HD κανάλια στη NOVA

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: NOVA-HD

Μάλλον δεν πρέπει να έχεις πάει γήπεδο ποτέ ή έστω τα τελευταία χρόνια ή δεν είσαι φίλαθλος του μπασκετικού Παναθηναϊκού.

Ω ναι, ο μπασκετικός Παναθηναϊκός. Είχα πάει στον 5ο τελικό ΠΑΟ-ΠΑΟΚ επί Στογιάκοβιτς. Μία φωτοβολίδα έσκασε 3 μέτρα από μένα και 1,5 μέτρο από τον τότε 16χρονο αδερφό μου που τον είχα πάρει στο γήπεδο υπό την προστασία μου. Οι αγνοί φίλαθλοι του μπασκετικού Παναθηναϊκού. Πλάκα με κάνεις; Σε όλες τις ομάδες υπάρχει καφρίλα (και στον ΠΑΟΚ που υποστηρίζω)

Αγαπητέ, έχω διαβάσει πολλά posts σου και έχω σχηματίσει πολύ καλή γνώμη για σένα. Βλέπεις, εδω μέσα, άν δεν υπάρχει προσωπική επαφή και αξιολόγηση, ο μόνος τρόπος να αξιολογήσεις κάποιον, είναι τα posts του.
Οφείλω να σου πω ότι θίχθηκα απ' τα "100 ευρώ για τσιγάρα" που αναφέρεις, γιατί μάλλον το θέτεις υποτιμητικά.
Για τα άλλα δεν θα σχολιάσω, καθώς δεν με αφορούν.
Φιλικά
PS. και σου υπόσχομαι ότι προσπαθώ να το κόψω.

Γιάννη, δικαίωμά σου να δίνεις 100 ευρώ για τσιγάρα όπως εγώ δίνω 45 ευρώ για Nova. Δεν ήθελα να σε θίξω, αν και γενικά είμαι πολύ αντικαπνιστής.

Δε το θέτω υποτιμητικά, το θέτω ως παράδειγμα επιλογών για το που ξοδεύει ο καθένας τα χρήματά του.

Προσωπικά θίγομαι όταν διαβάζω συνέχεια πως μάλλον είμαι κάποιου είδους κορόιδο που πληρώνω την "πανάκριβη" Nova ή πως ανοίκω σε κάποια πολύ πλούσια τάξη. Ε λοιπόν, ούτε πλούσιος είμαι ούτε κορόιδο. Γουστάρω να ξοδεύω 45 ευρώ για τη Nova όπως εσύ γουστάρεις να τα ξοδεύεις για τσιγάρα. So simple.

Ω ναι, ο μπασκετικός Παναθηναϊκός. Είχα πάει στον 5ο τελικό ΠΑΟ-ΠΑΟΚ επί Στογιάκοβιτς. Μία φωτοβολίδα έσκασε 3 μέτρα από μένα και 1,5 μέτρο από τον τότε 16χρονο αδερφό μου που τον είχα πάρει στο γήπεδο υπό την προστασία μου. Οι αγνοί φίλαθλοι του μπασκετικού Παναθηναϊκού. Πλάκα με κάνεις; Σε όλες τις ομάδες υπάρχει καφρίλα (και στον ΠΑΟΚ που υποστηρίζω)

Δε θα το γυρίσω σε αθλητική κουβέντα ούτε αναφέρω πως οι φίλαθλοι του ΠΑΟ είναι αρνιά, απλά χρησιμοποίησες μια λέξη "χουλιγκάνοι" η οποία δεν με αντιπροσωπεύει και πηγαίνω τακτικά στο γήπεδο γιατί δεν θέλω να πληρώνω την κυρά NOVA χαβιάρι.

Επίσης το ότι δεν την πληρώνω δε σημαίνει πως δεν έχω το δικαίωμα να κριτικάρω την πολιτική της !!

Αντιπολίτευση στην πολιτική της NOVA δεν μπορούμε να κάνουμε δηλαδή;

Re: NOVA-HD

Όπως διευκρινίστηκε από τα στελέχη της Nova, δεν θα υπάρχει η δυνατότητα χρήσης άλλου αποκωδικοποιητή για τις υπηρεσίες HD.

άλλα λέει εδώ:

http://www.satleo.gr/content/view/3001/1/

Απαραίτητος εξοπλισμός:
• Αποκωδικοποιητής NovaBox HD ή NovaBox HD PVR
• Δορυφορική κεραία/δίσκος με Universal LNB
• Nova Κάρτα Πρόσβασης (Smart Card)

Αναγκαίος εξοπλισμός από τα Καταστήματα Ηλεκτρικών ειδών:
• Τηλεοπτικός δέκτης Full HD (προτεινόμενος) ή HD Ready (είναι χαμηλότερης ανάλυσης από τους Full HD)
• Καλώδιο HDMI για τη σύνδεση του NovaBox με την τηλεόραση
Για υφιστάμενους συνδρομητές Nova, απαιτείται απλά η αντικατάσταση του παλιού αποκωδικοποιητή με το νέο NovaBox HD. Δεν απαιτείται αλλαγή κατόπτρου ή ειδικό LNB.

Απάντηση: NOVA-HD

Ο pace της νόβας υποστηρίζει εντολές diseq?
Διότι αν όχι είναι ανέφικτη η χρησιμοποίησή του στην εγκατάστασή μου...

λαου λαου και τωρα θα ακουσετε.......γουσταρω που καπνιζω....γουσταρω να τα σπαω.....και ποιο πολλη γουσταρω να λεω οτι η νοβα εχει την συνδρομη ανεβασμενη τελεια και παυλα ρε γμτ. Πως θα το κανουμε δηλαδης......οποιος τα εχει την πληρωνει και τελος, π.χ ο Πανος εχει χρηματα και γουσταρη να τα δωσει και δικαιοματα του, αλλα Πανο απο εκει και περα μην το κανεις και ανοτολικο θεμα. Σαν να λεμε ελατε βρε θα κατεβασουμε τα παντελονια και οποιος εχει αντοχη πατε και ποιο βαθεια, σκιστε με να αλαξω ραφτη........γμτ δηλαδη τη θελατε και κανατε ολοκληρο νημα για την νοβα.
ΚΑΙ ΓΟΥΣΤΑΡω ΝΑ ΕΧΩ ΝΟΒΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΤΟΣΟ. ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟ ΚΑΤΩ.
Αμαν ποια εσκασα ρε ουστι μου, και στο κατω κατω καντε λιγο υπομονη ακομα ερχετε ο χειμωνας ποια, και θα δουμε και θα αποφασισουμε:ernaehrung004::ernaehrung004::Banane0::Banane0::7SFGSFG:

Μουρατος σορυ ρε φιλε αλλα....απο εδω και περα θα τα λεω σταρατα τελος.

Re: Απάντηση: NOVA-HD

μόνο το diseq 1.0, και μόνο μέχρι 4 δορυφόρους...

άλλα λέει εδώ:

http://www.satleo.gr/content/view/3001/1/

Απαραίτητος εξοπλισμός:
• Αποκωδικοποιητής NovaBox HD ή NovaBox HD PVR
• Δορυφορική κεραία/δίσκος με Universal LNB
• Nova Κάρτα Πρόσβασης (Smart Card)

Αναγκαίος εξοπλισμός από τα Καταστήματα Ηλεκτρικών ειδών:
• Τηλεοπτικός δέκτης Full HD (προτεινόμενος) ή HD Ready (είναι χαμηλότερης ανάλυσης από τους Full HD)
• Καλώδιο HDMI για τη σύνδεση του NovaBox με την τηλεόραση
Για υφιστάμενους συνδρομητές Nova, απαιτείται απλά η αντικατάσταση του παλιού αποκωδικοποιητή με το νέο NovaBox HD. Δεν απαιτείται αλλαγή κατόπτρου ή ειδικό LNB.

Σίγουρα λέει άλλα; Γιατί εγώ βλέπω να λέει ακριβώς τα ίδια..

Δεν υπάρχει ούτε υπόνοια συμβατότητας με δορυφορικούς δέκτες τρίτων κατασκευαστών.

Η nova είναι 10 χρόνια μονοπώλιο με αρκετούς χιλιάδες συνδρομητές, και η πλειοψηφία των εγκαταστάσεων βλέπουν hotbird . Τώρα θα έπρεπε να λέμε : που πάει να μπλεχτεί ο οτε θα φάει τα μούτρα του ιδικά σε μία μικρή χώρα σαν την ελλάδα. Αυτό που λένε οι περισσότεροι όμως είναι ότι τα βρήκε σκούρα η nova. Θα έπρεπε να ισχύει το αντίθετο .

ΥΣ. Τα 2 αναλογικά κανάλια τα χρεώνει 40 ευρώ!!!!!.

Last edited:

Υποστηρίζει,να δούμε γιατί μπορεί να το κλειδώσουν όμως,και του κάνουν και μια παραποίηση για να μπεί το Secure silicon ώστε να κλειδώνονται οι κάρτες.

Ε λοιπόν, ούτε πλούσιος είμαι ούτε κορόιδο. Γουστάρω να ξοδεύω 45 ευρώ για τη Nova όπως εσύ γουστάρεις να τα ξοδεύεις για τσιγάρα. So simple.

Τα ίδια ακριβώς θα έλεγα και για μένα. Πόσο μάλλον, που πληρώνω 62 τη Νόβα, γιατί από κρατική..., δεν έχουμε.

Re: Απάντηση: NOVA-HD

Και να υποστηρίζει ρε σεις, υπάρχουν θέσεις (reader, CI) για κάτι άλλο - για να δείτε

Δε θα το γυρίσω σε αθλητική κουβέντα ούτε αναφέρω πως οι φίλαθλοι του ΠΑΟ είναι αρνιά, απλά χρησιμοποίησες μια λέξη "χουλιγκάνοι" η οποία δεν με αντιπροσωπεύει και πηγαίνω τακτικά στο γήπεδο γιατί δεν θέλω να πληρώνω την κυρά NOVA χαβιάρι.

Επίσης το ότι δεν την πληρώνω δε σημαίνει πως δεν έχω το δικαίωμα να κριτικάρω την πολιτική της !!

Αντιπολίτευση στην πολιτική της NOVA δεν μπορούμε να κάνουμε δηλαδή;

Εσένα μπορεί να μη σε αντιπροσωπεύει, αντιπροσωπεύει όμως δυστυχώς την πλειοψηφία όσων πηγαίνουν στο γήπεδο. Γιατί δεν είναι μόνο οι 100-200-500 που πετάνε αντικείμενα, ανάβουν βεγγαλικά κτλ. Είναι και οι υπόλοιποι που βρίσκουν πολύ αστείο το laser pointer, είναι αυτοί που βρίζουν εν χορώ παίχτες και διαιτητές αγνοώντας το πιτσιρίκι δίπλα τους, είναι και αυτοί που ίσως όπως κι εσύ απλώς θέλουν να δουν θέαμα αλλά δεν κάνουν τίποτα για να περιθωριοποιήσουν τα κακώς κείμενα. Εγώ λοιπόν σε τέτοια γήπεδα καμίνια δε πρόκειται να πάω με το παιδί μου. Τηλεόραση και πάλι τηλεόραση.

Ο καθένας κάνει τις επιλογές του, εσύ προτιμάς να πας γήπεδο και να μη πληρώνεις Nova, εγώ προτιμώ να πληρώνω Nova και να μη πάω γήπεδο (άσε που στην Πάτρα που είμαι και να ήθελα πάλι δε μπορώ).

Υπό αυτό το πρίσμα έγραψα πως μάλλον δεν είσαι το target group της Nova. Αν σου περισσεύουν 50 ευρώ το μήνα και προτιμάς να πηγαίνεις στο γήπεδο με αυτά αντί να έχεις Nova, δεν είσαι από τους υποψήφιους πελάτες της.

Last edited:

Tη να κανω φιλε μου....μου λεει να τα παρει εταιρια να τα πλενουν, τη λες βρε της λεω με αυτα τα χρηματα θα βλεπω νοβα 4 μηνες. Οποτε επο μου την σκουπα και το νερο, βρε την αθεοφοβη μου βγαλε ολα τα χαλια χειμωνα καλοκαιρι μαμηθηκα ρε φιλε μου.

Tη να κανω φιλε μου....μου λεει να τα παρει εταιρια να τα πλενουν, τη λες βρε της λεω με αυτα τα χρηματα θα βλεπω νοβα 4 μηνες. Οποτε επο μου την σκουπα και το νερο, βρε την αθεοφοβη μου βγαλε ολα τα χαλια χειμωνα καλοκαιρι μαμηθηκα ρε φιλε μου.

καλα εκανες. ηταν η μερα μας!. μονο που εγω της ειπα αν θελει να τα παει σε εταιρια ή οπου αλλου θελει. εγω δεν...
τελος :offtopic:

μετα απο μηνυμα σχετικα με το επιμαχο σημειο του εαν θα παιζουν ή οχι η απαντρευτες καρτες,με πηραν καπακι τηλεφωνο(!!!)και μου ειπαν επι λεξη:

"σχετικα με το ερωτημα σας,αυτην την στιγμη τουλαχιστον δεν γνωριζουμε εαν θα παιζουν ή οχι,αλλα εκτιμω οτι δεν θα υπαρχει προβλημα..."
-επειδη ολοι οσοι ασχολουμαστε με το "αθλημα" εχουμε-τουλαχιστον-εναν hd δεκτη που μας εχει βολεψει,καταλαβαινεις οτι θα ειναι λιγο δυσκολο να παρουμε αλλο ενα "κουτι" υποχρεωτικα για να δουμε τα hd σου .
-το γνωριζουμε και γι`αυτο προσπαθουμε να βρουμε μια φορμουλα ωστε να ειναι ολοι ευχαριστημενοι.
σε καμια 10αρια μερες πολυ πιθανο να ξερουμε τι ακριβως θα γινει...

Απάντηση: Re: NOVA-HD

μετα απο μηνυμα σχετικα με το επιμαχο σημειο του εαν θα παιζουν ή οχι η απαντρευτες καρτες,με πηραν καπακι τηλεφωνο(!!!)και μου ειπαν επι λεξη:

"σχετικα με το ερωτημα σας,αυτην την στιγμη τουλαχιστον δεν γνωριζουμε εαν θα παιζουν ή οχι,αλλα εκτιμω οτι δεν θα υπαρχει προβλημα..."
-επειδη ολοι οσοι ασχολουμαστε με το "αθλημα" εχουμε-τουλαχιστον-εναν hd δεκτη που μας εχει βολεψει,καταλαβαινεις οτι θα ειναι λιγο δυσκολο να παρουμε αλλο ενα "κουτι" υποχρεωτικα για να δουμε τα hd σου .
-το γνωριζουμε και γι`αυτο προσπαθουμε να βρουμε μια φορμουλα ωστε να ειναι ολοι ευχαριστημενοι.
σε καμια 10αρια μερες πολυ πιθανο να ξερουμε τι ακριβως θα γινει...

μας καλυψε...