HD κανάλια στη NOVA

Ο ΟΤΕ έχει πολλά HD κανάλια. Αρκετά από αυτά είναι στα 2-3, όχι στα 6...

Καλημέρα,

Χαζή ερώτηση, υπάρχει τρόπος να δω το bitrate μέσα από τον δέκτη;

Παρακολουθόντας το ΠΑΣ-ΠΑΟ ο εκφωνητής είπε ότι από την τέταρτη το novasports highlights γίνεται HD

εαν το`πιασα καλα,ο Λυκουροπουλος που περιγραφει τωρα το Πας-Παο,
ανακοινωσε οτι απο την Τεταρτη,το NovaSports Ηighlights,θα ανεβει και σε hd..

****ελα ρε συ Andas-μαζι το γραφαμε...:2thumb22sup:

Μια χαρα μπραβο.Μπορει να βλεπω σπανια μπαλα αλλα ενα hd ακομα ειναι καλοδεχουμενο.Αντε και σε κανα fox να βλεπουμε και τις σειρες σε hd + κανα nickekodeon/disney και ειναι πληρες το πακετο.

Καλο και αυτο αλλα και κατι με νεο περιεχομενο σε hd χρειαζεται. Και ελπιζω να σταματησει η απλη εκδοση του highlights!!!!!!

Βεβαια το bitrate που εχει εδω και τοσο καιρο το hightlights ηταν ισα με hd καναλι. Ελπιζω στην μετατροπη του και οχι στην επιπλεον κατασπαταληση χωρου. Εξαλου ειναι καναλι σταρτ πακ ας το εχουν ολοι σε hd

Last edited:
Καλο και αυτο αλλα και κατι με νεο περιεχομενο σε hd χρειαζεται. Και ελπιζω να σταματησει η απλη εκδοση του highlights!!!!!!

Δε γίνεται αυτό γιατί είναι και στο startpack.

Αρκεί να μην καταλήξουν όπως του ΟΤΕ, πολλά HD με μικρό biterate (και ανάλογη ποιότητα)...

Δειχνουν παντως οτι κατι κινητε εκει στη νοβα μια με το nc2hd τωρα με το nsh.Μακαρι να φυγουν οι απλες εκδοσεις και πιστευω θα ανεβουν κατακορυφα οι συνδρωμητες 3play.

Αρκεί να μην καταλήξουν όπως του ΟΤΕ, πολλά HD με μικρό biterate (και ανάλογη ποιότητα)...

Αν κανουν μετατροπες των ηδη sd θα σωσουν αρκετο χωρο!

Ασχετο αλλα για να καταλαβουμε ποσο ασχετος ειναι ο απλος συνδρομητης ο πατερας μου βλεπει τις sd εκδοσεις και του λεω γιατι δε βαζεις το hd??? και μου λεει ε το ιδιο ειναι ουτε που το καταλαβα!

Επισης το ονομα του ας γινει novasports 5hd highlights

Last edited by a moderator:
Το ονομα οντως πρεπει να αλλαξει.Για το αλλο που λες οι ανω των 60 δυσκολα καταλαβαινουν το sd με το hd.Δεν ξερω γιατι αλλα ετσι ειναι τι στιγμη που οι κατω των 40 καταλαβαινουμε αν αυτο που βλεπουμε εχει 5-7-10mb bitrate.Ειναι οπως μαθει κανεις.

Ευχάριστη έκπληξη. Αν και δεν καταλαβαίνω τον λόγο που θα μπεί στην θέση 112 μαζί με τα ελληνικά κανάλια, όπου βρίσκεται το Euronews. Άντε να δούμε πότε θα δούμε και κατάργηση των SD εκδόσεων!!

Μαλλον το επομενο βημα στη νοβα εχουν να κανουν σε hd τα σινεμα και σπορτ πακετα. Προτεινω σαν επομενο βημα nc 3 hd και nc4 hd και να γινουν 24ωρα. Και καταργηση των απλωννννν

Πιο λογικα Προτεινω να βαλουν 15 ευρω (απο 10 τωρα) το multiview και ΟΧΙ το HD ωστε να μην χασουν το 5ευρω....

Last edited:
Μόλις αναφέρθηκε απο τους σχολιαστές του ΑΡΗΣ-ΠΑΟΚ, οτι το highlights μετατρέπεται σε HD ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙ και ημίωρα δελτία ειδήσεων.

Εγώ οκ, εχω HD. Δηλαδη όσοι δεν εχουν τα HD, θα χάσουν ενα καναλι;;;

Last edited by a moderator: