HD κανάλια στη NOVA

Re: NOVA-HD

Δεν το είδα, θα το δούμε !
Υπομονή.

Δηλαδή θέλεις να μας πεις, πως έχουν ήδη όλο το πρόγραμμα που έχουν βγάλει για το Novacinema1 σε HD (native & όχι upscaled) για να το δείξει το Novacinema HD;

Ε αυτό δεν το πιστεύω με καμία !

Υ.Γ. Τουλάχιστον για τους πρώτους μήνες δε γίνεται όσο και να το θέλουν να το βγάλουν σε native.

nova_box_hd.jpg

Εμφανιστηκε σε ιντερνετικο καταστημα στα 129 ευρω...

http://www.axd.gr/

Επικοινώνησα με την εταιρία...
Ιδού η απάντηση (η οποία ήταν άμεση στο e-mail που του έστειλα)...

"Ο νέος δέκτης έρχετε μαζί με την κάρτα και παίζει κατευθείαν μετά από μια τηλεφωνική επικοινωνία με την Nova , αναβαθμίζεται απευθείας από τον δορυφόρο
απαιτείτε μια ταυτότητα με τα στοιχεία σας για να αποσταλεί . Θα είναι διαθέσιμος από 20/8

Ευχαριστώ,
Στάθης Γρηγοριάδης"

To οτι ειναι ακριβη η συνδρομη το εχουμε πει 1000 φορες.-bye-

Αντί όμως να περνάει ο καιρός και να "βάζουν μυαλό" αυτοί συνεχίζουν το ίδιο "τροπάριο"...
Βέβαια όσοι εξ ημών τα "σκάσουμε" για να τον πάρουμε, είμαστε συνυπεύθυνοι για άλλη μία φορά...
Αφού δεν υπάρχει ανταγωνισμός, ενεργούνε καθαρά μονοπωλιακά...

Πριν λιγο ο Γιαννης Καραλης ειπε στον αερα του Σπορ FM οτι το Novasports HD θα αναμεταδιδει το προγραμμα του Novasports1. Ισως γι αυτο ολες οι εκπομπες μεταφερονται στο Novasports2 ωστε να υπαρχουν μονο αθλητικες μεταδοσεις στο NS1.
Αυτο που μενει να δουμε ειναι ποσες απο αυτες θα ειναι native και ποσες upscaled.

Απάντηση: NOVA-HD

Εμένα μου αρέσει "το ότι επειτέλους η Ελλάδα θα έχει κάτι από HD", Αλλά συνεχίζω να διαφωνώ με τις παντριές και τις βλακείες είναι ανωησία να έχεις HD δέκτη και να πας να πάρεις κιάλο που είναι αποδεδιγμένα χειρότερος από τον δικό σου....

Απάντηση: NOVA-HD

Παιδιά μόλις είδα το νέο διαφημιστικό της νόβα που διαφημίζει και τις νέες υπηρεσίες , και μεταξύ των άλλων έλεγε "για πρώτη φορά σε φούλ χάι ντεφινίσιον".
Λέτε να μας δώσουν 1080p; (αλλιώς προς τι η παραπληροφόρηση; )

Re: Απάντηση: NOVA-HD

Παιδιά μόλις είδα το νέο διαφημιστικό της νόβα που διαφημίζει και τις νέες υπηρεσίες , και μεταξύ των άλλων έλεγε "για πρώτη φορά σε φούλ χάι ντεφινίσιον".
Λέτε να μας δώσουν 1080p; (αλλιώς προς τι η παραπληροφόρηση; )

νομιζεις πως υπαρχουν πολλοι που ξεχωριζουν το 1080i απο το 1080p?

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: NOVA-HD

Γιατί το σκέτο "χάι ντεφινίσιον" τους χαλούσε;
Τελοσπάντων!

μην κολλαμε σε λεξεις..αυτο ειναι το τελευταιο..οκ κανουν λες και ανακαλυψαν πρωτοι το hd σε ολο τον κοσμο.αλλα οκ.:P

τελικα περιπτωση να δωσει τα καναλια σε αυτους που δεν εχουν παντρεμενη καρτα δεν υπαρχει?ειναι οριστικο?το εχει ρωτησει κανενας?

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: NOVA-HD

τελικα περιπτωση να δωσει τα καναλια σε αυτους που δεν εχουν παντρεμενη καρτα δεν υπαρχει?ειναι οριστικο?το εχει ρωτησει κανενας?
Ρωτησα εγω φιλο μου τεχνικο και αντιπροσωπο της νοβα στην πολη που ειμαι και μου ειπε "δεν υπαρχει περιπτωση,τετοια ενημερωση εχουμε".

Με μόλις 129 ευρώ έχετε τώρα την ευκαιρία να απολαύσετε στην οθόνη της τηλεόρασης σας την κρυστάλλινη εικόνα υψηλής ευκρίνειας η οποία θα μεταδίδεται σε format MPEG 4 σε ανάλυση 1080i και θα υποστηρίζει Surround ήχο 5.1 , αποκτώντας τον νέο αποκωδικοποιητή Nova Box HD831 και την Nova κάρτα Πρόσβασης.

θα μεταδίδεται σε format MPEG 4 σε ανάλυση 1080i : Όλα ΟΚ.

θα υποστηρίζει Surround ήχο 5.1 : Έχει διαφορά το θα υποστηρίζει με το θα μεταδίδεται!

Κάτι μου θυμίζει αυτό....:chinscratch:
Α ναι! Τους άλλους που πρώτοι στην χώρα μας έφεραν ψηφιακό επήγειο σήμα και ..."προοδευτικά τα αγαπημένα σας κανάλια θα έχουν τέλειο ήχο και εικόνα..."!

Απάντηση: Re: NOVA-HD

θα μεταδίδεται σε format MPEG 4 σε ανάλυση 1080i : Όλα ΟΚ.

θα υποστηρίζει Surround ήχο 5.1 : Έχει διαφορά το θα υποστηρίζει με το θα μεταδίδεται!

Κάτι μου θυμίζει αυτό....:chinscratch:
Α ναι! Τους άλλους που πρώτοι στην χώρα μας έφεραν ψηφιακό επήγειο σήμα και ..."προοδευτικά τα αγαπημένα σας κανάλια θα έχουν τέλειο ήχο και εικόνα..."!

Εμένα μου θυμίζει το:

''Εκπληκτικές ταχύτητες έως 24 Mbits''

Και τα 10 KB μέσα στα έως 24 Mbits είναι....:damnyou::damnyou:

Επειδη ο αδερφος μου σκεφτεται να παρει τον PVR για να βλεπει σαλονι - δωματιο, υπαρχει περιπτωση να βγει ΗD PVR στο αμμεσο μελλον ή να μην περιμενουμε καθολου?

Επειδη ο αδερφος μου σκεφτεται να παρει τον PVR για να βλεπει σαλονι - δωματιο, υπαρχει περιπτωση να βγει ΗD PVR στο αμμεσο μελλον ή να μην περιμενουμε καθολου?

Δεν είμαι σίγουρος αλλά νομίζω ότι ο hd pvr δεν θα είναι όπως ο sd, δηλαδή να δίνει σήμα με καλώδιο κεραίας στην 2η TV. Για δεύτερη tv ίσως θέλει 2ο δέκτη. Με ένα τηλ. ίσως στο πουν.

Υ.Γ. Σκέψου εμένα που πρόσφατα έκανα νέα εγκατάσταση για 6 ανεξάρτητες θέσεις!

Απάντηση: Re: NOVA-HD

Θα βγει κάποια στιγμή η υπηρεσία nova multivision, όπου ο hd δέκτης θα είναι pvr και θα επικοινωνεί ασύρματα με 2ο δέκτη για ένα δεύτερο σημείο, εντός οικίας, θέασης. Πότε και πόσο δεν είναι σαφώς γνωστό.

εαν εισαι παλιος απαντρευτος συνδρομητης,παιρνεις την ιδια τιμη(130)τον pace,
ή εχουμε καποια "ειδικη" τιμη-για να βρουν και την ευκαιρια να μας παντρεψουν...?

Την (παλιά πλέον) συσκευή PVR που είναι κατα την ταπεινή μου γνώμη η πιο εύχρηστη και τίμια συσκευή που έχω στο "rack" δεν θα την ξαναδούμε δυστυχώς. Όποιος πρόλαβε τον Κύριο είδε. HD PVR κατα τα Χριστούγεννα. Το PVR και το "multivision" θα είναι πλέον δύο ξεχωριστά πράγματα.

Επίσης η συνδεσμολογία με το "ματάκι" για τη δεύτερη TV μας χαιρετάει κι αυτή. Ενδεχομένως με το νέο multivision θα πρέπει για την extra τηλεόραση να υπάρχει κι ένας extra δέκτης ο οποίος θα πρέπει να έχει δική του γραμμή με το πιάτο και μάλλον επικοινωνία με τον κυρίως δέκτη (ασύρματη ή ενσύρματη). Δηλαδή αυξάνεται η πολυπλοκότητα και τα καλώδια.

Τέλος παρατηρώ μια αδικαιολόγητη "μαυρίλα" ως προς το HD της nova.

Προσωπικά περιμένω πως και πως να δω μπασκετάκι (NBA) live σε HD, ακόμα και τη σιχαμερή superleague μπορεί να την ξεκινήσω κι αυτή.

Δεύτερον, όσον αφορά στις προδιαγραφές, το 1080i είναι "'οσο πάει" η σημερινή τεχνολογία. Δεν νομίζω να δίνει κανένας 1080p.

Τρίτον ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ θα δούμε HD με γαμάτη κίνηση στα 50i και όχι πια αυτή τη φλύκταινα των 23,976 που έχουμε μάθει από τις "αγορές μας" μέσω internet.

To novacinema HD θα είναι 100% native HD, κι αυτό γιατί έτσι έχει ανακοινωθεί. Ο ήχος θα είναι DD εκτός αν η ταινία δεν το υποστηρίζει (δύσκολο). "το Novacinema HD θα ξεκινήσει τη μετάδοσή του την 1η Σεπτεμβρίου. Θα εκπέμπει από τις 9 το πρωί έως τις 2 τα ξημερώματα ταινίες αποκλειστικά σε high definition σε συνεργασία με όλα τα Studios του Hollywood, επιλεγμένες σειρές όπως τα CSI, Μentalist, How I met your mother και Entourage, αλλά και ελληνικές παραγωγές με πρώτες τις ταινίες «Ψυχή Βαθιά» και «Κληρονόμος»."

OK, κάποιοι έχουν άχτι για δικαίους και αδίκους λόγους τη nova, αλλά είναι κρίμα να μουτζώνουμε το HD πριν το δούμε. Στο κάτω κάτω δεν είχε καμιά υποχρέωση να το βγάλει, χωρίς ανταγωνισμό παίζει.