HD κανάλια στη NOVA

Re: NOVA-HD

Να κανω κι εγω μια ερωτηση.
Θα ειναι υποχρεωτικη η αλλαγη δεκτη σε δεκτη hd για τους παλιους συνδρομητες ή θα ειναι παραλληλη η χρηση και των 2 δεκτων?

Έχει κανείς ιδέα τι παίζει με τις εξόδους του νέου δέκτη; Θα δίνει σήμα και από scart? Θα δείχνει τα HD downscaled από το scart ή καθόλου; Τέτοια πράματα. Για όσους χρησιμοποιούν scart video sender για να μοιράσουν εικόνα στο σπίτι είναι σημαντικό.

Έχει κανείς ιδέα τι παίζει με τις εξόδους του νέου δέκτη; Θα δίνει σήμα και από scart? Θα δείχνει τα HD downscaled από το scart ή καθόλου; Τέτοια πράματα. Για όσους χρησιμοποιούν scart video sender για να μοιράσουν εικόνα στο σπίτι είναι σημαντικό.

Φαντάζομαι πως ενα τουλάχιστον scart θα έχει σίγουρα (και πιθανότατα και rca audio-video, δηλαδή composite), οπότε λογικά θα δειχνει και με downscale τα HD σε SD σε συμβατική τηλεόραση και θα μπορεί να συνδεθεί videosender

Βιάστηκε λίγο ο τύπος να το βγάλει στον αέρα αλλά ναι υπάρχει....:D

Λέει για διαθεσιμότητα από 20 Αυγούστου. Το μοντέλο της pace μπορούμε να καταλάβουμε ποιο είναι;

Βάση του site δεν υπάρχει μέσα HDMI καλώδιο. Εδώ την ποιο φτηνή συσκευή που παίζει HD παίρνεις και έχει. Αρχίσανε οι τσιγκουνιές.

Βάση του site δεν υπάρχει μέσα HDMI καλώδιο. Εδώ την ποιο φτηνή συσκευή που παίζει HD παίρνεις και έχει. Αρχίσανε οι τσιγκουνιές.

ειπα αλλα οχι κ ετσι. δεν εχουν ολες οι συσκευες hdmi.καμμια απ οσες εχω παρει.ειτε πανακριβη ειτε φθηνη

Για τον ηχο τι εξοδους εχει? optical ?η μονο rca αναλογικο? κ πως θα παιρνεις ηχο dolby?

Απάντηση: NOVA-HD

έκανα νέο συμβόλαιο 01/07/10 με παντρεμένη εννοείται κάρτα (start pack).
Πώς θα μπορώ να βλέπω hd κανάλια? Εαν κατάλαβα καλά θα δώσω 129ευρώ για τον hd δέκτη και θα έχω δωρεάν για 2 μήνες hd κανάλια και στη συνέχεια 5 ευρώ επιπλέον?

Re: Απάντηση: NOVA-HD

έκανα νέο συμβόλαιο 01/07/10 με παντρεμένη εννοείται κάρτα (start pack).
Πώς θα μπορώ να βλέπω hd κανάλια? Εαν κατάλαβα καλά θα δώσω 129ευρώ για τον hd δέκτη και θα έχω δωρεάν για 2 μήνες hd κανάλια και στη συνέχεια 5 ευρώ επιπλέον?

δεν νομιζω με 5E να σου δινει τα hd στο start pack. προφανως πρεπει να εχει full pack για να εχεις και τα αντιστοιχα hd με 5E

Απάντηση: Re: NOVA-HD

Για τον ηχο τι εξοδους εχει? optical ?η μονο rca αναλογικο? κ πως θα παιρνεις ηχο dolby?

http://www.pace.com/media/generic/PDF/manuals/ds830_spec.pdf

attachment.php

Attachments

• ds830.jpg
    ds830.jpg
    24.6 KB · Views: 387