HD κανάλια στη NOVA

Re: NOVA-HD

πριν λιγο διαφημισε οτι το παιχνιδι της Αεκ την πεμπτη με την Νταντι,θα το δειχνει συγχρονως και το hd καναλι.

Εμένα εκτος από το πρόβλημα με τον ενισχυτή και το novahd μου παρουσιάζει και ένα άλλο πρόβλημα. Ενώ τον έχω κανονικά συνδεδεμένο κατευθείαν στην TV, τις περισσότερες φορες που τον ανοίγω μου κάνει 20-30 δευτερόλεπτα να δείξει εικόνα δηλαδή: τον ανοίγω που δείχνει μαύρη εικόνα στα 576p και ανοίγουν τα λαμπάκια το πορτοκαλι και το κόκκινο μετά κλείνει το πορτοκαλι και περιμένω αρκετά δευτερόλεπτα μέχρι να κλείσει το κόκκινο μόλις κλείσει και το κόκκινο η ανάλυση αλλάζει σε 1080i και μετά δείχνει εικόνα κανονικά. Αυτό το κάνει πάντα αν έχω να τον ανοίξω ώρες αλλα καμια φορα και όταν τον κλείσω και τον ανοίξω μετά από 2 λεπτά. Σε όσους τον έχουν σας το έχει κάνει ποτε αυτό ?

και σε μενα μια απο τα ιδια.
βεβαια για την αναλυση δεν το εχω προσεξει, αλλα γενικα αργει πολύ να ανοιξει.

Μία ερώτηση....τον πάνασατ τον είχα πάντα ανοικτό. Δεν έκλεινε ποτέ. Θα μπορώ να κάνω το ίδιο και με τον νέο αποκωδικοποιητή;

και σε μενα μια απο τα ιδια.
βεβαια για την αναλυση δεν το εχω προσεξει, αλλα γενικα αργει πολύ να ανοιξει.

Εμενα μου βρωμαει firmware. Θα στρωσει μην ανησυχειτε αλλα με διαδοχικα updates. Δεν εχει δοκιμαστει ο δεκτης σε πραγματικες συνθηκες. Στην ουσια γινεστε ολοι beta testers οποτε με τα δικα σας feedbacks διωρθωνουν το λογισμικο. Απο την αλλη ειναι σχεδον παγια τακτικη αρκετων εταιριων αλλα αυτο δειχνει ασυνεπεια και προχειροτητα.
Νικος

Toν αποκωδικοποιητή από που μπορούμε να τον αγοράσουμε?
Η αναβάθμιση της συνδεσης γινεται τηλεφωνικως?

Re: Απάντηση: NOVA-HD

αρα προς το παρον ξεχανω την hd θεαση της παναθας:furious3:

κοβεις την NOVA και παιρνεις ενα ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ! και με τα λεφτα που περισσευουν πηγαινεις σε καφετερια να βλεπεις τους υπολοιπους αγωνες.

Απάντηση: Re: Απάντηση: NOVA-HD

κοβεις την NOVA και παιρνεις ενα ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ! και με τα λεφτα που περισσευουν πηγαινεις σε καφετερια να βλεπεις τους υπολοιπους αγωνες.

χαχαχαχ σωστοτατος!!!!:SFGSFGSF:

Οσοι ειχαν κρατησει το Novacinema στον αναλογικο επιγειο δεκτη και τα υπολοιπα στο δορυφορικο δεκτη, με το καινουργιο συμβολαιο χανουν το αναλογικο?

Εμένα εκτος από το πρόβλημα με τον ενισχυτή και το novahd μου παρουσιάζει και ένα άλλο πρόβλημα. Ενώ τον έχω κανονικά συνδεδεμένο κατευθείαν στην TV, τις περισσότερες φορες που τον ανοίγω μου κάνει 20-30 δευτερόλεπτα να δείξει εικόνα δηλαδή: τον ανοίγω που δείχνει μαύρη εικόνα στα 576p και ανοίγουν τα λαμπάκια το πορτοκαλι και το κόκκινο μετά κλείνει το πορτοκαλι και περιμένω αρκετά δευτερόλεπτα μέχρι να κλείσει το κόκκινο μόλις κλείσει και το κόκκινο η ανάλυση αλλάζει σε 1080i και μετά δείχνει εικόνα κανονικά. Αυτό το κάνει πάντα αν έχω να τον ανοίξω ώρες αλλα καμια φορα και όταν τον κλείσω και τον ανοίξω μετά από 2 λεπτά. Σε όσους τον έχουν σας το έχει κάνει ποτε αυτό ?

Και σε εμένα το κάνει αυτό γιατί όταν το κλείνουμε και το ανοίγουμε ξανά μάλλον μπουτάρει. Ο πατάτασατ άνοιγε αμέσως, αλλά και σε standby mode ζεσταινόταν πολύ (σαν να ήταν αναμμένος). Ο Pace ενώ αναμμένος ζεσταίνεται αρκετά, σε standby είναι ψυχρός. Μάλλον είναι οικολογικές ανησυχίες...

Προτείνω πάντως στο forum, τη δημιουργία συλλόγου Σ.Α.Σ.Ν. (Σύλλογος Ανύπανδρων Συνδρομητών Νόβα), έτσι για να μας δουν και οι ανταγωνιστές στο μελλον...

Εγώ προτείνω Σ.A.Σ.A

Σύλλογος Ανύπανδρων Συνδρομητών Ακατονόμαστης.

Ευχαριστως να δωσω και δευτερη συνδρομη στην γοβα παρα λεφτα στον ανικανο καβουρια και την οικογενεια του.

Όσοι έχουν αγοράσει το νέο κουτί...πως τους φαίνεται η εικόνα των HD;
Εγώ, χωρίς να έχω πάντως πείρα σε HD κανάλια (βγάζω έξω τις ματρόσκες), με βάση το βίντεο που παίζει συνέχεια το Novasports HD (από τσάμπιονς λιγκ, σουπερλιγκα κλπ), την εικόνα την βρίσκω μιαααα χαρά.....

Ευχαριστως να δωσω και δευτερη συνδρομη στην γοβα παρα λεφτα στον ανικανο καβουρια και την οικογενεια του.

Σαν το γηπεδο δεν εχει...
εγω εχω και διαρκεια και nova για τα εκτος....

ο καβουρια οπως τον λες εκανε ουσιαστικες κινησεις...
και νταμπλ και πορεια τουλαχιστον στους 8

Χαχαχαχα σωστος ο παιχτης.Αλλα εγω που ειμαι πλουσιος εχω κ διαρκειας κ νοβα!τι κανουμε σε αυτην την περιπτωση?(πλακα κανω η νοβα ειναι αναγκαια για τοιν 70χρονο πατερα μου που τα αθλητικα ειναι ολη του η ζωη κ διασκεδαση) 13 α οποιος συμμφορουμητησ θελει αυριο θα ειμαι εκει με την τζενοα,,,Α κ επισης ρε παιδια διαβαστε το πορηγουμενο ποοστ μου κ δωστε καμμια λυση γιατι θα σκασω...

´κατι ακομα για τον evil κ το κοβω εδω πριν μασ κραξουν τα παιδια του φορουμ.τα λεφτα δεν τα δινεις στον καβουρια αλλα σττην ομαδα.κανενασ καβουριας η βγενοοπουλοσ δεν ειναι ικανος να μου κοψει την αρρωστεια μου

Εγώ προτείνω Σ.A.Σ.A

Σύλλογος Ανύπανδρων Συνδρομητών Ακατονόμαστης.

δυστηχως καποια στιγμη πιστευω οτι θα μας παντρεψουν θελουμε ή οχι.
πιθανοτατα μεχρι να εξαντληθουν ολα τα προηγουμενα συμβολαια.

αυτο λεει η λογικη.

´κατι ακομα για τον evil κ το κοβω εδω πριν μασ κραξουν τα παιδια του φορουμ.τα λεφτα δεν τα δινεις στον καβουρια αλλα σττην ομαδα.κανενασ καβουριας η βγενοοπουλοσ δεν ειναι ικανος να μου κοψει την αρρωστεια μου

τελευταιο εκτος θεματος κι απο μενα.
συμφωνω απολυτα. και περσι το 60% απο τα διαρκειας στον καβουρια πηγαινε. γηπεδο παμε για την αρρωστια μας και για να κραξουμε αυτους που δεν γουσταρουμε.

ps.ελα αυριο γηπεδο να δεις 3D και ασε την νοβα με το HD :P