HD κανάλια στη NOVA

Re: NOVA-HD

Τελικά ο δέκτης θα κλειδωνει στον Hotbird ή θα μπορουμε να κατεβασουμε και τα καναλια του Astra;
Έχει ξεκαθαριστεί αυτό;

Απάντηση: NOVA-HD

κατι μου λεει οτι μονο στον hotbird θα μπορουμε να συντονιστουμε...

Και να προσθεσω και κατι ακομα,υπαρχει καποιος παροχος HD υπηρεσιων που ΔΕΝ παντρευει την καρτα του με τον δεκτη του?...Το μονο** που ειναι ενοχλητικο ειναι η τιμη που σου δινει την υπηρεσια.Ο ξενος με τα μισα σχεδον λεφτα σου δινει παραπανω καναλια HD.Αυτη ειναι πιστευω η μεγαλη διαφορα τους!!

Βεβαίως και υπάρχουν. Περισσότεροι του ενός:
HD Suisse, ZDF HD, ORF HD, ITV HD και όλα τα freesat στις 28,2....

Και βάλε, έχει και άλλους που δεν ξέρουμε...
Να μην υπολογίσουμε και τους παρόχους που δίνουν την κάρτα με module μαζί - βλέπε platformaHD

**για συνδίασέ το με αυτό

Φυσικα υπαρχουν παροχοι που δεν παντευουν την καρτα.
Π.Χ sky germany
http://www.smartcard24.com/sky-abo-freie-paketwahl-+-alphacrypt-light-ci-mod-a9751.html

...και απο οτι ειδα τι δειχνει??...C.L , και Γερμανια 1η και 2η και τα παιχνιδια των Γερμανικων ομαδων στο Europa...

Ποιος ενδιαφερεται για κατι τετοιο ρε παιδια?

Και για κοιταξτε και λιγο τις τιμες....μη τα λεμε ολα οπως μας συμφερει...

http://www.smartcard24.com/images/sky/paketlisting.jpg

για digitalb εχει ακουσει κανεις που εχει τα παντα απο τα μεγαλυτερα ευρωπαικα πρωταθληματα + τα ντερμπυ του ελληνικού?

Re: Απάντηση: NOVA-HD

για digitalb εχει ακουσει κανεις που εχει τα παντα απο τα μεγαλυτερα ευρωπαικα πρωταθληματα + τα ντερμπυ του ελληνικού?

κοντα στα 400 μαζι με δεκτη , full πακετο συνδρομης για ενα χρονο.Η καρτα κλειδωνει στο δεκτη.

Πάντως εγώ που την πληρώνω την NOVA από 2003 (αναλογικό από 2000) δεν βρίσκω λογικό γιατί πρέπει να αλλάξω κάρτα και δέκτη να πάρω παντρεμένη για να βλέπω HD. Αν δείξει ποτέ κάτι σε HD που δεν το δείχνει στο απλό το έκοψα την ίδια μέρα με εξώδικο. Εβαλα και forthnet (ενώ έχω ήδη CONNX) γιατι με την εκπτωση ήταν μικρή επιβάρυνση. Αρα 12*75=900Ε τον χρόνο τους κακοπεύτουν? Αντί να κοιτάνε να μας έχουν ευχαριστημένους μας κάνουν και τους μάγκες στο τηλέφωνο. Οταν τους είπα ότι έχω DREAMBOX και βλέπω σε 3 ταυτόχρονα μου λένε ότι αμα θέλουν μπορούν να το κλειδώσουν τους είπα μετά θα βάλουν την κάρτα τους στο κ@λ@ τους........

Δεν είναι λογικό όταν το 80% των γνωστών μου βλέπουνε τόσο καιρό "τσάμπα" με δέκτες μαιμού η κάρτες κλώνους και εγώ ο λ@λ@κας να πληρώνω και να μου κάνουν εμένα τις μαγκιές.

ειναι φυσικο ρε Μαριε..οταν ακουνε DremaBox λενε ''..αυτος μοιραζει!!''...

Γι' αυτό το 80% των γνωστών σου που βλέπουν τσάμπα γίνεται το πάντρεμα. Δεν σου φαίνεται λογικό; Εσύ άμα είχες μαγαζί και σε κλέβανε οι 8 στους 10 δεν θα το κλείδωνες;

Δεν πρόκειται να δείξουν κάτι σε HD που δεν το δείχνει το απλό. Όμως σταδιακά θα περάσουν όλα σε HD (εκτός ίσως των ελληνικών καναλιών που ήδη ζουν την ψηφιακή επανάστασή τους με τη Digea) και θα πρέπει κάποτε να ανέβεις στο τραίνο. Μέχρι τότε, θα έχουν γίνει πιστεύω και οι αποσβέσεις των HD επενδύσεων και θα υπάρχουν περιθώρια να δωθεί δωρεάν ο δέκτης, η συνδρομή των 5 κλπ.

Τελικά ο δέκτης θα κλειδωνει στον Hotbird ή θα μπορουμε να κατεβασουμε και τα καναλια του Astra;
Έχει ξεκαθαριστεί αυτό;

εαν ο τεχνικος που μιλησα εχθες στο τηλεφωνο ηξερε τι ελεγε,τοτε η απαντηση ειναι:
μονο hotbird και μονο το πακετο τους...-τοσο καλα.
οποιος τον παρει ας μας το πει για επιβεβαιωση.

εαν ο τεχνικος που μιλησα εχθες στο τηλεφωνο ηξερε τι ελεγε,τοτε η απαντηση ειναι:
μονο hotbird και μονο το πακετο τους...-τοσο καλα.
οποιος τον παρει ας μας το πει για επιβεβαιωση.

Θα τον παρω εγω σιγουρα για εναν φιλο και μαλλον κ για εμενα , αλλα δυστυχως δεν υπαρχει ακομη διαθεσιμος ..

Θα τον παρω εγω σιγουρα για εναν φιλο και μαλλον κ για εμενα , αλλα δυστυχως δεν υπαρχει ακομη διαθεσιμος ..

εχθες που περασα απο forthnet για να τον δω,μολις τους ειχε ερθει mail για διαθεση του δεκτη απο σημερα.
το αλλαξαν παλι...?

Καλο θα ηταν να βγαλουν ενα μικρο πακετο που να περιλαμβανει μονο τα 3 αυτα καναλια υψηλης ευκρινειας και στη συνεχεια να προστεθουν και τα καινουρια, δηλαδη αν καποιος θελει να δει αυτα τα 3 καναλια ειναι αναγκασμενος να δινει 50 και 60 ευρο...

Πέρασα σήμερα από το κατάστημα Forthnet Πειραιά. Τον είχαν τον δέκτη, τους είχαν ειδοποιήσει πως από σήμερα το μεσημέρι μετά τις 12.00 θα μπορούσαν να τον διαθέτουν προς πώληση, όμως χωρίς να τους πουν οτιδήποτε άλλο. Έτσι, η κοπέλα που ήταν υπεύθυνη απέφυγε να μου τον πουλήσει, λέγοντας πως θέλει πρώτα να συννενοηθεί με το τι θα γίνει με τα νέα/παλιά συμβόλαια, κάρτες κλπ. Από αύριο (αν τους έχουν ενημερώσει) ή την Παρασκευή...

Για Παρασκευη το κόβω ή πιθανοτερο από Δευτερα. Επρεπε ωστοσο στα site τους να είχαν ηδη αναρτησει το προιον με τα χαρακτηριστικα του....

Στο τελος θα δουν μονοι τους το Dream game της Εθνικης μπασκετ που διαφημιζουν για τις 25 του μηνος .

χαχαχαχα το φανταζεσαι??? με την ανοργανωσια που επικρατει ολα πιθανα ειναι...

Eχει παρει κανεις τηλεφωνο σε κανενα πολυκαταστημα μπας και ???