Ναι.... αναμένουμε...εκτος αν χασει την ..μαχη στα δικαστηρια... Σεπτεμβρη θα βγει η αποφαση??
Σωστά.... :a0210:Αλλά όχι στα δικαστήρια, στην ΕΕΤΤ...
Καλησπερα και απο μενα! Σημερα επικοινωνησα με την νοβα για να ρωτησω αν μπορω να δω τα hd καναλια με τον δικο μου δεκτη!Πριν κανα δυο μηνες μου ειχαν στειλει την νεα καρτα καπα,και σε ερωτηση μου παλι στο τεχνικο τμημα μου ειπαν οτι θα λειτουργησει κανονικα με irdeto μοντουλα μωβ!Ετσι και εγινε!
Σε οτι αφορα ομως τα hd καναλια οχι απλα δεν θα μπορω να τα δω αν δεν εχω τον δεκτη τους,αλλα θα πρεπει να τον αγορασω και να μου δωσουν εκ νεου αλλη καρτα που θα παιζει μονο σε αυτον!
Σε ερωτηση μου οτι ειναι παραλογο να ζηταω μια υπηρεσια και ουσιαστικα να πληρωνω για να υποβαθμισω το μηχανημα μου,η απαντηση ηταν πως δεν υπαρχει προβλημα αν παραμεινω συνδρομητης χωρις hd,αλλα για hd η λυση ειναι μονο αυτη!
Μετα απο αυτη την παραλογη.... λογικη και μετα απο 14 χρονια συνδρομητης φιλμνετ αρχικα και μετα νοβα,θα το σκεφτω πολυ αν συνεχισω!
Καταλαβαινω εν μερη γιατι το κανουν αλλα ο εκβιαστικος τροπος τους καπου με παγωσε!
Στο τηλ.πρεπει να πω πως μιλουσαν ευγενεστατα,και ουσιαστικα θεωρησαν πως εχω δικιο γι αυτο που ζηταω αλλα η γραμμη απ οτι φαινεται προς το παρον ειναι αυτη!
το αναμμενομενο.. επρεπε να τους πεις οτι θα διακοψεις να δουμε ποια θα ηταν η αντιδραση τους
το κακο ειναι πως απο τους 350000 που εχει.το 90+ % δεν εχει ιδεα για high definition.ουτε εχει δεκτη.αρα τα 130Ε τα βλεπει σαν μια πολυ καλη τιμη και κατι το πρωτοποριακο.εκει πατανε.
Ακριβώς. Είναι σα να σου λένε, είσαι ψαγμένος συνδρομητής, άρα δεν σε θέλουμε.
Καλησπερα και απο μενα! Σημερα επικοινωνησα με την νοβα για να ρωτησω αν μπορω να δω τα hd καναλια με τον δικο μου δεκτη!Πριν κανα δυο μηνες μου ειχαν στειλει την νεα καρτα καπα,και σε ερωτηση μου παλι στο τεχνικο τμημα μου ειπαν οτι θα λειτουργησει κανονικα με irdeto μοντουλα μωβ!Ετσι και εγινε!
Σε οτι αφορα ομως τα hd καναλια οχι απλα δεν θα μπορω να τα δω αν δεν εχω τον δεκτη τους,αλλα θα πρεπει να τον αγορασω και να μου δωσουν εκ νεου αλλη καρτα που θα παιζει μονο σε αυτον!
Σε ερωτηση μου οτι ειναι παραλογο να ζηταω μια υπηρεσια και ουσιαστικα να πληρωνω για να υποβαθμισω το μηχανημα μου,η απαντηση ηταν πως δεν υπαρχει προβλημα αν παραμεινω συνδρομητης χωρις hd,αλλα για hd η λυση ειναι μονο αυτη!
Μετα απο αυτη την παραλογη.... λογικη και μετα απο 14 χρονια συνδρομητης φιλμνετ αρχικα και μετα νοβα,θα το σκεφτω πολυ αν συνεχισω!
Καταλαβαινω εν μερη γιατι το κανουν αλλα ο εκβιαστικος τροπος τους καπου με παγωσε!
Στο τηλ.πρεπει να πω πως μιλουσαν ευγενεστατα,και ουσιαστικα θεωρησαν πως εχω δικιο γι αυτο που ζηταω αλλα η γραμμη απ οτι φαινεται προς το παρον ειναι αυτη!
δηλαδη τα 129 ειναι πολλα για τον pace? και αν βγαλεις και τα 60 που δεν θα πληρωσουμε οι παλιοι συνδρομητες για ενα χρονο, πιστευω πως 69 για τον pace ειναι μια καλη τιμη.Δεν τους υποστηριζω για την τιμολογιακη τους πολιτικη και τις ''φραγες'' που βαζουν με το προσχημα ''προστατευω το προιον μου'' (κλειδωμα καρτας) αλλα πιστευω πως ο pace θα ειναι καλυτερο μηχανημα απο το δεκτη που μας δινουν τωρα.Τουλαχιστον αυτα εχω διαβασει στο ιντερνετ για τους pace.Βεβαια θα με χαλασει παρα πολυ αν δεν μπορω να κατεβασω και αλλους δορυφορους στον συγκεκριμενο δεκτη λογω καποιου custom nova firmware και να ειναι ενας δεκτης που να βλεπεις ΜΟΝΟ Nova.Αλλα αυτα θα τα δουμε σε λιγες μερες....
προσωπικα εχω το πακετο forthnet - nova sports pack και πληρωνω 82 για ολα.Αυτο που λες ισχυει για καινουργιους συνδρομητες.Και επαναλαβανω,απο τη στιγμη που ειναι μονοπωλειο κανουν οτι θελουν!..Γιατι ΟΤΕ ακουμε και ΟΤΕ δεν βλεπουμε!!!...Ασε που το Conn-x TV πεφτει με το παραμικρο!!...Οποτε οσο τους αφηνουμε θα χωρευουμε στο ρυθμο τους.
Υπαρχουν κι αλλου πορτοκαλιες που κανουν πορτοκαλια,
Οι δορυφοροι δεν εχουν συνορα, οπως οι Ελληνες που ζουνε στη Γερμανια βλεπουν Nova (που απαγορευεται) ετσι και αρκετοι Ελληνες βλεπουν ξενα πακετα( που επισης απαγορευεται). Δεν ειναι μονοδρομος. Θελει αποφαση και μετα μην τον ειδατε τον Παναγη ιδιαιτερα για οσους δεν κρεμονται απο την Nova για τα καναλια πανελλαδικης εμβελειας.
Δεν θελουν εκει στην Καντζα να αφουγραστουν τον συνδρομητη τους παλιο η νεο? Αυτοι θα χασουν. Και αν χασεις καποιον σιγα μην τον ξαναβρεις. Εμενα παντως δεν με ξανακερδισαν 5 χρονια μετα που εφυγα,
Νικος
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.