Να ρωτησω και εγω εσας τους πιο εμπειρους χρηστες δορυφορικης τηλεορασης. Διαβαζω πολυ συχνα οτι καποιοι κραζετε τη Νοβα και τους πελατες της που πληρωνουμε παρα πολλα χρηματα γι' αυτο που μας προσφερουν. Εγω εχω το αθλητικο πακετο και επειδη εχω συνδυασει forthnet και εξοφλω μεσω παγιας εντολης πληρωνω 39,93/μηνα για τη Νοβα. Τωρα αν αλλαξω το δεκτη μου θα δωσω 129 ευρω και την καρτα μου για το νεο δεκτη και τη νεα καρτα. Αν επιμερισω το κοστος του νεου δεκτη 129 ευρω/12 μηνες= 10,75 ευρω/μηνα επιπλεον σε σχεση με την τωρινη μου κατασταση χωρις hd και μ' ελευθερη καρτα. Εγω δεν ειμαι εμπειρος χρηστης δορυφορικης και θελω να ρωτησω το εξης.. Εγω που θελω να βλεπω τη νεα ποδοσφαιρικη σεζον ελληνικο πρωταθλημα με ελληνικο ηχο και hd (εστω 1-2 ματς) εχω αλλη επιλογη στο δορυφορικο χαρτη με κοστος μικροτερο απο τα 50,68 ευρω/μηνα ή οχι? Μιλαω μονο για το κοστος και τιποτα αλλο. Δε με νοιαζει αν η καρτα μου θα ειναι παντρεμενη ή αρραβωνιασμενη, δε με νοιαζει αν θα πιανω μονο τα καναλια της Νοβα, δε με νοιαζει το 12μηνο συμβολαιο. Με νοιαζει μονο αυτο που θελω να βλεπω και το κοστος συνδρομης και δεκτη. Υπαρχει κατι φθηνοτερο γι' αυτο που ζηταω απο τα 50,68 ευρω/μηνα ?