HD κανάλια στη NOVA

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: NOVA-HD

Θα συμφωνήσω και εγώ με τον Αντώνη,εάν δεν υπάρξει ανταγωνισμός από κάποια άλλη εταιρία στην συνδρομητική τηλεόραση,τότε δέν μπορούν να επιβληθούν και πρόστημα για τις τιμές...
παιδια πιστευω το σχολια να μνη ειναι για μενα για το post μου

Re: NOVA-HD

εννοω αν τελικα απο την νεα ποδοσφαιρικη σεζον δουμε το αγγλικο σε hd απο νοβα αφου θα μπορουσε ευκολα να το κανει αφου το hd του ερχεται ετοιμο απο το sky digital

Τώρα τα είπες σωστά. Κοντός ψαλμός αλληλούια !!!

Θα δείξει με την παρουσίαση των καναλιών που θα κάνει η εν λόγω κυρία...

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: NOVA-HD

παιδια πιστευω το σχολια να μνη ειναι για μενα για το post μου

Διάβαζε βρε συ λίγο πιο προσεκτικά τα ποστ. Φυσικά και δεν ήταν για σένα...

Απάντηση: NOVA-HD

Αντωνη δυστυχως ετσι ειναι τα πραγματα... γι αυτους .Χρησιμοποιουν την ημιμαθεια που εχουν στο να περνανε ειδησεις και να εξηγουν και καλα γιατί δεν γινεται κάτι βασιζομενοι σε καποιες τεχνικες γνωσεις που εχουν μεταξυ των εταιριων που δουλευουν , χωρις καν να ειναι στα γραφεια αυτά και να δουλευουν εκει μεσα.
Ειναι πνιγμενοι και τους δινεται το βήμα εδω να γραφουν παντα με προσβολή προς τον αλλο γιατί πολύ απλά ηταν παντα Nerds..:Banane0:

Φυσικά όπως μου ειχε πει καποιος " Γι αυτό είναι αυτοί εκει , γιατί δεν μπορουν να πανε παραπανω και εμεις ειμαστε εδω..." Off topic.

Παντως να ναι καλά να μας εξηγουν και εμεις να γελαμε γιατί αυτοί θα μεινουν για παντα εκεί....:ernaehrung004:

Μπάστα Μήτσε .......(όχι τη Σάσα, το άλλο....) δεν υπάρχει λόγος...

Off topic Ειμαι 100% σιγουρος οτι περιτριγυριζόμαστε από ανθρωπους της Irdeto/Nova/OTE.....:SFGSFGSF:
Όχι ρε ουστι μου........... αμάν τη πάθαμε βρε, άσε που πάνω κάτω κάνουν και μπαμ σε κάποια ποστ:Banane0::Banane0:. Την καλήμερα μου στην παρέα από την θεία.

Re: Απάντηση: NOVA-HD

Ποιους εννοείτε κ.κ. zaras27 και mouratos;

Εγώ τουλάχιστον εννοώ κάποιους που έχουν 1-25 ποστς, εγγραφἠ τους τελευταίους 3-4 μήνες και αυτά που γράφουν είναι φωτοβολίδες ...

Υπάρχουν επίσης καθημερινά πάνω απο 200 guests που εστιάζουν σε συγκεκριμένα νήματα και μόνο !

Ο Μήτσος δεν ξέρω ποιούς εννοεί αλλά κατα πάσα πιθανότητα, κι αυτός για τους ίδιους λέει ...

Σίγουρα υπάρχουν άτομα που παρακολουθούν καθημερινά τα συγκεκριμένα θέματα,μπορεί όντως να έχουν κάποια επαγγελματική σχέση με τις παραπάνω εταιρίες...Αλλά δεν νομίζω να τους ενδιαφέρει και τόσο η γνώμη μας...εάν τους ενδιέφερε δεν θα υπήρχε θέμα NOVA HD.

Σίγουρα υπάρχουν άτομα που παρακολουθούν καθημερινά τα συγκεκριμένα θέματα,μπορεί όντως να έχουν κάποια επαγγελματική σχέση με τις παραπάνω εταιρίες...Αλλά δεν νομίζω να τους ενδιαφέρει και τόσο η γνώμη μας...εάν τους ενδιέφερε δεν θα υπήρχε θέμα NOVA HD.

Το αντίθετο θα έλεγα ... Είναι ένας απλός και ταυτόχρονα δωρεάν τρόπος σφυγμομέτρησης της ενημερωμενης κοινής γνώμης, η παρακολούθηση νημάτων σε διάφορα fora !

Και τους ενδιαφέρει στα σίγουρα ... Ιδίως οταν έχει να κάνει δυνητικά με πελάτες και λεφτά ...

Ναι,σίγουρα,αλλά δεν θα είχαμε δει και ''έργα'' τόσο καιρό εάν πραγματικά μας παρακολουθούν;με την καλή ένοια πάντα το ''παρακολουθούσαν''.

Ναι,σίγουρα,αλλά δεν θα είχαμε δει και ''έργα'' τόσο καιρό εάν πραγματικά μας παρακολουθούν;με την καλή ένοια πάντα το ''παρακολουθούσαν''.

Μπορεί να είχαμε, μπορεί και όχι ... Οι εμπορικές αποφάσεις δεν παίρνονται σε μια νύχτα και δεν παίρνονται υπο οποιεσδήποτε συνθήκες. Πρέπει να είναι και η συγκυρία κατάλληλη για να είναι πετυχημένες.

Οι έμπειροι δεν πιέζονται ούτε καν ανταγωνιστικά όταν παίρνουν κάποια απόφαση. Μόνος τους γνώμωνας είναι η επιτυχία και τίποτε αλλο. Και επειδή ανιδιοτελή κίνητρα δεν υπάρχουν στο εμπόριο, και αυτοί την τσέπη τους και την καρέκλα τους κοιτάνε να κρατάνε γεμάτη !

Ναι, αλλά δεν αναρωτιούνται γιατί τόσα χρόνια έχουν κολλήσει στους 350.000 συνδρομητές; H απάντηση είναι η έλλειψη ανταγωνισμού. Μόλις κινήθηκε ο ΟΤΕ είπαν να κινηθούν και αυτοί.
Και με τον κόσμο που έχει να φύγει λόγω έλευσης ψηφιακής, πρέπει να αφουγκραστούν τις ανάγκες και τις οικονομικές δυνατότητες του κόσμου αν θέλουν να μείνουν στο παιχνίδι.

Πολλά από αυτά που ζητούσαν οι υποψήφιοι πελάτες της Nova, έχουν γίνει. Δε ξέρω αν τα διάβασαν σε φόρα σαν και αυτό, αλλά σίγουρα από κάπου αφουγκράζονται το τι ζητάνε οι υποψήφιοι πελάτες τους.

- Ζητήθηκαν υποπακέτα, και υποπακέτα έγιναν.
- Ζητήθηκε 16:9, και 16:9 έγινε (σε λίγα κανάλια δυστυχώς και με λάθη σε κάποια αθλητικά events, αλλά έγινε)
- Ζητήθηκαν HD κανάλια, και απ' ότι φαίνεται έγιναν και αυτά.
- Ζητήθηκαν χαμηλότερες τιμές, και σε συνδυασμό με πακέτα τηλεφωνίας από forthnet, έγιναν.

Φυσικά ο καθένας μπορεί να ζητάει και πράγματα που δε γίνονται (πχ φουλ πακέτο στα 20 ευρώ). Δε γίνονται αν κοιτάξει κανείς τους ισολογισμούς και το μερίδιο αγοράς. Αν αλλάξουν τα δεδομένα (πχ λόγω κρίσης μειωθούν τα χρήματα για τηλεοπτικά δικαιώματα) τότε ίσως μειωθούν και οι τιμές περισσότερο. Σημαντικό ρόλο θα παίξουν και οι τιμές του ανταγωνισμού, που μέχρι σήμερα δεν υπήρχε. Πάντως να υπενθυμίσω πως η Nova δε μείωσε τις τιμές της όταν ανταγωνίστηκε με τον Alpha Digital.

Ναι, αλλά δεν αναρωτιούνται γιατί τόσα χρόνια έχουν κολλήσει στους 350.000 συνδρομητές; H απάντηση είναι η έλλειψη ανταγωνισμού.

Η πρώτη απάντηση είναι η πειρατεία. Η πλατφόρμα της Nova έχει δεχθεί μεγάλη πειρατεία (από τις γνωστές λευκές κάρτες) τα τελευταία 3 με 4 χρόνια. Βέβαια δεν είναι σίγουρο πως όσοι έβλεπαν πειρατικά, θα αγόραζαν συνδρομή.

Η δεύτερη απάντηση είναι πως ίσως αυτό είναι το μερίδιο της ελληνικής αγοράς που δύναται να πληρώνει για συνδρομητικές υπηρεσίες τηλεόρασης.

Η δεύτερη απάντηση είναι πως ίσως αυτό είναι το μερίδιο της ελληνικής αγοράς που δύναται να πληρώνει 60 ευρώ το μήνα για συνδρομητικές υπηρεσίες τηλεόρασης.

Στο "διόρθωσα" :ADFADF1:

Ας μην κοροιδευόμαστε,ότι έκανε η nova το έκανε αποκλειστικά για το κέρδος της,αυτός είναι ο μοναδικός γνώμονας τους.Δεν τους νοιάζει εάν είσαι εσύ ευχαριστημένος,αλλά εάν είσαι συνδρομητής.Οι περισσότεροι συνδρομητές της,είναι στην επαρχία,εκεί δηλαδή που υπάρχει πρόβλημα.HD λέγαμε πως θα δώσε το 2008 λόγω του Euro,μίας και θα ξεκίναγε ο ΟΤΕ,τώρα,πάλι τα ίδια με την διαφορά του ότι θα ξεκινήσει ο ΟΤΕ.