HD κανάλια στη NOVA

Re: NOVA-HD

Χθες πηγα να παρω τον δεκτη και μου ειπαν οτι δεν λειτουργει ο εκτυπωτης για να τυπωσουν το συμβολαιο!

Θα περασω παλι απο Δευτερα.

Απάντηση: NOVA-HD

χθες αγορασε τον δεκτη ο κουμπαρος μου και του εκαναν δωρο για 10 μερες το adult pack ή μονο το dorcel. δεν καταλαβα καλα.

Για οποιον ενδιαφερεται τo Νova Scope τα Games και το πληκτρο alt θα λειτουργησουν σε επομενη αναβαθμιση του δεκτη .

Είμαι περίεργος τι σόι παπά θα πουλήσουν για PVR και HiDef.
Οι υπάρχουσες λύσεις για wireless HDMI και παραπλήσιες είναι πανάκριβες, και προφανώς ένα παλό RF-link είναι απάτη.

Είναι απαράδεκτο να πληρώνεις και να περιορίζεται η χρήση σε μια τηλεόραση μόνο. Για μένα αυτό είναι το Νο1 πρόβλημα.

Έβαλα και εγώ το δέκτη χθες το βράδυ σε λειτουργία. Σημειωτέον ότι δίνω σε μια 26άρα philips μέσω hdmi σε μια 19άρα lg μέσω scart και σε dvd recorder μέσω rf και παίζουν όλα κανονικά και ταυτόχρονα. Ανάλυση έχω δώσει 720p. Ενδιαφέρον παρουσιάζουν στο μενού κάποιες ρυθμίσεις για multiview, οι οποίες βεβαίως για την ώρα δεν δουλεύουν. Η διαφορά λήψης από scart σε hdmi για τα sd κανάλια δεν είναι πολύ αισθητή αλλά είναι ορατή διά γυμνού οφθαλμού. Η ευκρίνεια είναι σαφώς ανώτερη. Δεν το λέω εγώ, το λέει η γυναίκα μου, που στην αρχή με έβριζε για τα 129 ευρώ.

Φίλε ακριβώς το ίδιο πρόβλημα είχα και εγώ είχα συνδέσει το hdmi στον Yamaha ενισχυτή που έχω και από τον ενισχυτή στην τηλεόραση. Το Eurosport HD έπαιζε κανονικά το Novasports HD 1-2 δευτερα και μετά μαυρίλα. Τους περνώ τηλέφωνο δοκιμάσαμε τα πάντα αλλα τίποτα. Η λύση τελικά είναι μια θα πρέπει αναγκαστικά να βάλεις το hdmi απευθείας στην τηλεόραση, το έβαλα και ήταν όλα ok άσε που ανοίγει και πιο γρήγορα τώρα λόγο ότι κλειδώνει άμεσος τώρα στην 1080i ανάλυση. Αν θες ήχο 5.1 πάρε ένα καλώδιο coaxial και σύνδεσέ το με τον ενισχυτή εγώ έτσι έκανα. Το μονο κακό είναι ότι θα χρειαστεί να αλλάζεις καλώδια πίσω από την TV.... Ας κάνουμε κουράγιο μήπως με κάποια μελλοντική αναβάθμιση φτιάξουνε αυτό το πρόβλημα με το HDMI.
Πάντως η εικόνα στο Novasports HD είναι αρκετά καλή από τα κλιπάκια που δείχνει μακάρι να είναι έτσι και στη superleague. Να σημειώσω ότι σε όλα τα κανάλια η ανάλυση στην TV μένει 1080i και δείχνουν αξιοπρεπώς εκτος από κάποια προγράμματα και match που η συμπίεση τις nova είναι απαράδεκτη

Τον συνδεσα σε ενα Harman Kardon AVR-255 και επαιξε κανονικα και χωρις προβλημα μεσω του ενισχυτη στον προβολεα.

Ολα καλα...

Εγω θα πω οτι μου εδωσαν τον δεκτη δωρεαν.:2thumb22sup:

ενα μεγα λαθος-κατα την γνωμη μου-ειναι αυτο.
σε παλιους ελευθερους συνδρομητες,θα επρεπε να δωθει δωρεαν ή εναντι ενος συμβολικου ποσου.
ετσι θα υπηρχε αφορμη και δελεαρ για τον παλιο ελευθερο συνδρομητη.
πιθανοτατα ειναι η επομενη κινηση τους.
στην τελικη,αυτοι βιαζονται να μας παντρεψουν,οχι εμεις....

Οταν ανοιξει η αγορα ολες οι συμφωνιες θα ειναι στον αερα και οι ομαδες θα μπορουν να κανουν νεες συμφωνιες.
Τι εννοεις "οταν ανοιξει η αγορα" φιλε μου?Ορθανοιχτη ειναι,οποιος θελει μπορει να παει με προσφορα στη σουπερ λιγδα μιας και υπαρχει κεντρικη διαχειριση και να παρει τα δικαιωματα του πρωταθληματος!Δεν πηγε κανεις ή η γοβα εκανε καλυτερη προσφορα και το πηρε.Μονες τους οι ομαδες δεν φτουρανε,το ειδαμε και με το πειραμα του αλφα.Απο κει και περα οτε ακουμε και οτε δεν βλεπουμε...

Απάντηση: Re: NOVA-HD

...
Απο κει και περα οτε ακουμε και οτε δεν βλεπουμε...

Και όταν τον δούμε, μην ελπίζουν κάποιοι να μειωθούν οι τιμές. Ίσα-ίσα, αυτό που θα γίνει θα είναι να μοιραστεί το περιεχόμενο και να θέλεις δύο συνδρομές για να καλύπτεις όλα τα ενδιαφέροντά σου, αν φυσικά αντέχει η τσέπη.. Πχ, ήδη το connx-tv, ακόμα και ως iptv, πήρε κάποια ματς του ΟΣΦΠ, του ΠΑΟ και θα δείξει και τον ΠΑΟΚ στην Πόλη. Αν είναι έτσι, καλύτερα μονοπώλιο και να τα βλέπω όλα...

Re: Απάντηση: Re: NOVA-HD

Και όταν τον δούμε, μην ελπίζουν κάποιοι να μειωθούν οι τιμές. Ίσα-ίσα, αυτό που θα γίνει θα είναι να μοιραστεί το περιεχόμενο και να θέλεις δύο συνδρομές για να καλύπτεις όλα τα ενδιαφέροντά σου, αν φυσικά αντέχει η τσέπη.. Πχ, ήδη το connx-tv, ακόμα και ως iptv, πήρε κάποια ματς του ΟΣΦΠ, του ΠΑΟ και θα δείξει και τον ΠΑΟΚ στην Πόλη. Αν είναι έτσι, καλύτερα μονοπώλιο και να τα βλέπω όλα...
Αυτος ειναι ο μεγαλυτερος μου φοβος και ηδη συμβαινει!!
Εξωφρενικες τιμες και απο τους 2 και οι μεν ΠΑΟ οι δε ΟΣΦΠ και οποιος αντεξει.
Εγω ειμαι ΠΑΟ και Μπαρτσα.Μεχρι πριν 2 χρονια πληρωνα νοβα αλλα ημουν καλυμενος απολυτα ενω τωρα θεωρω υπερβολικη την συνδρομη μονο για τo ελληνικο πρωταθλημα (αφου καλως η κακως με το αγγλικο δεν ασχολουμαι γιατι δεν με βολευουν οι ωρες μεταδοσης) οποτε το εκοψα και ησηχασα.

η Νοβα παταει σε ενα-δυο δεδομενα.
1.μονοπωλιο (μεχρι να βγει ο ΟΤΕ)
2.πουλαει σαν πρωτοπορος και σολο παικτης στην αγορα αυυτο που αλλου ειναι δεδομενο,σε μια χωρα-μπανανια που ακομα δεν υπαρχει ανα την επικρατεια ψηφιακο σημα σε 16:9....
αυτο της επιτρεπει να πουλαει οσο θελει και οπως θελει.
3.Ο κλασσικος,ο μ@λ@κ@ς ο Ελλληναρας θα σκουξει,θα φωναξει,αλλα πρωτος θα τρεξει να παρει το προΐον της και ας ειναι και πανακριβο εις γνωσειν του....(κι εγω απ'αυτους ειμαι....)
αλλωστε δεν ειναι η μονη εταιρια που το κανει αυτο.
ολα τα μεγαλα κεφαλια αισχροκερδουν στην πλατη του Ελληναρα κι αυτος χειροκροτει....
εδω ο φραπες κοστιζει 5ε και εμεις εκει,πρωτη μουρη...
γιατι να μειωσει τις τιμες η Νοβα;
γιατι να βαλει 50 καναλια HD με αψογη ποιοτητα οταν και με 3 θα κονομησει;

ΑΝ καποτε εχει ανταγωνιστη,ΙΣΩΣ να βαλει μυαλο και να ριξει τιμες και να βελτιωσει το προγραμμα της ποιοτικα και ποσοτικα σε υλικο HD
εως τοτε αν γουσταρεις φιλαρακο,ΘΑ πληρωνεις για οτι σου δινει και μαλιστα αδρα και υπο τους ορους που σε δενουν στο αρμα της χειροποδαρα....

Δηλαδη για να καταλαβω το SKY UK εχει καποιο αντιπαλη πλατφορμα και προσφερει αυτα που προσφερει και σε αυτες τις τιμες?

παιδια ο θειος εχει nova και εχει καρτα irdeto version 5 αμα βαλει nova hd θα του αλλαξουν την καρτα? το λεω γιατι την μοιραζομαστε μεσω splitter και ενδιαφερομαστε για hd απλα δεν ξερω εφοσον αλλαξει η καρτα μηπως δεν μπορει να μοιραστει απο το splitter

Εμένα εκτος από το πρόβλημα με τον ενισχυτή και το novahd μου παρουσιάζει και ένα άλλο πρόβλημα. Ενώ τον έχω κανονικά συνδεδεμένο κατευθείαν στην TV, τις περισσότερες φορες που τον ανοίγω μου κάνει 20-30 δευτερόλεπτα να δείξει εικόνα δηλαδή: τον ανοίγω που δείχνει μαύρη εικόνα στα 576p και ανοίγουν τα λαμπάκια το πορτοκαλι και το κόκκινο μετά κλείνει το πορτοκαλι και περιμένω αρκετά δευτερόλεπτα μέχρι να κλείσει το κόκκινο μόλις κλείσει και το κόκκινο η ανάλυση αλλάζει σε 1080i και μετά δείχνει εικόνα κανονικά. Αυτό το κάνει πάντα αν έχω να τον ανοίξω ώρες αλλα καμια φορα και όταν τον κλείσω και τον ανοίξω μετά από 2 λεπτά. Σε όσους τον έχουν σας το έχει κάνει ποτε αυτό ?

Last edited:

Προτείνω πάντως στο forum, τη δημιουργία συλλόγου Σ.Α.Σ.Ν. (Σύλλογος Ανύπανδρων Συνδρομητών Νόβα), έτσι για να μας δουν και οι ανταγωνιστές στο μελλον...