HD κανάλια στη NOVA

Re: Απάντηση: Re: NOVA-HD

Μια χαρά ακούς βλέπω! :flipout:
Δεν έχω ασχοληθεί να βάλω κάρτα σε PC κλπ. Κοιτα τι μπορείς να δεις...:grinning-smiley-043

Δεν περίμενα τόσο μεγάλο bitrate, είναι η αλήθεια. Και τα σχεδόν 8 του Novacinema είναι επίσης μεγάλο νούμερο.

Re: NOVA-HD

Πολλή γκρίνια ρε παιδιά, αμάν πια...Έχει καταντήσει το πιο "γκρινιάρικο" thread ever...Καταντά κουραστική η ανάγνωση του πλέον...Σε όποιον δεν αρέσουν τα παντρέματα, ο δέκτης, οι τιμές, κτλ, απλά ας μην αγοράσει το νέο δέκτη και να παραμείνει ως έχει...

Φίλε emskan,

Επειδή ένα από αυτά που με απασχολούν είναι η ανεξάρτητη θέαση σε 2-3 διαφορετικά μέρη του σπιτιού θα ήθελα να σε ρωτήσω σύμφωνα με αυτά που σου είπαν τι ακριβώς χρειάζομαι για να βλέπω Nova HD σε διαφορετικά μέρη?

Ασ πούμε μπορώ να πάρω τώρα τον νέο δέκτη nova HD και τον Οκτώβριο να πάρω και τον nova HD pvr δέκτη ώστε να βλέπω σε ακόμα μια τηλεόραση ή μπορώ να κάνω και κάτι άλλο?Στην περίπτωση αυτή επίσης θα έχω πολλές κάρτες πρόσβασης nova? Εννοείται μην χρειαστεί να πληρώνω 2-3 ανεξάρτητεσ συνδρομές προφανώς!!

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη διαφώτιση!

Φιλικά,
Μάνος.

Όπως βλέπεις για αυτό που με ενδιαφέρει και εμένα βασικά.... δεν μου είπαν τίποτα! Από Οκτώβριο! Τα υπόλοιπα λίγο πολύ τα ξέραμε.
Αλλά από ότι λέγεται για την θέαση σε δύο ή περισσότερα σημεία θα υπάρξει το nova multivision δηλαδή προφανώς θα αγοράζουμε δύο ή παραπάνω (?) δέκτες, πάντα nova, και αυτοί θα επικοινωνούν μεταξύ τους (ασύρματα ή ενσύρματα). Ενα e-mail ή τηλ. σε αυτούς και ίσως σε διαφωτίσουν!
Αν και νομίζω ότι ούτε οι ίδιοι έχουν ιδέα για το τι πουλάνε ή πρόκειται να πουλήσουν!!!:guitarist::guitarist::guitarist:

Πολλή γκρίνια ρε παιδιά, αμάν πια...Έχει καταντήσει το πιο "γκρινιάρικο" thread ever...Καταντά κουραστική η ανάγνωση του πλέον...Σε όποιον δεν αρέσουν τα παντρέματα, ο δέκτης, οι τιμές, κτλ, απλά ας μην αγοράσει το νέο δέκτη και να παραμείνει ως έχει...

Όχι φίλε μου δεν είναι "γκρίνιες" ούτε "κακαρίσματα" αυτά που γράφονται εδώ. Αγανάκτηση περισσότερο θα έλεγα και μη ανοχή στην κοροϊδία και στην "νομιμη" απάτη που κάποιοι με τις ευλογίες του κράτους επιτελούν εις βάρος μας.
Δεν ξέρω αν είσαι συνδρομητής της nova, αλλά πολλοί από εδώ είμαστε και μάλιστα πολλά χρόνια! Τα σκάμε κανονικά και ζητάμε σωστές υπηρεσίες σε λογικές τιμές! Τίποτα περισσότερο τίποτα λιγότερο. Και πολλοί από εμάς τα σκάμε ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ και όχι γιατί μας αρέσει να βασανιζόμαστε!
Θα τα λέμε λοιπόν, όχι μόνο εδώ αλλά και σε αυτούς και όπου σταθούμε και βρεθούμε.
Τώρα αν κουράζει το threat..... έχει βρε συ τόσα άλλα να διαβάσεις στο forum!-bye-

φιλε αμα σκεφτοντουσαν ολοι σαν εσενα παει.. θα ειχαμε καταστραφει.. αυτα που δεν μου αρεσουν θα τα κραζω. οπως με θεωρουν αυτοι ηλιθιο με τον τροπο που μου συμπεριφερονται ετσι κι εγω εχω καθε δικαιωμα να τους χωνω. αν δεν τους τα χωναμε hd δεν θα βλεπαμε ουτε σε 10 χρονια. και η τιμη θα πεσει σιγα σιγα.. και το παντρεμα θα αρχιζουν να το ξανασκεφτονται.. θελουν δεν θελουν.. ενα χρονο την εχει ακομα την superleague..μετα θα δεις που θα παει η συνδρομη..

φιλικα

Οι μεταδοσεις παντως στα Νovasports αυτη την ωρα φαινονται να ειναι παλι 16:9. Αν γυρισετε στο Μega καταλαβαινετε αμεσως οτι μεταδιδει 4:3. Να συμπληρωσω οτι η συμβαση με τη Σουπερ Λιγκα επεκταθηκε ως και τη σεζον 2012-2013

Οι μεταδοσεις παντως στα Νovasports αυτη την ωρα φαινονται να ειναι παλι 16:9. Αν γυρισετε στο Μega καταλαβαινετε αμεσως οτι μεταδιδει 4:3. Να συμπληρωσω οτι η συμβαση με τη Σουπερ Λιγκα επεκταθηκε ως και τη σεζον 2012-2013

πηγη?

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=64654

Κάτι πήρε τ' αυτί μου για 12,5Mbps mpeg4 DVB-S2 στο NS1 HD

1) ΔΕΝ είναι DVB-S2 η συχνότητα!
2) Για να δεις κανονικό* hd 1080i που λες, το κανάλι δεν πρέπει να έχει bitrate κάτω από 12
*(όχι τα "σουπερφλους" που παίζουν με >17000)
3) Με 7000 "χάι ντεφινίσιον" (!!!!) Αυτό είναι. Eδώ ρε παιδιά Standard definition κανάλια υπάρχουν με τέτοιο bitrate, τι να πούμε για hi def... Α, ναι ξέχασα, η νοβα θα προσφέρει 1080 οριζόντιες γραμμές, και τπτ 800 κάθετες

Και για να μην σχολιασουμε-συγκρινουμε το περιεχομενο των υπηρεσιων κ φυσικα το κοστος εε?

Με βλεπω μαλλον για sky digital μερια τελικά.

Μεταδίδει το Ελληνικο πρωτάθλημα ο sky digital;

Συμφωνώ με το παραπάνω και επαυξάνω.

Λόγοι να μην βάλεις Nova:
- Είναι πανακριβή για τα Ευρωπαϊκά δεδομένα
- Θα μπορούσε να μην χρεώνει το νέο δέκτη
- Προσφέρει κάτι σαν νέο, που οι Ευρωπαίοι το προσφέρουν χρόνια

Λόγοι να βάλεις Nova:
- Δίνει νόμιμη δορυφορική τηλεόραση στην Ελλάδα. Ξέρετε κανέναν άλλον να το κάνει;
- Έχει αθλητικό πρόγραμμα με ελληνικό σχολιασμό και ταινίες/ντοκιμαντέρ με Ελληνικούς υπότιτλους
- Έχει σε ένα πακέτο superleague, champions league, premier league. Για όσους τους ενδιαφέρει το ποδόσφαιρο, είναι πολύ σημαντικό.
- Στηρίζεις μια επιχείρηση στην Ελλάδα που έχει Έλληνες εργαζόμενους.

Η λύση παντρέματος δέκτη/κάρτας είναι πολύ ενοχλητική, αλλά υπάρχει άλλη λύση για την πειρατεία που οργιάζει; (το πάντρεμα κάρτας/cam είναι εντελώς νέα τεχνολογία)

Επειδή σίγουρα θα πέσουν να με φάνε, ξεκαθαρίζω ότι δεν είμαι εγκάθετος, και δεν είμαι υπάλληλος της nova, της forthnet ή του ομίλου γενικότερα.
Να λέμε βέβαια τα άσχημα, αλλά να λέμε και τα καλά. Όταν δεν ικανοποιείσαι με τίποτα, χάνεις και την αξιοπιστία σου στο τέλος.

1) ΔΕΝ είναι DVB-S2 η συχνότητα!
2) Για να δεις κανονικό* hd 1080i που λες, το κανάλι δεν πρέπει να έχει bitrate κάτω από 12
*(όχι τα "σουπερφλους" που παίζουν με >17000)
3) Με 7000 "χάι ντεφινίσιον" (!!!!) Αυτό είναι. Eδώ ρε παιδιά Standard definition κανάλια υπάρχουν με τέτοιο bitrate, τι να πούμε για hi def... Α, ναι ξέχασα, η νοβα θα προσφέρει 1080 οριζόντιες γραμμές, και τπτ 800 κάθετες

Για το DVB-S2 δεν γνωρίζω. Καταλαβαίνω όμως ότι το bitrate των 12,5Mbps για 1080i είναι "χορταστικό". Κυκλοφορούν caps από το BBC όπως ο τελικός του μουντιάλ στα 9Mbps:

FIFA WC2010 (10.07.11) Final NED-ESP 1080i BBC H.264 DD5.1[ENG]-DON\1. Build Up.ts

Sequence Frame 101125(0-X) / Time 0:51:21 :
Info: End of H.264 sequence

Sequence Summary:

File Size Processed: 3.37 GB, Play Time: 00h:51m:29s
32.73 FPS (Average), 8.71 Mbps (Average).
AC3 Audio: 3/2 Channels (L, C, R, SL, SR) + LFE, 48.0 kHz, 384 kbps.

Συμφωνώ με το παραπάνω και επαυξάνω.

Λόγοι να μην βάλεις Nova:
- Είναι πανακριβή για τα Ευρωπαϊκά δεδομένα
- Θα μπορούσε να μην χρεώνει το νέο δέκτη
- Προσφέρει κάτι σαν νέο, που οι Ευρωπαίοι το προσφέρουν χρόνια

Λόγοι να βάλεις Nova:
- Δίνει νόμιμη δορυφορική τηλεόραση στην Ελλάδα. Ξέρετε κανέναν άλλον να το κάνει;
- Έχει αθλητικό πρόγραμμα με ελληνικό σχολιασμό και ταινίες/ντοκιμαντέρ με Ελληνικούς υπότιτλους
- Έχει σε ένα πακέτο superleague, champions league, premier league. Για όσους τους ενδιαφέρει το ποδόσφαιρο, είναι πολύ σημαντικό.
- Στηρίζεις μια επιχείρηση στην Ελλάδα που έχει Έλληνες εργαζόμενους.

Η λύση παντρέματος δέκτη/κάρτας είναι πολύ ενοχλητική, αλλά υπάρχει άλλη λύση για την πειρατεία που οργιάζει; (το πάντρεμα κάρτας/cam είναι εντελώς νέα τεχνολογία)

Επειδή σίγουρα θα πέσουν να με φάνε, ξεκαθαρίζω ότι δεν είμαι εγκάθετος, και δεν είμαι υπάλληλος της nova, της forthnet ή του ομίλου γενικότερα.
Να λέμε βέβαια τα άσχημα, αλλά να λέμε και τα καλά. Όταν δεν ικανοποιείσαι με τίποτα, χάνεις και την αξιοπιστία σου στο τέλος.

Και να προσθεσω και κατι ακομα,υπαρχει καποιος παροχος HD υπηρεσιων που ΔΕΝ παντρευει την καρτα του με τον δεκτη του?...Το μονο που ειναι ενοχλητικο ειναι η τιμη που σου δινει την υπηρεσια.Ο ξενος με τα μισα σχεδον λεφτα σου δινει παραπανω καναλια HD.Αυτη ειναι πιστευω η μεγαλη διαφορα τους!!

Υ.Γ ουτε εγω ειμαι υπαλληλος της Nova , Forthnet!

Εγώ θα ήθελα να είμαι υπάλληλος της NOVA για να έχω full πακέτο με 10 ευρώ.

Λέτε να στείλω κανένα βιογραφικό; :flipout:

πιστεψε με δε θα ηθελες να εισαι υπαλληλος ουτε της νοβα ουτε της φορθνετ. στο λεω απο προσωπικη πειρα...

ναι...και εγω απο γνωστο που ηταν σε τετοια εταιρια....μακρια!

Απάντηση: Re: NOVA-HD

Και να προσθεσω και κατι ακομα,υπαρχει καποιος παροχος HD υπηρεσιων που ΔΕΝ παντρευει την καρτα του με τον δεκτη του?...

Βεβαίως και υπάρχουν. Περισσότεροι του ενός:
HD Suisse, ZDF HD, ORF HD, ITV HD και όλα τα freesat στις 28,2....

Mια μερα πριν την διαθεση των νεων δεκτων και στο υποκαταστημα αγρινιου δεν ξερουν ακομα τιμη κ ποτε θα εχουν διαθεσιμους δεκτες !
Ωραια πραγματα !

Απάντηση: Re: NOVA-HD

καμία σχέση η μια εταιρία με την άλλη...
σωστα! η μια προσπαθει να ξεπερασει την αλλη οσον αφορα τις αθλιες συνθηκες εργασιας!