HD κανάλια στη NOVA

Απάντηση: NOVA-HD

Η Nova εντάσσει στο «μπουκέτο» της και τρίτο πορνό κανάλι. Πρόκειται για το Dorcel TV που θα προστεθεί στα δύο ερωτικά κανάλια που διαθέτει. (Ισοτιμία)

Αμαν αμαν καυτο χειμωνα θα εχουμε.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: NOVA-HD

Εσένα μπορεί να μη σε αντιπροσωπεύει, αντιπροσωπεύει όμως δυστυχώς την πλειοψηφία όσων πηγαίνουν στο γήπεδο. Γιατί δεν είναι μόνο οι 100-200-500 που πετάνε αντικείμενα, ανάβουν βεγγαλικά κτλ. Είναι και οι υπόλοιποι που βρίσκουν πολύ αστείο το laser pointer, είναι αυτοί που βρίζουν εν χορώ παίχτες και διαιτητές αγνοώντας το πιτσιρίκι δίπλα τους, είναι και αυτοί που ίσως όπως κι εσύ απλώς θέλουν να δουν θέαμα αλλά δεν κάνουν τίποτα για να περιθωριοποιήσουν τα κακώς κείμενα. Εγώ λοιπόν σε τέτοια γήπεδα καμίνια δε πρόκειται να πάω με το παιδί μου. Τηλεόραση και πάλι τηλεόραση.

Ο καθένας κάνει τις επιλογές του, εσύ προτιμάς να πας γήπεδο και να μη πληρώνεις Nova, εγώ προτιμώ να πληρώνω Nova και να μη πάω γήπεδο (άσε που στην Πάτρα που είμαι και να ήθελα πάλι δε μπορώ).

Υπό αυτό το πρίσμα έγραψα πως μάλλον δεν είσαι το target group της Nova. Αν σου περισσεύουν 50 ευρώ το μήνα και προτιμάς να πηγαίνεις στο γήπεδο με αυτά αντί να έχεις Nova, δεν είσαι από τους υποψήφιους πελάτες της.

Δηλαδή εσύ όταν βρίζουν από το γήπεδο κλείνεις το volume στην TV. Ok.

Σε πληροφορώ πως εγώ και τουλάχιστον άλλο μισό εκατομμύριο φίλαθλοι δηλαδή πολλοί περισσότεροι από όλους τους συνδρομητές της NOVA θα θέλαμε να είμαστε το target group της NOVA αλλά με τους όρους που προανέφερα.
Με άλλα λόγια θα είχε πολλαπλασιάσει τους συνδρομητές της, θα είχε σίγουρα πουλήσει περισσότερους δέκτες και γενικά εξοπλισμό και λογικά θα είχε πατάξει την πειρατεία με χαμηλές τιμές.

Στο φινάλε είδαμε πόσο χρεώνει τα αθλητικά η NOVA, 18 ευρώ, τόσο παραπάνω έχει στο forthnet double play +sports +value pack.
Οπότε αν τους κοτάει ας βάλουν μόνο τα αθλητικά 18 ευρώ και να δούμε τελικά τι συνδρομητές έχουν !

Να σε υποχρεώνουν να έχεις δικό τους δέκτη για PVR αν είσαι νέος συνδρομητής και για να πάρες τελικά HD θα πρέπει να παροπλίσεις τον δικό σου δέκτη που με τόσο κόπο κατάφερες να κρατήσεις ώστε να βλέπεις NOVA για να πάρεις τελικά τον δικό τους.

Στο φινάλε είδαμε πόσο χρεώνει τα αθλητικά η NOVA, 18 ευρώ, τόσο παραπάνω έχει στο forthnet double play +sports +value pack.
Οπότε αν τους κοτάει ας βάλουν μόνο τα αθλητικά 18 ευρώ και να δούμε τελικά τι συνδρομητές έχουν !

Να σε υποχρεώνουν να έχεις δικό τους δέκτη για PVR αν είσαι νέος συνδρομητής και για να πάρες τελικά HD θα πρέπει να παροπλίσεις τον δικό σου δέκτη που με τόσο κόπο κατάφερες να κρατήσεις ώστε να βλέπεις NOVA για να πάρεις τελικά τον δικό τους.

Οι συνδυαστικές προσφορές δεν αντικατοπτρίζουν την αξία του κάθε μέρους χωριστά. Στην προσφορά που αναφέρεσαι ο σκοπός της Forthnet είναι να προσελκύσει πελάτες τηλεφωνίας. Συνεπώς, δε κοστίζει το sports pack 18 ευρώ και γι' αυτό δε θα δεις ποτέ σου τέτοια τιμή σκέτη.

Εγώ με συνδυαστική προσφορά πληρώνω το full pack στα 43 με 45 ευρώ περίπου, τιμή που την θεωρώ τίμια. Παρ' ολ' αυτά, δε μπορούν όλοι να έχουν τις συνδυαστικές προσφορές και αυτό είναι κάτι που πρέπει να το δει η Forthnet.

Όσο για το δέκτη, η Nova δε κάνει τίποτα διαφορετικό απ' ότι κάνουν οι:
Sky Italia
Sky UK
Sky Germany
Digitalb
N
Canal+ France
Digital+ Spain
TV Cabo
κτλ κτλ κτλ

Το γεγονός ότι στα περισσότερα από τα παραπάνω παντρέματα υπάρχει λύση ξεπαντρέματος ενώ στη Nova δεν υπάρχει (ή μάλλον δεν υπάρχει public) είναι αδιάφορο.

Παρ' ολ' αυτά, δε μπορούν όλοι να έχουν τις συνδυαστικές προσφορές και αυτό είναι κάτι που πρέπει να το δει η Forthnet.
O επερχόμενος ανταγωνισμός ίσως βοηθήσει να το δούμε και αυτό...

Re: NOVA-HD

Εγώ θεωρώ πως θα μπορούσαν να πρωτοτυπήσουν αντί να βρίσκουν την εύκολη λύση "έτσι κάνουν και οι άλλοι στην Ευρώπη", είμαστε μια συγκεκριμένη αγορά με συγκεκριμένες ανάγκες.

Εγώ θεωρώ πως θα μπορούσαν να πρωτοτυπήσουν αντί να βρίσκουν την εύκολη λύση "έτσι κάνουν και οι άλλοι στην Ευρώπη", είμαστε μια συγκεκριμένη αγορά με συγκεκριμένες ανάγκες.

Δυστυχώς αυτού του είδους τα κλειδώματα επιβάλλονται από τους προμηθευτές περιεχομένου και όχι από τα πακέτα. Τα πακέτα αναγκάζονται να συμμορφωθούν.

Εγώ ξέρω ότι όταν τους είπα ότι αν μου αλλάξετε κάρτα κ είναι κλειδωμένη, σας κόβω την συνδρομή, μου άφησαν την ίδια-ξεκλείδωτη, για να την χρησιμοποιώ στην pioneer 5090h.

Αν τώρα με την έλευση των hd καναλιών, αρχίσουν τα ίδια, τότε θα έχουμε πάλι "ντέρμπυ"...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: NOVA-HD

Οι συνδυαστικές προσφορές δεν αντικατοπτρίζουν την αξία του κάθε μέρους χωριστά. Στην προσφορά που αναφέρεσαι ο σκοπός της Forthnet είναι να προσελκύσει πελάτες τηλεφωνίας. Συνεπώς, δε κοστίζει το sports pack 18 ευρώ και γι' αυτό δε θα δεις ποτέ σου τέτοια τιμή σκέτη.

Εγώ με συνδυαστική προσφορά πληρώνω το full pack στα 43 με 45 ευρώ περίπου, τιμή που την θεωρώ τίμια. Παρ' ολ' αυτά, δε μπορούν όλοι να έχουν τις συνδυαστικές προσφορές και αυτό είναι κάτι που πρέπει να το δει η Forthnet.

Όσο για το δέκτη, η Nova δε κάνει τίποτα διαφορετικό απ' ότι κάνουν οι:
Sky Italia
Sky UK
Sky Germany
Digitalb
N
Canal+ France
Digital+ Spain
TV Cabo
κτλ κτλ κτλ

Το γεγονός ότι στα περισσότερα από τα παραπάνω παντρέματα υπάρχει λύση ξεπαντρέματος ενώ στη Nova δεν υπάρχει (ή μάλλον δεν υπάρχει public) είναι αδιάφορο.

Και φυσικά η ποιότητα, αξία, περιεχόμενο και τιμή της ΝΟΒΑ δεν είναι διαφορετική από τα παραπάνω πακέτα.
Φίλε malakudi, δεν θα με πείραζε να συνεχίσω να πληρώνω τα 60 ευρώ της ΝΟΒΑ χωρίς να γκρινιάζω εάν είχε έστω και το 1/10 από αυτά που προσφέρουν τα παραπάνω πακέτα.
Αυτή την στιγμή ο μόνος λόγος που την κρατάω είναι το ποδόσφαιρο, και έτσι όπως πάμε θα την κλείσω μόνιμα.
Καλύτερα να πάω να δώσω 70 ευρώ το μήνα για το SKY παρά για αυτό που δίνει η ΝΟΒΑ.
Και για να δούμε τώρα που θα ξεκινήσει ο ΟΤΕ και θα τους πάρει τα επίγεια.

Η ποιότητα του περιεχομένου και η τιμή δεν έχουν να κάνουν με τα κλειδώματα και τα παντρέματα.

Όποιος κινείται στο χώρο της δορυφορικής γνωρίζει πως τα παντρέματα θα γίνουν όλο και πιο δύσκολα να σπάσουν και ο λόγος είναι το διαδικτυακό CS και οι απαιτήσεις των προμηθευτών περιεχομένου να μην υπάρχει λαθροθέαση.

Όσο για το Sky UK, φυσικά και είναι πολύ καλύτερο με ελάχιστα παραπάνω χρήματα (σε αυτό βοήθησε και η ισοτιμία ευρώ - λίρας, η συνδρομή Sky Ireland που είναι σε ευρώ είναι πολύ ακριβότερη), αλλά δεν ξέρουν όλοι αγγλικά και συνεπώς δεν είναι ανταγωνιστική επιλογή ως προς τη Nova.

Απάντηση: Re: NOVA-HD

Η ποιότητα του περιεχομένου και η τιμή δεν έχουν να κάνουν με τα κλειδώματα και τα παντρέματα.

Όποιος κινείται στο χώρο της δορυφορικής γνωρίζει πως τα παντρέματα θα γίνουν όλο και πιο δύσκολα να σπάσουν και ο λόγος είναι το διαδικτυακό CS και οι απαιτήσεις των προμηθευτών περιεχομένου να μην υπάρχει λαθροθέαση.

Όσο για το Sky UK, φυσικά και είναι πολύ καλύτερο με ελάχιστα παραπάνω χρήματα (σε αυτό βοήθησε και η ισοτιμία ευρώ - λίρας, η συνδρομή Sky Ireland που είναι σε ευρώ είναι πολύ ακριβότερη), αλλά δεν ξέρουν όλοι αγγλικά και συνεπώς δεν είναι ανταγωνιστική επιλογή ως προς τη Nova.

Το να κλειδώνω το Lada για να μην το χρησιμοποιεί κανείς, με το να κλειδώνω την Porsche νομίζω έχει μεγάλη διαφορά.

Re: Απάντηση: Re: NOVA-HD

Το να κλειδώνω το Lada για να μην το χρησιμοποιεί κανείς, με το να κλειδώνω την Porsche νομίζω έχει μεγάλη διαφορά.

Κακό παράδειγμα.

Το πρόβλημα έχει να κάνει με το διαδικτυακό CS. Αν εσύ με την Lada Nova μπορείς να δώσεις τους αγώνες της Premier League με διαδικτυακό CS στη Μ. Βρετανία, δημιουργείς πρόβλημα στην Porsche Sky UK.

Γι' αυτό ο content provider (η Αγγλική λίγκα εν προκειμένω) απαιτεί να έχεις όλα τα δυνατά κλειδώματα για να σου δώσει τα δικαιώματα.

Re: Nova hd GR

Είμαι νόμιμος συνδρομητής κάτοχος ενός δέκτη Topfiled 7700 HSCI. Με μόντουλα irdeto βλεπω τα όλα κανάλια της Nova και στις διακοπές αφαιρώ την μόντουλα την τοποθετώ στον StarSat που έχω στο εξοχικό και συνέχιζω να βλέπω τα συνδρομιτικά κανάλια που πληρώνω. Τώρα με τα κανάλια υψήλης ανάλυση (Nova HD) θα με αναγκάσουν να πάρω καινούργιο δέκτη (διότι ο Topfield παρότι HD τα κανάλια της Nova δεν θα τα δείχνει) και υπάρχει και o φόβος αφού η κάρτα θα "παντρευτεί" με τον καινούργιο δέκτη να μην μπορώ να την χρησιμοποιήσω στο εξοχικό. Πάνε καλά εκεί στην Nova?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: NOVA-HD

Κακό παράδειγμα.

Το πρόβλημα έχει να κάνει με το διαδικτυακό CS. Αν εσύ με την Lada Nova μπορείς να δώσεις τους αγώνες της Premier League με διαδικτυακό CS στη Μ. Βρετανία, δημιουργείς πρόβλημα στην Porsche Sky UK.

Γι' αυτό ο content provider (η Αγγλική λίγκα εν προκειμένω) απαιτεί να έχεις όλα τα δυνατά κλειδώματα για να σου δώσει τα δικαιώματα.

Και επαναλαμβάνω, ο SKY UK με την Porsche (βλέπε HD δέκτη με απίστευτη εικόνα και ευαισθησία) την κλειδώνει και καλά κάνει.
Η ΝΟΒΑ με το Lada (βλέπε patatasat με άθλια εικόνα και ευαισθησία) πάλι κλειδώνει.

Φίλε malakudi, η ΝΟΒΑ είναι λάθος σε τόσα πράγματα που το μόνο δίκιο που έχει είναι το γράμμα του νόμου. Σε οποιαδήποτε άλλη χώρα θα έιχε φάει τόσα πρόστιμα και μηνύσεις που δεν θα υπήρχε πια.

Τα έχουμε πει 1000 φορές....όσο δεν υπάρχει ανταγωνισμός αλλά μονοπώλιο, ο ένας κ μοναδικός πάροχος δορυφορικού προγράμματος μπορεί να κάνει ότι θέλει, χρεώνει ότι θέλει, να δίνει ότι σήμα θέλει, να να να...!!