HD κανάλια στη NOVA

Re: NOVA-HD

Εγω που θελω να βλεπω τη νεα ποδοσφαιρικη σεζον ελληνικο πρωταθλημα με ελληνικο ηχο και hd (εστω 1-2 ματς) εχω αλλη επιλογη στο δορυφορικο χαρτη με κοστος μικροτερο απο τα 50,68 ευρω/μηνα ή οχι?
Τσου....

...θελω να βλεπω τη νεα ποδοσφαιρικη σεζον ελληνικο πρωταθλημα με ελληνικο ηχο και hd (εστω 1-2 ματς) εχω αλλη επιλογη στο δορυφορικο χαρτη με κοστος μικροτερο απο τα 50,68 ευρω/μηνα ή οχι? Μιλαω μονο για το κοστος και τιποτα αλλο. Δε με νοιαζει αν η καρτα μου θα ειναι παντρεμενη ή αρραβωνιασμενη, δε με νοιαζει αν θα πιανω μονο τα καναλια της Νοβα. Με νοιαζει μονο αυτο που θελω να βλεπω και το κοστος συνδρομης και δεκτη. Υπαρχει κατι φθηνοτερο γι' αυτο που ζηταω απο τα 50,68 ευρω/μηνα ?

Όχι...!
:fahne90:

Ενημερωτικά σήμερα ήρθαν οι HD δέκτες στην Καστοριά και φίλος μου παρέλαβε το πρώτο κομμάτι (απο τα 3 που ειχαν φέρει).

Όποιος πρόλαβε τον Κύριο είδε... Η διαθεσιμότητα δεκτών φαίνεται περιορισμένη.

Παιδια εγω σημερα (χτες δηλαδη γτ ειναι και περασμενη η ωρα...) εδω στην Ζακυνθο πηγα σε καταστημα forthnet και ρωτησα ... και ειχαν τους δεκτες, αλλα μου ειπε οτι δεν ειχε ενεργοποιησει/ δεν τους ειχε στειλει η Nova,την φορμα που πρεπει να συμπληρωσουν για να αγορασουμε το πακετο.... μου ειπε να παρω τηλ το μεσημερι που πιθανον θα τους την ειχαν στηλει.... αλλα επειδη πηγα και για μπανακι δεν πηρα να τηλεφωνο, και θα ξαναπαω αυριο....Παντως τους δεκτες τους ειχαν και μαλιστα μου ειπαν οτι τους ειχαν στηλει μαιλ που τους ελεγε οτι θα τους διεθεταν προς αγορα την τεταρτη αντι για την Παρασκευη....(αρα υποθετω πως τους αποκωδικοποιητές θα τους ειχαν παραλαβει στα καταστηματα αρκετα νωριτερα) αν αυριο εχω νεωτερα θα σας πω.... -bye-

Να ρωτησω και εγω εσας τους πιο εμπειρους χρηστες δορυφορικης τηλεορασης. Διαβαζω πολυ συχνα οτι καποιοι κραζετε τη Νοβα και τους πελατες της που πληρωνουμε παρα πολλα χρηματα γι' αυτο που μας προσφερουν. Εγω εχω το αθλητικο πακετο και επειδη εχω συνδυασει forthnet και εξοφλω μεσω παγιας εντολης πληρωνω 39,93/μηνα για τη Νοβα. Τωρα αν αλλαξω το δεκτη μου θα δωσω 129 ευρω και την καρτα μου για το νεο δεκτη και τη νεα καρτα. Αν επιμερισω το κοστος του νεου δεκτη 129 ευρω/12 μηνες= 10,75 ευρω/μηνα επιπλεον σε σχεση με την τωρινη μου κατασταση χωρις hd και μ' ελευθερη καρτα. Εγω δεν ειμαι εμπειρος χρηστης δορυφορικης και θελω να ρωτησω το εξης.. Εγω που θελω να βλεπω τη νεα ποδοσφαιρικη σεζον ελληνικο πρωταθλημα με ελληνικο ηχο και hd (εστω 1-2 ματς) εχω αλλη επιλογη στο δορυφορικο χαρτη με κοστος μικροτερο απο τα 50,68 ευρω/μηνα ή οχι? Μιλαω μονο για το κοστος και τιποτα αλλο. Δε με νοιαζει αν η καρτα μου θα ειναι παντρεμενη ή αρραβωνιασμενη, δε με νοιαζει αν θα πιανω μονο τα καναλια της Νοβα, δε με νοιαζει το 12μηνο συμβολαιο. Με νοιαζει μονο αυτο που θελω να βλεπω και το κοστος συνδρομης και δεκτη. Υπαρχει κατι φθηνοτερο γι' αυτο που ζηταω απο τα 50,68 ευρω/μηνα ?

ΟΧΙ

Να ρωτησω και εγω εσας τους πιο εμπειρους χρηστες δορυφορικης τηλεορασης. Διαβαζω πολυ συχνα οτι καποιοι κραζετε τη Νοβα και τους πελατες της που πληρωνουμε παρα πολλα χρηματα γι' αυτο που μας προσφερουν. Εγω εχω το αθλητικο πακετο και επειδη εχω συνδυασει forthnet και εξοφλω μεσω παγιας εντολης πληρωνω 39,93/μηνα για τη Νοβα. Τωρα αν αλλαξω το δεκτη μου θα δωσω 129 ευρω και την καρτα μου για το νεο δεκτη και τη νεα καρτα. Αν επιμερισω το κοστος του νεου δεκτη 129 ευρω/12 μηνες= 10,75 ευρω/μηνα επιπλεον σε σχεση με την τωρινη μου κατασταση χωρις hd και μ' ελευθερη καρτα. Εγω δεν ειμαι εμπειρος χρηστης δορυφορικης και θελω να ρωτησω το εξης.. Εγω που θελω να βλεπω τη νεα ποδοσφαιρικη σεζον ελληνικο πρωταθλημα με ελληνικο ηχο και hd (εστω 1-2 ματς) εχω αλλη επιλογη στο δορυφορικο χαρτη με κοστος μικροτερο απο τα 50,68 ευρω/μηνα ή οχι? Μιλαω μονο για το κοστος και τιποτα αλλο. Δε με νοιαζει αν η καρτα μου θα ειναι παντρεμενη ή αρραβωνιασμενη, δε με νοιαζει αν θα πιανω μονο τα καναλια της Νοβα, δε με νοιαζει το 12μηνο συμβολαιο. Με νοιαζει μονο αυτο που θελω να βλεπω και το κοστος συνδρομης και δεκτη. Υπαρχει κατι φθηνοτερο γι' αυτο που ζηταω απο τα 50,68 ευρω/μηνα ?

Κάπως έτσι σκέφτεται και το Marketing γιαυτό βγάζουν τέτοιες τιμές ! :flipout:

Πάντως εγώ αν δεν πάντρευε τις κάρτες η NOVA ακόμη και αν έπρεπε να αγοράσω τον δέκτη της, θα αγόραζα HD.
Αλλά και την πίτα ολόκληρη & τον σκύλο χορτάτο δε γίνεται ρε κυρά NOVA.

Last edited:
Απάντηση: Re: NOVA-HD

Επειδή αυτό αφορά τα συνδυαστικά τους πακέτα, να πω πως αν με είχαν πείσει για την ποιότητα των υπηρεσιών τους σε ιντερνετ & τηλεφωνία θα ήμουνα ήδη πελάτης τους.
Δυστυχώς έχω κακή εμπειρία !
Ας κοιτάξουν λίγο το θέμα και τα ξαναλέμε !

Εαν κάποιος πάρει την κάρτα και tον δέκτη αλλά δεν τα ενεργοποιήση η παλιά κάρτα θα παίζει NOVA;

Μιλούσα μόλις με Forthnet. Τους είπα το απλό (για μένα) και περίεργο για αυτούς. Να πληρώσω τον δέκτη και να μου δώσουν μια κάρτα παντρεμένη με αυτόν που να παίζει μόνο τα HD με επιπλέον συνδρομή. Μου είπαν ότι δεν το έχει ζητήσει κανείς μέχρι τώρα και δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα. Αν θέλω να το κάνω αίτημα μέσω του ww.nova.gr

Υπάρχει άλλος που θα του άρεσε (με μια μικρή συνδρομή) να κάνει το ίδιο?
Αν μαζευτούμε αρκετοί ίσως ακουστούμε.

Παιδια θα ηθελα να κανω μια ερωτηση.Σκεφτομαι να αγορασω τον pace που απο οτι βλεπω δεν εχει δυνατοτητα για συνδεση με dvd recorder.Oμως τις επομενες ημερες η νοβα θα μεταδωσει παλιους αγωνες ελλαδα-ηπα που θα τους ηθελα στο αρχειο μου.Γινεται να αγορασω τωρα το μηχανημα τωρα και η ενεργοποιηση της νεας καρτας να γινει απο βδομαδα ωστε να κανω τις εγγραφες?

Παιδια θα ηθελα να κανω μια ερωτηση.Σκεφτομαι να αγορασω τον pace που απο οτι βλεπω δεν εχει δυνατοτητα για συνδεση με dvd recorder.Oμως τις επομενες ημερες η νοβα θα μεταδωσει παλιους αγωνες ελλαδα-ηπα που θα τους ηθελα στο αρχειο μου.Γινεται να αγορασω τωρα το μηχανημα τωρα και η ενεργοποιηση της νεας καρτας να γινει απο βδομαδα ωστε να κανω τις εγγραφες?

Απλα μην τους παρεις τηλ για να ενεργοποιησεις. Κανε τη δουλεια σου κ μετα απο βδομαδα τηλεφωνεις κ κανεις την ενεργοποιηση!

Παιδια ακουστε τι εγινε..... Πηγα στην forthnet να δω για τον pace και μου ειπαν οτι δεν μπορω να τον αγορασω λεει σημερα επειδη ειμαι ηδη συνδρομητης και οτι μπορουν να τον παρουν μονο οι νεοι συνδρομητες απο σημερα .... Ομως πηρα την nova και μου ειπαν οτι κατι τετοιο δεν ισχυει και οτι μπορω να τον αγορασω κανονικα απο σημερα και οτι απλα θα εκμπεμπει απο 25.8 τα hd...

Απάντηση: NOVA-HD

αλλο ενα δειγμα ευρυθμης λειτουργιας της φορθνετ-νοβα...

ξερουμε αν το καναλι θα ειναι ελευθερο στην αρχη? εστω για τον αγωνα με ΗΠΑ?οπως κανουν ολα τα πακετα οταν ξεκινανε hd καναλια.