HD κανάλια στη NOVA

Re: NOVA-HD

Παντως το Discovery HD ήταν στον αρχικό σχεδιασμό το 4ο κανάλι HD που θα έδιναν απο την αρχή (απο άλλη συχνότητα στις 13Ε με προσθήκη προαιρετικού ελληνικού υποτιτλισμού), μάλλον όμως κόπηκε την τελευταία στιγμή για λόγους οικονομίας...(προφανώς θα ειναι το πρώτο που θα προστεθεί, αν η υπηρεσία τραβήξει εμπορικά)

Ενα καθρεπτακι λιγοτερο για τους ιθαγενεις της ζουγκλας...

Σας ενημερώνω πως κατέβασα τα videos από το YouTube κατόπιν εντολής που μου δόθηκε από το site, καθώς η Nova ενημέρωσε πως δεν έχουμε δικαίωμα (!!!) να προβάλλουμε στιγμιότυπα από την Press Conference...

Έχουν σκοπό να αλλάξουν αυτά που υποσχέθηκαν ????:D

Απάντηση: Re: NOVA-HD

Σας ενημερώνω πως κατέβασα τα videos από το YouTube κατόπιν εντολής που μου δόθηκε από το site, καθώς η Nova ενημέρωσε πως δεν έχουμε δικαίωμα (!!!) να προβάλλουμε στιγμιότυπα από την Press Conference...

Έλεος πια με δαύτους. Απύθμενο το κόλλημά τους...

Δεν έχω αντιληφθεί πως γίνεται να απαγορεύεται η τηλεοπτική αναπαραγωγή των δηλώσεων που οι ίδιο διάβαζαν από χαρτιά που είχαν (δεν κατεγράφη δηλαδή καμία ιδιωτική συνομιλία που πχ. έκραζαν τον ΟΤΕ) και επιτρέπεται η αναπαραγωγή αυτών μέσω κειμένου. Μιλάμε για πρωτόγνωρες καταστάσεις... Το αστείο είναι πως η κάμερα με το τρίποδο βρισκόταν στο κέντρο της αίθουσας και μάλιστα σε κάποια φάση μετακινήθηκα. Με είδαν δηλαδή... Τι να πει κανείς...

Μάλλον θα νόμιζαν πως ήσουν υπάλληλλος τους και βιντεοσκοπούσες !! χαχαχα :flipout: Πάντως ενημερώνονται έστω και με καθυστέρηση.

και για να τα βρήκαν εκεί, σίγουρα διαβάζουν το forum ! :SFGSFGSF::SFGSFGSF::SFGSFGSF:

το ακουσα και στο ραδιοφωνο σημερα

http://www.cosmo.gr/ArtsEnt/Hellas/276748.html

μαλλον δεν 8α μας απογοητευσει τοσο

Η Nova για Μουντιάλ και Σούπερ Λίγκα
Στο περιθώριο της συνέντευξης Τύπου της Nova για το HD οι άνθρωποι του καναλιού ερωτήθηκαν και για δύο θέματα που έχουν σχέση με το ποδόσφαιρο. Το ένα ήταν γιατί δεν προχώρησε η συνεργασία Nova - ΕΡΤ για την προβολή του Μουντιάλ μέσω HD και η απάντηση που δόθηκε ήταν: «Κάναμε κάποιες ενέργειες με την ΕΡΤ, όμως χρονικοί περιορισμοί δεν μας επέτρεψαν να προχωρήσει το εγχείρημα».

Ναι ρε γαμώτο, τελευταία στιγμή το έμαθαν ότι θα έχει μουντιάλ φέτος...

Ας τους ενημερώσει κάποιος ότι το επόμενο παγκόσμιο κύπελλο είναι σε 4 χρόνια. Πάντως στις δικαιολογίες είναι απίστευτοι.....

Απάντηση: Re: NOVA-HD

Ας τους ενημερώσει κάποιος ότι το επόμενο παγκόσμιο κύπελλο είναι σε 4 χρόνια. Πάντως στις δικαιολογίες είναι απίστευτοι.....

σε 4 χρονια; κατσε να δουμε αν θα υπαρχει η πλατφορμα...:angel:

Η Nova για Μουντιάλ και Σούπερ Λίγκα
Στο περιθώριο της συνέντευξης Τύπου της Nova για το HD οι άνθρωποι του καναλιού ερωτήθηκαν και για δύο θέματα που έχουν σχέση με το ποδόσφαιρο. Το ένα ήταν γιατί δεν προχώρησε η συνεργασία Nova - ΕΡΤ για την προβολή του Μουντιάλ μέσω HD και η απάντηση που δόθηκε ήταν: «Κάναμε κάποιες ενέργειες με την ΕΡΤ, όμως χρονικοί περιορισμοί δεν μας επέτρεψαν να προχωρήσει το εγχείρημα».

Ναι ρε γαμώτο, τελευταία στιγμή το έμαθαν ότι θα έχει μουντιάλ φέτος...

Δεν το έμαθαν τελευταία στιγμή. Απλά ο πρώην υπάλληλός τους έγινε πρόσφατα διευθυντής στην ΕΡΤ και δεν πρόλαβε να τους βολέψει.

Απάντηση: NOVA-HD

Πίστευω αν δεν εχει αναφερθει να διαβασατε ολοι το ενθετο στις κυριακατικες σημερα οτι στις 25 Αυγουστου θα δείξει το μπασκετ Ελλάδα -ΗΠΑ σε HD η ΝΟΒΑ -bye-

Re: Απάντηση: NOVA-HD

Πίστευω αν δεν εχει αναφερθει να διαβασατε ολοι το ενθετο στις κυριακατικες σημερα οτι στις 25 Αυγουστου θα δείξει το μπασκετ Ελλάδα -ΗΠΑ σε HD η ΝΟΒΑ -bye-

φαντάζομαι όμως ότι θα τον "δουν" αυτοί που από 18 Αυγούστου θα παίρουν το HD δέκτη με την αντίστοιχη συνδρομή

Re: Απάντηση: NOVA-HD

Ναι,αλλά καμιά ενημέρωση,κανένα banner στο site τους,τίποτα...απλά ελπίζω να μην κάνει ο δέκτης 200 και 300 ευρώ γιατί θα πάνε για φούντο...

Εμ τι νομιζες 49 ευρω θα το δωσουν???? + οτι η συνδρομη θα ανεβει λογο του HD και καλα!!

Χαιρετώ την όμορφη παρέα!
Καταρχάς να αυτοπροσδιοριστώ: Είμαι άσχετοσ με τα δορυφορικά και αγωνιωδώς προσπαθώ να μάθω!Για το λόγο αυτό ας με συγχωρέσουν και ας με υπομείνουν οι "γκουρού" του είδους.
Στο θέμα μας τώρα:Τι θέλω βασικά να κάνω:Λοιπόν βασικά σκέφτομαι το νέο πακέτο ΗΔ που πρόκειται να βγάλει η nova.Και ρωτάω:Μέχρι τησ 18 Αυγούστου αν θυμάμαι καλά έχει παραταθεί η προθεσμία και μπορώ να γραφτώ και να πάρω δωρεάν το δέκτη.Νομίζω όμως πως με τον παρόν δέκτη δεν θα μπορώ να έχω το HD πακέτο τησ nova!Το θέμα είναι τι γίνεται μετά;Θα μοθ είναι άχρηστος;Θα μπορώ να τον έχω για τα μη HD κανάλια της nova;
Το βασικό όμως ερώτημα είναι το εξής:Λέτε για τουσ συνδρομήτες τησ η nova να δώσει προνομιακή τιμή αγοράς του HD δέκτη τους,οπότε με συμφέρει να πάρω τώρα τον παλιό της δέκτη δωρεάν ώστε να επωφεληθώ της έκπτωσης τον Αύγουστο;

Και κάτι ακομα που δεν έχει να κάνει με τη nova ακριβώς αλλά με ενδιαφέρει άμεσα!Θέλω να μπορώ να παρακολουθώ 3d κανάλια και HD κανάλια,οπότε σκέφτομαι την αγορά κάποιου καλού HD δέκτη.Χρειάζομαι ξεχωριστό πιάτο από αυτό που θα έχω για τη nova? Αν υποθέσω ότι αγοράζω ακόμα ένα ξεχωριστό πιάτο,πόσους δορυφόρους θα μπορώ να "βλέπω" από αυτό? Ποιοί είναι ορατοί από την Ελλάδα και συγκεκριμένα από Ηράκλειο Κρήτης όπου βρίσκομαι;

Αυτά για αρχή,έχω κι άλλες ερωτήσεις,αλλά ας το πάμε σιγά σιγά!
Ευχαριστώ προκαταβολικά όποιονδήποτε έμπειρο που θα έχει την υπομονή και την όρεξη να λαξεύσει λίγο το λίθο της αμάθειας μου!!

Φιλικά,
Μάνος.

Χαιρετώ την όμορφη παρέα!
Καταρχάς να αυτοπροσδιοριστώ: Είμαι άσχετοσ με τα δορυφορικά και αγωνιωδώς προσπαθώ να μάθω!Για το λόγο αυτό ας με συγχωρέσουν και ας με υπομείνουν οι "γκουρού" του είδους.
Στο θέμα μας τώρα:Τι θέλω βασικά να κάνω:Λοιπόν βασικά σκέφτομαι το νέο πακέτο ΗΔ που πρόκειται να βγάλει η nova.Και ρωτάω:Μέχρι τησ 18 Αυγούστου αν θυμάμαι καλά έχει παραταθεί η προθεσμία και μπορώ να γραφτώ και να πάρω δωρεάν το δέκτη.Νομίζω όμως πως με τον παρόν δέκτη δεν θα μπορώ να έχω το HD πακέτο τησ nova!Το θέμα είναι τι γίνεται μετά;Θα μοθ είναι άχρηστος;Θα μπορώ να τον έχω για τα μη HD κανάλια της nova;
Το βασικό όμως ερώτημα είναι το εξής:Λέτε για τουσ συνδρομήτες τησ η nova να δώσει προνομιακή τιμή αγοράς του HD δέκτη τους,οπότε με συμφέρει να πάρω τώρα τον παλιό της δέκτη δωρεάν ώστε να επωφεληθώ της έκπτωσης τον Αύγουστο;

Και κάτι ακομα που δεν έχει να κάνει με τη nova ακριβώς αλλά με ενδιαφέρει άμεσα!Θέλω να μπορώ να παρακολουθώ 3d κανάλια και HD κανάλια,οπότε σκέφτομαι την αγορά κάποιου καλού HD δέκτη.Χρειάζομαι ξεχωριστό πιάτο από αυτό που θα έχω για τη nova? Αν υποθέσω ότι αγοράζω ακόμα ένα ξεχωριστό πιάτο,πόσους δορυφόρους θα μπορώ να "βλέπω" από αυτό? Ποιοί είναι ορατοί από την Ελλάδα και συγκεκριμένα από Ηράκλειο Κρήτης όπου βρίσκομαι;

Αυτά για αρχή,έχω κι άλλες ερωτήσεις,αλλά ας το πάμε σιγά σιγά!
Ευχαριστώ προκαταβολικά όποιονδήποτε έμπειρο που θα έχει την υπομονή και την όρεξη να λαξεύσει λίγο το λίθο της αμάθειας μου!!

Φιλικά,
Μάνος.

Καταρχάς,ο δέκτης που δίνει τώρα η nova εκτώς του ότι είναι για πέταμα,όντως δεν είναι συμβατός με τα HD κανάλια.Για να μπορείς να έχεις πρόσβαση σε αυτά πρέπει να αγοράσεις τον καινούριο δέκτη(θα μπορείς να δεις και 3d με τον συγκεκριμένο δέκτη).