HD κανάλια στη NOVA

o φιλος ειχε μιλησε για το γηπεδο του ΟΦΗ οτι δε μπορει να γινει μεταδοση οχι για τα υπολοιπα της κρητης

Last edited by a moderator:
Τωρα ειμαι online. Ειχα πει για τον ΟΦΗ, δεν ειχα μιλησει για Κρητη γενικα.
Μιλσγαμε για φωτα γενικα και δυνατότητα παραγωγής σε HD.στο Γεντί Κουλέ
Σε γενικες γραμμές πάντως τρεις ομαδες εχουν την "εύνοια" των HD

Last edited:
και οτι δεν εχει γινει ποτε μεταδοση HD στην κρητη. παλι καλα παντως που ηταν HD.

Ειχα πει οτι ποτέ δεν είχε γίνει HD στον ΟΦΗ
Ο πλσατανιας ηταν και πέρυσι HD
Οκ συγνώμη Σεραφείμ

Last edited:
Αν δεν κανω λαθος την δευτερα ο αγωνας του Παναιτωλικου θα ειναι hd. Kυριε nvianitakis πως κρινετε το γηπεδο του Παναιτωλικου για τηλεοπτικη καλυψη και ειδικα για hd?

Όντως το 3ο HD, της αγωνιστικής είναι του Παναιτωλικού. Για να γίνεται η παραγωγή στο συγκεκριμένο γήπεδο, έχουν γίνει αρκετά παιχνίδια σε HD, έχει δoθεί η έγκριση για παραγωγές HD.

Θα θελα να ρωτησω κατι για τα SD αλλα η ερωτηση μου εχει βαση την HD μεταδοση αγωνων...
Ειδα τον αγωνα ΠΑΟ-Πανθρακικος στο novasports 1 την Κυριακη και χθες καθισα να δω το παιχνιδι Αρσεναλ-Ντορτμουντ παλι απο το novasports 1...
Νομιζω οτι παρ' ολο που και τους 2 αγωνες τους εδειξαν και σε HD και σε SD τα ιδια καναλια ο αγωνας του εξωτερικου ειχε καλυτερη εικονα η ετσι τουλαχιστον μου φανηκε, αν ισχυει αυτο οφειλεται σε καλυτερη παραγωγη απο πλευρας ευρωπαιων η μπορει να οφειλεται στο πιο φωτεινο και λαμπερο γηπεδο και δεν εχει καμια σχεση με την ποιοτητα παραγωγης?

αυριο γιατι δεν δειχνει τον παναθηναϊκο σε hd? αφου το δειχνουν ξενα καναλια. δεν μπορει να το παρει και η νοβα?

Και όσο αφορά το μπάσκετ του ΠΑΟ ηταν SD και στο λέω.με κάθε βεβαιότητα, γιατί απλα είχα κατέβει Κύπρο για.ρην παραγωγή.

Re: Απάντηση: HD κανάλια στη NOVA

Και όσο αφορά το μπάσκετ του ΠΑΟ ηταν SD και στο λέω.με κάθε βεβαιότητα, γιατί απλα είχα κατέβει Κύπρο για.ρην παραγωγή.

ok δεν το αμφισβητησα. πολυ καλη εικονα το ματς στην Κρητη.