακόμα δεν μου έχει έρθει σωστός λογαριασμός.
Μου έχουν χρεώσει μέχρι στιγμής +17eur για τα nova hd που τα έχω δωρεάν για 1 χρόνο και το adult που έχει λήξει, έχω ενημερώσει εδώ και 20 μέρες να το κόψουν (2 φορές τηλεφωνικά και μία με email) και ακόμα παίζει...

Μόλις έλαβα αυτό με SMS:

Αποκτήστε τώρα την υπηρεσία NOVA HD με 9,99 για 3 μήνες μέχρι 1/1/2014. Στείλτε τώρα NOVA HD (ΑΡΙΘΜΟ SMARTCARD) στο 54045 (0,31 συμπερ. ΦΠΑ).

Last edited by a moderator:
Πολύ κοροϊδία είναι ρε παιδιά η χρέωση των HD

Μόλις έλαβα αυτό με SMS:

Αποκτήστε τώρα την υπηρεσία NOVA HD με 9,99 για 3 μήνες μέχρι 1/1/2014. Στείλτε τώρα NOVA HD (ΑΡΙΘΜΟ SMARTCARD) στο 54045 (0,31 συμπερ. ΦΠΑ).

Η nova χρησιμοποιεί τα HD κατα το δοκούν. Πολλοί απο εμάς, τα έχουμε αλλα δεν τα πληρώνουμε, καθώς μας τα "δίνουν" δώρο στα πλαίσια κάποιας προσφοράς - ανανέωσης ..!!! Αλλα δεν τα έχουν, και άλλοι ούτε τι πληρώνουν δεν ξέρουν και τα χρεώνονται...έτσι ειναι. Όπλο στα χέρια του marketing manager της εταιρίας.....

Το μονο που θα πληρωνα (μαξ 0.50 το πολυ) ειναι το showcase επειδη εχει διαφορετικο προγραμμα απο το αλλο. Πιο το νοημα να πληρωνεις το HD δεν το εχω καταλαβει, ποσο μαλλον οταν υπαρχουν ηdη τα καναλια σε SD...

Το οτι εχουν το ιδιο προγραμμα δεν εχει καμια σημασια φιλε..αν βαλεις διπλα δυο 50αρες ,η μια να παιζει το sd και η αλλη το hd ειναι η μερα με τη νυχτα..

Αυτο λέω Νοεμβριος+Δεκέμβριος=10 ευρω και ουσιαστικά το δώρο είναι ο Οκτώβριος (20 μέρες απο σήμερα)

Απάντηση: Re: HD κανάλια στη NOVA

Το οτι εχουν το ιδιο προγραμμα δεν εχει καμια σημασια φιλε..αν βαλεις διπλα δυο 50αρες ,η μια να παιζει το sd και η αλλη το hd ειναι η μερα με τη νυχτα..

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου φίλε μου,όντος είναι η μέρα με την νύχτα και αυτό φαίνεται ακόμα πιο πολύ στους αγώνες...είναι σαν να βλέπεις αλο παιχνίδι άσε που και στις ταινίες ο ήχος είναι dolby 5.1.Εγώ προσωπικά αν δεν είναι ο αγώνας & η ταινία hd ξενερώνω ασχημα..οσο για τα καναλια η nova εχει 2 hd που εκπέμπουν αλο πρόγραμμα από τα άπλα όπως τα NATGEO HD & SHOWCASE

Αυτό δεν είναι προσφορά, είναι προσβολή της νοημοσύνης μας. Μιλάμε για 20 μέρες δώρο! Απορώ ποιος το σκέφτηκε!

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου φίλε μου,όντος είναι η μέρα με την νύχτα και αυτό φαίνεται ακόμα πιο πολύ στους αγώνες...είναι σαν να βλέπεις αλο παιχνίδι άσε που και στις ταινίες ο ήχος είναι dolby 5.1.Εγώ προσωπικά αν δεν είναι ο αγώνας & η ταινία hd ξενερώνω ασχημα..οσο για τα καναλια η nova εχει 2 hd που εκπέμπουν αλο πρόγραμμα από τα άπλα όπως τα NATGEO HD & SHOWCASE

Ή αστιευεστε ή δεν μιλάτε για όλα τα κανάλια της nova.
Το Παναιτωλικός Γιάννινα το είδατε την Δευτέρα;; Σας φάνηκε ότι στο ns1HD ήταν όντως HD;; Αλήθεια πείτε μου.....!!!!!