HD κανάλια στη NOVA

Re: NOVA-HD

και μιας και ειπαμε για sky uk.. οποιος κανει upgrade στο hd package η ακομα και εαν ειναι νεος συνδρομητης παιρνει ΔΩΡΕΑΝ ΤΟ HD BOX.
As an existing customer, we want you to experience the best of what Sky has to offer. Take a look at our customer offers to see how you can upgrade and save. Right now, you can get a free Sky+HD box when you join Sky+HD. Join online and you can enjoy free standard set-up when you take a new Sky Multiroom subscription.

http://www.sky.com/shop/supertelly/home/upgrade-to-supertelly/

Ε μα ναι ρε φίλε, είναι ματζιριά άπειρη να προσπαθείς να βγάλεις απ' τη μύγα ξύγκι. Σου κάνει ο άλλος συμβόλαιο 500+ ευρώ, πρέπει να του καρφώσεις χρέωση και στο δέκτη δηλαδή; Δεν μπορώ να το χωνέψω αυτό το 130αρι με τίποτα.

Ε μα ναι ρε φίλε, είναι ματζιριά άπειρη να προσπαθείς να βγάλεις απ' τη μύγα ξύγκι. Σου κάνει ο άλλος συμβόλαιο 500+ ευρώ, πρέπει να του καρφώσεις χρέωση και στο δέκτη δηλαδή; Δεν μπορώ να το χωνέψω αυτό το 130αρι με τίποτα.

Και για να μην σχολιασουμε-συγκρινουμε το περιεχομενο των υπηρεσιων κ φυσικα το κοστος εε?

Με βλεπω μαλλον για sky digital μερια τελικά.

Το Tring πέρσι μεταδίδε ελληνικό ποδόσφαιρο. Επειδή έτυχε να κάνω zapping και είδα ο ήχος ήταν στα Αλβανικά και Ελληνικά. Η εικόνα είχε τόσο χαμηλό bit rate που νομίζεις ότι η μπάλα είναι τετράγωνη. Ο Ήχος λες και έχεις βάλει το ηχείο μέσα σε κατσαρόλες.

Σημερα ειδα τον HD δεκτη της nova δεν μπορω να πω οτι εντιπωσιαστικα. Επιλογή για Disqec υπάρχει άλλα κατά πόσο δουλεύει δεν ξέρω.

εκανα ενα search στο ιντερνετ και ειδα οτι οι pace αναφερονται σε καποιες περιπτωσεις και thomson/pace.
παλαιοτερα υπηρχε ενα θεμα σχετικα με την συμβατοτητα του δεκτη του sky uk με τηλεορασεις της pioneer.εαν θυμαμαι καλα καιγοταν(!) η εισοδο hdmi της Tv.
γνωριζει κανεις κατι σχετικο μην τρεχουμε και δεν φτανουμε...?

Πρέπει να συνδέσεις το hdmi εφόσον είναι κλειστός ο δεκτής και η tv αλλιώς θα έχεις πρόβλημα.

Re: Απάντηση: NOVA-HD

Πρέπει να συνδέσεις το hdmi εφόσον είναι κλειστός ο δεκτής και η tv αλλιώς θα έχεις πρόβλημα.

μιλας για το συγκεκριμενο που αναφερω,ή κατι γενικο?

Μόνο με τις pioneer συμβαίνει αυτό;

για τις Pioneer ειχε γινει θεμα και μαλιστα ειναι σοβαρο.
τωρα δεν ξερω εαν της νοβα φοραει το ιδιο τσιπακι που ειχε/εχει και το sky uk και εαν ηταν απλα μια ελλατωματικη παρτιδα.
καποιος που να ξερει περισσοτερα να μας φωτισει...?

Στο manual του δεκτή της nova το αναφέρει όπως σου το έγραψα. Δεν λέει περισσότερα.

προσωπικα εχω το πακετο forthnet - nova sports pack και πληρωνω 82 για ολα.Αυτο που λες ισχυει για καινουργιους συνδρομητες.Και επαναλαβανω,απο τη στιγμη που ειναι μονοπωλειο κανουν οτι θελουν!..Γιατι ΟΤΕ ακουμε και ΟΤΕ δεν βλεπουμε!!!...Ασε που το Conn-x TV πεφτει με το παραμικρο!!...Οποτε οσο τους αφηνουμε θα χωρευουμε στο ρυθμο τους.

Τελικά έμαθα τι έγινε...έπεσε ολόκληρη η OTENET...μαζί και το Συζευξις...οπότε η βλάβη πρέπει να ήταν εξαιρετικά σημαντική...για όσους δεν γνωρίζουν,το Συζευξις συνδέει όλο το δημόσιο μεταξύ του...με λίγα λόγια παράλυσαν οι επικηνωνίες του κράτους!!!

Απάντηση: NOVA-HD

H otenet σίγουρα δεν έπεσε ολόκληρη, μιας και στο conn-x δεν παρατήρησα κάποια διακοπή εκείνη την ημέρα...

Σήμερα μου απάντησαν και εμένα σε e-mail που τους είχα στείλει.:

"Ευχαριστούμε πολύ για την επικοινωνία σας μαζί μας και για το χρόνο που αφιερώσατε.
Είμαστε στην πολύ ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι.............

Βέβαια, τον ερχόμενο Οκτώβριο αναμένεται να είναι διαθέσιμος στην αγορά και ο νέος NovaBox HD PVR δέκτης, στην τιμή των 249 ευρώ. Σας διευκρινίζουμε ότι ο νέος δέκτης θα έχει όλες τις λειτουργίες του σκληρού δίσκου του PVR που έως τώρα απολαμβάνετε (εγγραφή, παύση εικόνας, rewind/fast forward, nova on demand κλπ.).
Περισσότερες ωστόσο πληροφορίες θα μπορέσουμε να σας δώσουμε τον Οκτώβριο........

Η Nova στοχεύοντας πάντα στην υψηλή απόδοση εικόνας και ήχου και προκειμένου να εξασφαλίσει για εσάς το maximum αποτέλεσμα, συνεργάζεται πλέον με την Νο.1 εταιρεία κατασκευής αποκωδικοποιητών Pace και θα διαθέσει στην αγορά ένα πλήρες πακέτο εξοπλισμού που θα περιλαμβάνει τον Nova HD Box και την κάρτα πρόσβασης. Κατά συνέπεια, δεν είναι δυνατή η διάθεση μεμονωμένων καρτών πρόσβασης."

Αυτάααααα!!!:SFGSFGSF::fahne90::SFGSFGSF:

Απάντηση: NOVA-HD

Φυσικά το "κατά συνέπεια" είναι λογικό άλμα, αφού δεν προκύπτει από κάποιο πρόβλημα συνεργασίας της (παλιάς) κάρτας με τον νέο δέκτη...

Κατά συνέπεια, δεν είναι δυνατή η διάθεση μεμονωμένων καρτών πρόσβασης."

γιατι νιωθω οτι η νοβα μας θεωρει μα@@@ες και προβατα?
αυτο το κατα συνεπεια πως εξηγειται?

το δεκτακι πεταχτηκα μια μεχρι την forthnet και το ειδα.
μικρο σε διαστασεις και λιτο μενου.
ρυθμισεις diseqc 1.0&1.1 υπαρχουν στο μενου,με επιλογη εως 8 Lnb
(εαν θυμαμαι καλα).
τωρα το θεμα ειναι κατα ποσο δουλευουν.
διαθεση απο αυριο και οχι απο Παρασκευη οπως ειχε οριστει εξ`αρχης.

Σήμερα μου απάντησαν και εμένα σε e-mail που τους είχα στείλει.:

"Ευχαριστούμε πολύ για την επικοινωνία σας μαζί μας και για το χρόνο που αφιερώσατε.
Είμαστε στην πολύ ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι.............

Βέβαια, τον ερχόμενο Οκτώβριο αναμένεται να είναι διαθέσιμος στην αγορά και ο νέος NovaBox HD PVR δέκτης, στην τιμή των 249 ευρώ. Σας διευκρινίζουμε ότι ο νέος δέκτης θα έχει όλες τις λειτουργίες του σκληρού δίσκου του PVR που έως τώρα απολαμβάνετε (εγγραφή, παύση εικόνας, rewind/fast forward, nova on demand κλπ.).
Περισσότερες ωστόσο πληροφορίες θα μπορέσουμε να σας δώσουμε τον Οκτώβριο........

Η Nova στοχεύοντας πάντα στην υψηλή απόδοση εικόνας και ήχου και προκειμένου να εξασφαλίσει για εσάς το maximum αποτέλεσμα, συνεργάζεται πλέον με την Νο.1 εταιρεία κατασκευής αποκωδικοποιητών Pace και θα διαθέσει στην αγορά ένα πλήρες πακέτο εξοπλισμού που θα περιλαμβάνει τον Nova HD Box και την κάρτα πρόσβασης. Κατά συνέπεια, δεν είναι δυνατή η διάθεση μεμονωμένων καρτών πρόσβασης."

Αυτάααααα!!!:SFGSFGSF::fahne90::SFGSFGSF:

Για την ιστορία ορίστε και το mail που τους είχα στείλει:

"Καλησπέρα σας, Είμαι συνδρομητής σας με κωδ....... Θα ήθελα να ενημερωθώ για την νέα σας υπηρεσία με τα hd κανάλια.
Επιπλέον................... έχω ήδη εγκαταστήσει καλωδιώσεις για δορυφορική TV. Με ενδιαφέρει η ανεξάρτητη θέαση τηλεόρασης σε τουλάχιστον 3 θέσεις (Σαλόνι + 2 ή 3 υπνοδωμάτια) και η υπηρεσία pvr.
Για τον λόγο αυτό έχω ήδη εγκαταστήσει τις καλωδιώσεις και έχω προμηθευτεί 3 HD δέκτες (2 απλούς και 1 με δυνατότητα pvr). Θα χρειαστεί να κάνω κάτι άλλο για να έχω πρόσβαση και στις νέες υπηρεσίες hd; ......... Σας ευχαριστώ......."
:damnyou:

Απάντηση: Re: NOVA-HD

Κάτι πήρε τ' αυτί μου για 12,5Mbps mpeg4 DVB-S2 στο NS1 HD

Μια χαρά ακούς βλέπω! :flipout:

attachment.php

Attachments

• 12130H.jpg
    12130H.jpg
    183.1 KB · Views: 227

Φίλε emskan,

Επειδή ένα από αυτά που με απασχολούν είναι η ανεξάρτητη θέαση σε 2-3 διαφορετικά μέρη του σπιτιού θα ήθελα να σε ρωτήσω σύμφωνα με αυτά που σου είπαν τι ακριβώς χρειάζομαι για να βλέπω Nova HD σε διαφορετικά μέρη?

Ασ πούμε μπορώ να πάρω τώρα τον νέο δέκτη nova HD και τον Οκτώβριο να πάρω και τον nova HD pvr δέκτη ώστε να βλέπω σε ακόμα μια τηλεόραση ή μπορώ να κάνω και κάτι άλλο?Στην περίπτωση αυτή επίσης θα έχω πολλές κάρτες πρόσβασης nova? Εννοείται μην χρειαστεί να πληρώνω 2-3 ανεξάρτητεσ συνδρομές προφανώς!!

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη διαφώτιση!

Φιλικά,
Μάνος.