dimitris__
AVClub Addicted Member
Re: NOVA-HD
Αυτό που το είδες;
...
Επίσης το Novacinema HD δεν θα είναι native.
...
Αυτό που το είδες;
...
Επίσης το Novacinema HD δεν θα είναι native.
...
Το θέμα είναι ότι οι αντίστοιχες συνδρομές σε Ιταλία και Γερμανία είναι σαφώς φθηνότερες...
To οτι ειναι ακριβη η συνδρομη το εχουμε πει 1000 φορες.![]()
Παιδιά μόλις είδα το νέο διαφημιστικό της νόβα που διαφημίζει και τις νέες υπηρεσίες , και μεταξύ των άλλων έλεγε "για πρώτη φορά σε φούλ χάι ντεφινίσιον".
Λέτε να μας δώσουν 1080p; (αλλιώς προς τι η παραπληροφόρηση; )
νομιζεις πως υπαρχουν πολλοι που ξεχωριζουν το 1080i απο το 1080p?
Γιατί το σκέτο "χάι ντεφινίσιον" τους χαλούσε;
Τελοσπάντων!
Ρωτησα εγω φιλο μου τεχνικο και αντιπροσωπο της νοβα στην πολη που ειμαι και μου ειπε "δεν υπαρχει περιπτωση,τετοια ενημερωση εχουμε".τελικα περιπτωση να δωσει τα καναλια σε αυτους που δεν εχουν παντρεμενη καρτα δεν υπαρχει?ειναι οριστικο?το εχει ρωτησει κανενας?
Με μόλις 129 ευρώ έχετε τώρα την ευκαιρία να απολαύσετε στην οθόνη της τηλεόρασης σας την κρυστάλλινη εικόνα υψηλής ευκρίνειας η οποία θα μεταδίδεται σε format MPEG 4 σε ανάλυση 1080i και θα υποστηρίζει Surround ήχο 5.1 , αποκτώντας τον νέο αποκωδικοποιητή Nova Box HD831 και την Nova κάρτα Πρόσβασης.
θα μεταδίδεται σε format MPEG 4 σε ανάλυση 1080i : Όλα ΟΚ.
θα υποστηρίζει Surround ήχο 5.1 : Έχει διαφορά το θα υποστηρίζει με το θα μεταδίδεται!
Κάτι μου θυμίζει αυτό....:chinscratch:
Α ναι! Τους άλλους που πρώτοι στην χώρα μας έφεραν ψηφιακό επήγειο σήμα και ..."προοδευτικά τα αγαπημένα σας κανάλια θα έχουν τέλειο ήχο και εικόνα..."!
Επειδη ο αδερφος μου σκεφτεται να παρει τον PVR για να βλεπει σαλονι - δωματιο, υπαρχει περιπτωση να βγει ΗD PVR στο αμμεσο μελλον ή να μην περιμενουμε καθολου?
Επειδη ο αδερφος μου σκεφτεται να παρει τον PVR για να βλεπει σαλονι - δωματιο, υπαρχει περιπτωση να βγει ΗD PVR στο αμμεσο μελλον ή να μην περιμενουμε καθολου?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.