HD κανάλια στη NOVA

Re: NOVA-HD

μας ξενερωσε η Νοβα...Δέν πειράζει...θα μαθω ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ...που θα μου πάει...και μετα ποτέ ξανα στον hotbird....

Απάντηση: Re: NOVA-HD

μας ξενερωσε η Νοβα...Δέν πειράζει...θα μαθω ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ...που θα μου πάει...και μετα ποτέ ξανα στον hotbird....

Μας συνήθισαν στο ξενέρωμα τόσα χρόνια φίλε. Την καλύτερη δουλειά θα έκανες, πάντως, να μάθεις και μια ξένη γλώσσα, και να πας μια και καλή στον ASTRA ή τον HELLAS SAT. Yπάρχουν και εκεί καλά προγράμματα. Τώρα, ποιός ξέρει πόσο θα χρεώσουν και τα HD.-bye-

Όντως περιμέναμε το κάτι παραπάνω από την NOVA ... χάθηκε ο κόσμος να προσθέσουν και κάποια ντοκιμαντέρ κανάλια...???
Ας περιμένουμε να δούμε και την εικόνα της...

μπείτε στο satleo και δείτε τι γράφουν οι της νόβα λες και θα φέρουν το super προιόν!
αλλά ψοφάει η φάρα μας για φωτογραφίες δείτε πως έχουν στηθεί!
τέλος πάντων η θεία μου το έκοψε το full πακέτο και έβαλε start pack και αυτό γιατί δεν πιάνει καλά τα κανάλια και να δείτε με την digea πόσοι θα την κάνουν ακόμα!
συμπερασματικά θα έλεγα ότι για να πληρώνεις πια για τηλεόραση πρέπει να σου δίνει κάτι αξιόλογο(hd κανάλια-ποικιλία επιλογών και πακέτων) χωρίς τρελές δεσμεύσεις και περιορισμούς!
διαφορετικά σε άλλες πορτοκαλιές εισαγωγής...

Εχουν αρχίσει και ανεβαίνουν και άλλα, ευελπιστώ ότι μέχρι το πρωί θα έχει ολοκληρωθεί το upload :)

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: NOVA-HD

Δε θα πρέπει να με νοιάζει; Οι αόριστες ανφορές δεν έχουν καμία αξία. Αν έχεις κάτι να πεις, να το λες με το όνομά του. Ο mouratos διευκρίνησε τη δήλωσή του. Το ίδιο οφείλεις να κάνεις και εσύ.

Off topic Sorry αλλά τα διαβαζω ενα ενα γιατί μολις ηρθα και σου απαντω φυσικά για τελευταια φορά για να μην κουραζουμε τον κόσμο.Sorry παιδια δεν θα ασχοληθω αλλο μαζί του .:twoguns:

1.Οφείλω μόνο στους γονείς μου και σε κανεναν αλλο.
2 Μυγιαστηκες βλέπω.....
Καλη:smash:νύχτα

Yup :)

Απ' ότι φαίνεται δεν υπάρχει έξοδος για οπτική, αλλά είπαν κατά τη διάρκεια της παρουσίασης ότι θα δώσουν στην αγορά και άλλο έναν αποκωδικοποιητή καλύτερων τεχνικών προδιαγραφών.

Απάντηση: NOVA-HD

Υπάρχει ολόκληρη η παρουσίαση σε video;Κάτι τέτοιο νομίζω ότι θα ξεκαθαρίσει τελείως το τοπίο.

Έχω γράψει το 90% της παρουσίασης μαζί με το Q&A με τους δημοσιογράφους. Έχω ξεκινήσει να ανεβάζω το υλικό, αλλά στις 5.30 φεύγω για το αεροδρόμιο. Ότι έχει προλάβει να ανέβει μέχρι τότε, θα υπάρχει πάνω :)

Τσεκάρετε εδώ http://www.youtube.com/user/GRSephiroth

Τιμή δεν αποκάλυψαν, το είπαν ξεκάθαρα ότι θα πουν περισσότερα μέσα στον επόμενο μήνα...

Ευελπιστώ ότι θα προλάβω να σας βάλω και το url από το κείμενό μου στο site μέχρι να με πάρει ο ύπνος πάνω στο Keyboard :P

Ωραία,το πρόβλημα είναι ότι τα έχεις ανεβάσει σε HD και θα αργήσουν πιθανοτατα,που έχεις γράψει την παρουσίαση να διαβάσουμε τι είπαν;

Ανέβαζε τα ανάλογα με το ενδιαφέρον που έχουν,δηλαδή κάποιοι μιλάνε με αερολογίες κτλπ,οπότε και δεν χρειάζεται να τους δούμε.