HD κανάλια στη NOVA

Re: NOVA-HD

... έχεις θέσει εαυτόν στην ίδια μοίρα με τους αλεξιπτωτιστές ......: Το πρώτο λάθος θα είναι και το τελευταίο...

Eεεεεπ!!! Kλοπή!! Αυτό το λέγαμε εμείς στα εκρηκτικά και στις νάρκες.....

End :offtopic:

Eεεεεπ!!! Kλοπή!! Αυτό το λέγαμε εμείς στα εκρηκτικά και στις νάρκες.....

End :offtopic:

Κώστα μου, αυτό ήταν ανέκδοτο στην 1η ΜΑΛ πρίν απο κάθε πτώση ;)
Αλλά φαίνεται οτι "επαιζε" και αλλού :ernaehrung004:

Απάντηση: Re: NOVA-HD

Πάντως από την στιγμή που ξέρεις τόσα πολλά πάνω σε αυτό το θέμα, είναι λογικό κάποιοι που δεν γνωρίζουν, να νομίζουν ότι δουλεύεις σε αυτή.
:SFGSFGSF::SFGSFGSF::call2::call::marchmellow:

τελικα το θεμα ειναι, θα δουμε HD απο ΝΟVA?????? :nounder:
υπαρχει κανα νεοτερο?

Μια φίλη ενός γνωστού μου ( η οποία δουλεύει στη nova ) του είπε ότι έχουν τρεχαματα γιατί τον Αύγουστο ετοιμαζονται να βγάλουν HD.

Μια φίλη ενός γνωστού μου ( η οποία δουλεύει στη nova ) του είπε ότι έχουν τρεχαματα γιατί τον Αύγουστο ετοιμαζονται να βγάλουν HD.

καλα μη σκοτωθουν κιολας. το καλο πραγμα αργη.. :marchmellow:

Re: Απάντηση: Re: NOVA-HD

καλα μη σκοτωθουν κιολας. το καλο πραγμα αργη.. :marchmellow:

χαχαχα. Και μάλιστα του είπε ότι καθυστερησαν επειδή έψαχναν να βρουν τα καλύτερα ( μηχανήματα ; ).

Επειδή ειλικρινά αδυνατώ να καταλάβω τί επιδιώκεις να πετύχεις με αυτά που γράφεις, δέχομαι να σε αφήσω να αγορεύεις μόνος σου περι ανέμων και υδάτων ...

Όταν με το καλό αποφασίσεις ότι είσαι σε θέση να δεχτείς συνομιλητή και όχι βουβό ακροατή, πες μου το και θα σου ξαναδώσω αμέριστη την προσοχή μου....

Οτι είναι να κάνεις όμως, σε συμβουλεύω φιλικά να το κάνεις προσεκτικά γιατί εκεί που οδηγείς τα πράγματα, έχεις θέσει εαυτόν στην ίδια μοίρα με τους αλεξιπτωτιστές και τις παρθένες : Το πρώτο λάθος θα είναι και το τελευταίο...

Καλή συνέχεια σου εύχομαι, εκ βάθους καρδίας

Φίλιππος

ΟΚ, εγκαταλείπεις, άρα κέρδισα το argument. 1-1.

Επειδή έλαβα κίτρινη κάρτα για προσωπική επίθεση, η πρόταση "αγορεύεις μόνος σου περι ανέμων και υδάτων ..." δε συνιστά προσωπική επίθεση; Εγώ το εκλαμβάνω ως χλευασμό των τοποθετήσεών μου. Ή μήπως οι κανόνες δεν είναι ίδιοι για όλους;

Όσο για την απειλή "Το πρώτο λάθος θα είναι και το τελευταίο...", έχω να απαντήσω το εξής: ποιος θα κρίνει τι είναι λάθος και τι όχι; Εσύ και η "Διαχείριση"; Που πήγε η θέση πως όλοι έχουμε μία άποψη και είναι σεβαστή; Δεν ισχύει εδώ; Δεν έχεις την εξουσιοδότηση να με κρίνεις (όχι εσύ προσωπικά, όλη η "Διαχείριση") γιατί α. δεν έχω εκχωρήσει τέτοιο δικαίωμα (δεν έκανα ποτέ click στην αποδοχή των όρων, κάποιο javascript μπορεί να το έκανε αυτό - άσε που χωρίς υπογραφή δεν ισχύει καμία σύμβαση), και β. η εξουσία σου δεν εκπορεύεται από την δημοκρατική έκφραση των μελών του φόρουμ (δεν είσαι εκλεγμένος από τα μέλη του φόρουμ) αλλά από μία "ολιγαρχία των πεφωτισμένων". Προσωπικά βέβαια δεν έχω πρόβλημα με τις ολιγαρχίες των πεφωτισμένων, έχω όμως πρόβλημα με την υποκρισία. Δε μπορεί στο ένα θέμα να υπερασπιζόμαστε τη δημοκρατία και στην άλλη να λειτουργούμε ολιγαρχικά. Οι μόνοι λοιπόν που μπορούν να με κρίνουν είναι τα μέλη του φόρουμ.

Και κλείνοντας, θέλω να απαντήσω στην τοποθέτηση κάποιου από τους ΓΔ, ΑΓΔ, SM, MM (δε θυμάμαι ποιος ακριβώς) που έγραψε ότι είμαστε φιλοξενούμενοι. Μάλλον δε το έχει καταλάβει σωστά. Δεν είμαστε εμείς φιλοξενούμενοι. Το φόρουμ υπάρχει επειδή υπάρχουμε εμείς που γράφουμε. Το φόρουμ χρωστάει σε μας, όχι εμείς στο φόρουμ. Το φόρουμ ζει και υπάρχει από το περιεχόμενο των τοποθετήσεων των μελών, είτε αυτά είναι ερωτήσεις είτε απαντήσεις.

Και επειδή ξέρω τι θα γίνει μετά από τα παραπάνω, αν διαγραφώ από το φόρουμ, απαιτώ την διαγραφή όλων των μηνυμάτων που έχω γράψει, για τα οποία διατηρώ την πνευματική ιδιοκτησία. Επιφυλάσσομαι για κάθε νόμιμο δικαίωμά μου αν αυτό δε συμβεί.

καταραμένη "ακατανόμαστη" πάλι δίχασες τον λαό του forum, που να μην ανέβει ποτέ HD μετάδωση και να καίγονται οι TP που χρησιμοποιείς :flipout:

καταραμένη "ακατανόμαστη" πάλι δίχασες τον λαό του forum, που να μην ανέβει ποτέ HD μετάδωση και να καίγονται οι TP που χρησιμοποιείς :flipout:
:SFGSFGSF::SFGSFGSF::SFGSFGSF:
Τσαμπα χαλατε την καρδια σας,φιλοι μου.

πέρα από την πλάκα, είναι φανερό πλέον ότι κατηγορία των δορυφορικών δεν είναι πια όπως παλιά. όσο ήταν ο Alex στην διαχείρηση καβγάδες μπορεί να υπήρχαν ( έτσι είναι τα forum τι να κάνουμε) αλλά αν ζητούσε να σταματήσει κάτι από σεβασμό στο προσωπο του υποχωρούσαν. σεβασμό που τον είχε κατακτήσει με την καθημερινή του δουλειά εδω μέσα και όχι με τα "γαλόνια".
ποτέ δεν είχα δει εδώ μέσα να μαζέυονται admins, geneneral και super mods για να επιβάλουν την τάξη ενώ τώρα μαζευονται όλοι μαζί με την πρώτη ευκαιρία. ξαφνικά τα μέλη που τα μυνηματά τους εδώ μέσα είναι εγκυκλοπέδια, έγιναν αλλαζόνες και χαμηλού επιπέδου!! μήπως πρέπει να σκεφτούμε όλοι γιατί γίνονται όλα αυτά??

ΟΚ, εγκαταλείπεις, άρα κέρδισα το argument. 1-1.
Μπα ?? Παίζαμε παιχνίδι και δεν το πήρα χαμπάρι ?? Γιατί εσύ κάποτε έιχες πει οτι δεν είσαι για μαραθώνιους και απο τότε σταμάτησα να ασχολούμαι εντελώς...

Επειδή έλαβα κίτρινη κάρτα για προσωπική επίθεση, η πρόταση "αγορεύεις μόνος σου περι ανέμων και υδάτων ..." δε συνιστά προσωπική επίθεση; Εγώ το εκλαμβάνω ως χλευασμό των τοποθετήσεών μου. Ή μήπως οι κανόνες δεν είναι ίδιοι για όλους;

Το αγορεύειν είναι δικαίωμά σου, όπως ασφαλώς και το "περι ανέμων και υδάτων". Απλώς σου θυμισα τα δικαιώματά σου ...Κι ας το εκλαμβάνεις όπως νομίζεις....

Όσο για την απειλή "Το πρώτο λάθος θα είναι και το τελευταίο...", έχω να απαντήσω το εξής: ποιος θα κρίνει τι είναι λάθος και τι όχι; Εσύ και η "Διαχείριση"; Που πήγε η θέση πως όλοι έχουμε μία άποψη και είναι σεβαστή; Δεν ισχύει εδώ; Δεν έχεις την εξουσιοδότηση να με κρίνεις (όχι εσύ προσωπικά, όλη η "Διαχείριση") γιατί α. δεν έχω εκχωρήσει τέτοιο δικαίωμα (δεν έκανα ποτέ click στην αποδοχή των όρων, κάποιο javascript μπορεί να το έκανε αυτό - άσε που χωρίς υπογραφή δεν ισχύει καμία σύμβαση), και β. η εξουσία σου δεν εκπορεύεται από την δημοκρατική έκφραση των μελών του φόρουμ (δεν είσαι εκλεγμένος από τα μέλη του φόρουμ) αλλά από μία "ολιγαρχία των πεφωτισμένων". Προσωπικά βέβαια δεν έχω πρόβλημα με τις ολιγαρχίες των πεφωτισμένων, έχω όμως πρόβλημα με την υποκρισία. Δε μπορεί στο ένα θέμα να υπερασπιζόμαστε τη δημοκρατία και στην άλλη να λειτουργούμε ολιγαρχικά. Οι μόνοι λοιπόν που μπορούν να με κρίνουν είναι τα μέλη του φόρουμ.

Δεν ήταν καθόλου απειλή. Το τόνισα μάλιστα οτι είναι συμβουλή !!!Γράφεις εδώ έχοντας αποδεχθεί τους κανόνες κατα την εγγραφή σου. Υπο αυτό το πρίσμα, και με γνώμωνα την εως τώρα στάση σου, σε συμβούλευσα να είσαι προσεκτικός γιατί - οπως θα πρέπει να έχεις ήδη αντιληφθεί - το θέμα ΔΕΝ παρακολουθείται ΜΟΝΟ απο τους Συντονιστές της κατηγορίας αλλα ΚΑΙ απο τη Γενική Διαχείριση, η οποία -ειρήσθω εν παρόδω -είναι σαφώς πιο ανελαστική απο εμένα (και όπως φαίνεται μάλλον ορθά πράττει ...). Αν όπως ισχυρίζεσαι ΔΕΝ έχεις αποδεχθεί τους όρους συμμετοχής σου εδώ τότε όπως καταλαβαίνεις ΚΑΚΩΣ βρίσκεσαι εδώ, μιας και όλοι εμείς οι υπόλοιποι τους έχουμε αποδεχθεί και το μέτρο πρέπει να έιναι ίσο για όλους. Είναι λοιπόν στην διακριτική ευχέρεια της Διαχείρισης να πάυσει τον λογαριασμό σου εδώ. Το αν θα το κάνει ή όχι, αυτό ΔΕΝ το ξέρω...
Τα περί εκλογών που λες θα πρέπει να τα περάσεις σαν προτάσεις στην ιδιοκτησία του Forum, μιας και όταν οι άνθρωποι το οργάνωσαν δεν υπήρχε πουθενά το σχετικό προηγούμενο και ως εκ τούτου δεν έχει προβλεφθεί θέμα αρχιαιρεσιών απο το σύνολο των μελών. Προσωπική μου άποψη είναι οτι δεν είναι δυνατόν να γίνει για τον απλούστατο λόγο οτι ολοι μας εδώ που ΔΕΝ συνεισφέρουμε στην διατήρηση του χώρου δεν θα πρέπει να έχουμε και δικαίωμα να ορίζουμε το πώς και με ποιούς κανόνες θα στελεχωθεί.

Και κλείνοντας, θέλω να απαντήσω στην τοποθέτηση κάποιου από τους ΓΔ, ΑΓΔ, SM, MM (δε θυμάμαι ποιος ακριβώς) που έγραψε ότι είμαστε φιλοξενούμενοι. Μάλλον δε το έχει καταλάβει σωστά. Δεν είμαστε εμείς φιλοξενούμενοι. Το φόρουμ υπάρχει επειδή υπάρχουμε εμείς που γράφουμε. Το φόρουμ χρωστάει σε μας, όχι εμείς στο φόρουμ. Το φόρουμ ζει και υπάρχει από το περιεχόμενο των τοποθετήσεων των μελών, είτε αυτά είναι ερωτήσεις είτε απαντήσεις.

Αυτό το κομμάτι, αν θέλεις, θα σου το μεταφέρω στην κατηγορία "Προτάσεις -Ανακοινώσεις" να το συζητήσεις μαζί τους εκεί. Εδώ είναι ο λάθος χώρος για κάτι τέτοιο.

Και επειδή ξέρω τι θα γίνει μετά από τα παραπάνω, αν διαγραφώ από το φόρουμ, απαιτώ την διαγραφή όλων των μηνυμάτων που έχω γράψει, για τα οποία διατηρώ την πνευματική ιδιοκτησία. Επιφυλάσσομαι για κάθε νόμιμο δικαίωμά μου αν αυτό δε συμβεί.

Η προσωπική μου άποψη για αυτό είναι οτι και μόνο με γνώμωνα το γεγονός οτι συμμετείχες παράτυπα, ΑΝ παυθείς, δεν δικαιούσαι να απαιτήσεις τίποτε...Θεωρητικά δεν συμμορφώθηκες με τους κανόνες αρα ΔΕΝ είσαι στην ίδια μοίρα με εμάς τους υπολοίπους, αρα ΔΕΝ σου ανήκει τίποτε, όσο κι αν επιφυλάσσεσαι ...
Αλλά πέραν τούτου, είναι αρμοδιότητα άλλων να το ψάξουν νομικά, εγώ την γνώμη μου είπα.

Καλή μέρα να έχεις

Φίλιππος

Απάντηση: NOVA-HD

κε malakoudi όπως αναγράφεται και στους κανόνες λειτουργίας του παρόντος ιστότοπου "H εγγραφή και η συμμετοχή στο φόρουμ αυτό, σημαίνει πλήρη αποδοχή των κάτωθι όρων." Ως εκ τούτου και ανεξαρτήτως του αν σου αρέσει ή όχι , οι κανόνες θα εφαρμόζονται απαρεγκλίτως και σε εσένα , όπως και σε οποιοδήποτε άλλο μέλος . Το δικαίωμα επιλογής σου , παραμένει αλώβητο και απερίγραπτο. Εάν δεν σου αρέσει μπορείς όποτε θέλεις να αποχωρήσεις .

πέρα από την πλάκα, είναι φανερό πλέον ότι κατηγορία των δορυφορικών δεν είναι πια όπως παλιά. όσο ήταν ο Alex στην διαχείρηση καβγάδες μπορεί να υπήρχαν ( έτσι είναι τα forum τι να κάνουμε) αλλά αν ζητούσε να σταματήσει κάτι από σεβασμό στο προσωπο του υποχωρούσαν. σεβασμό που τον είχε κατακτήσει με την καθημερινή του δουλειά εδω μέσα και όχι με τα "γαλόνια".
ποτέ δεν είχα δει εδώ μέσα να μαζέυονται admins, geneneral και super mods για να επιβάλουν την τάξη ενώ τώρα μαζευονται όλοι μαζί με την πρώτη ευκαιρία. ξαφνικά τα μέλη που τα μυνηματά τους εδώ μέσα είναι εγκυκλοπέδια, έγιναν αλλαζόνες και χαμηλού επιπέδου!! μήπως πρέπει να σκεφτούμε όλοι γιατί γίνονται όλα αυτά??

Η εύρρυθμη λειτουργία όλου του ιστότοπου αφορά κυρίως και πρωτίστως την Γενική Διαχείριση . Ουδεμία των κατηγοριών και υποκατηγοριών του forum ήταν , είναι ή θα γίνει "τσιφλίκι" οιουδήποτε. Ως εκ τούτου , όποτε η ΓΔ κρίνει ότι υφίσταται παραβίαση των κανόνων λειτουργίας , θα παρεμβαίνει .

Ρε παιδιά σε pm πείτε ότι θέλετε.

Νίκο, για να γίνει αυτό που προτείνεις, θα έπρεπε να έχει ξεκινήσει έτσι. Δεν είναι δυνατόν σε αυτή τη φάση να γίνει κάτι τέτοιο. Ενδέχεται να δώσει την λάθος εικόνα σε όλους όσους ΗΔΗ έχουν διαβάσει μέχρι εδώ και μια εσφαλμένη αντίληψη είτε περι της Διαχείρισης είτε περί της αντιμετώπισης στα γραφόμενα του οποιουδήποτε μέλους.

Αναγνωρίζω οτι στην πραγματικότητα τρέχουν 2 νήματα σε ένα, αλλά σε παρακαλώ (όπως και όλους εσάς που διαβάζετε το τρέχον) να επιδείξεις ανοχή, ακόμα κι αν είναι δύσκολο.

Δεξου το σαν προσωπική παράκληση, μαζι με τις προκαταβολικές ευχαριστίες μου.

Φίλιππος

τελικά αυτά περι Νοβα και HD τι γείνεται?Θα δούμε τπτ η θα πλερώνουμε 58,60 κάθε μηνα με αναλύσεις του τυπου 500 χ 500 ?

Μου φαίνεται απίστευτο να συνεργαστούν Νόβα και ΕΡΤ και μέσα σε 10 μέρες, από 4:3 / mono, να έχουμε πραγματικά κανάλια HD. Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία. Ακόμα και να τα καταφέρουν, ο ερασιτεχνισμός του εγχειρήματος, χωρίς καμία επίσημη ανακοίνωση κ όλα τελευταία στιγμή, είναι τυπικός. Μακάρι, θα δείξει σύντομα.

10 ή 16 Ιουνίου η Νόβα παρουσιάζει τα 4 HD κανάλια (3 δικά της ένα δανεικό). Novacinema 1, NovaSport, Discovery και το δανεικό Eurosport σε HD...

Οι κάρτες θα είναι παντρεμένες με τους δέκτες και όποιος θέλει και δεύτερο δέκτη για το σπίτι (για θέαση σε 2η τηλεόραση) οι δέκτες θα συνδέονται μεταξύ τους (ο 2ος δέκτης θα έχει και αυτός κάρτα μέσα) για αναγνωρίζει ο ένας με τον άλλο δέκτη ότι βρίσκεται στο ίδιο σπίτι και όχι στου διόλου τη μαμά !!!!!

Σας το ξαναβάζω γιατί κάποιοι δεν το έχετε διαβάσει.....

Μέχρι στιγμής η πηγή μου δεν μου έχει πει ποτέ φούμαρα.......