HD κανάλια στη NOVA

Re: NOVA-HD

ακομα να αποφασισω εαν θα βαλω νειτιβ οριτζιναλ η 1080ι.Κανεις να δωσει τα φωτα του?εχω 50ιν 1080 τηλεοραση...

Χωρις, να εχω νοβα (και ουτε θελω να παρω :flipout::flipout:) το native ειναι η φυσικη αναλυση της tv (σε σενα 1080) ,το original ειναι καθε φορα η αναλυση του προγραμματος που βλεπεις hd ή sd αναλογα το καναλι και 1080i ειναι μονιμα 1080i (σε αυτη την περιπτωση upscaling τα sd καναλια τα κανει ο δεκτης και οχι η tv-πραγμα που γινεται στο "original").O κανoνας λεει αν εχεις καλη tv (με καλο scaler) τοτε "original" ειναι η σωστη ρυθμιση.

Kαι να μη δωσει δωρο η Νοva δεν πειραζει. Μας το εδωσε ο βαζελος.. Καλη αρχη και καλη συνεχεια!!

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΦΙΛΕ.ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ. ΤΑ ΒΑΖΕΛΟΣ ΑΛΛΟΥ

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΦΙΛΕ.ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ. ΤΑ ΒΑΖΕΛΟΣ ΑΛΛΟΥ

Και όταν η 13 φώναζε στον Σαραβάκο, (που έπαιζε στην ΑΕΚ) "Μητσάρα βαζέλα πέτα την φανέλα" τα ίδια έλεγες?

Δεν στη λέω απλά είναι το ανάλφρο της υπόθεσης..:flipout:

Απάντηση: Re: NOVA-HD

Και όταν η 13 φώναζε στον Σαραβάκο, (που έπαιζε στην ΑΕΚ) "Μητσάρα βαζέλα πέτα την φανέλα" τα ίδια έλεγες?

Δεν στη λέω απλά είναι το ανάλφρο της υπόθεσης..:flipout:

ρε παιδια αν θελετε να ασχοληθειτε με αθλητικα υπατρχουν αλλα φορουμ!
κυριε μοντερειτορ δε θα επιληφθεις??

Απάντηση: NOVA-HD

Παιδιά πείτε please εντυπώσεις απο την εικόνα Ηρακλής-οσφπ :)

Η εικόνα από το γήπεδο εκπληκτική για την ώρα, σαφέστατα βελτιωμένη από τη προχτεσινή μετάδοση της ΑΕΚ, συγκρίσιμη με την εικόνα από premier νωρίτερα. Ο ήχος κλέβει την παράσταση, με τη μικρή παραφωνία ότι θέλει λίγο ανέβασμα ο εκφωνητής στο κεντρικό και η στάθμη είναι γενικά σχετικά χαμηλή. Άντε να δούμε πως θα είναι η εικόνα και όταν αρχίσει το παιχνίδι.

ναι...οντως ειναι πολυ καλη!!...και στα κοντινα ακομα καλυτερα!!...

περα απο την εικονα ο ηχος απο το καυτατζογλειο ειναι μοναδικος...σαν να εισαι στο γηπεδο...σε 5.1 συστημα ακουγετε αψογα...

Απάντηση: NOVA-HD

Επιτέλους διόρθωσαν και τη θέση του πλαισίου που δείχνει το σκορ!

Γκρίνια τέλος. Η εικόνα είναι άψογη και ο ήχος ότι καλύτερο έχω ακούσει ποτέ σε αθλητική μετάδοση. Να πούμε κι ένα μπράβο μια φορά.

Συμφωνώ...σχεδόν συγκρίσιμη με το αγγλικό πρωτάθλημα πριν πιστεύω. Αν μπορεί κανείς, ας δει το bitrate, να δούμε αν είναι μεγαλύτερο απο τα 13000kbps του μπάσκετ.

εχω παθει πλακα με τον ηχο!!!!το ξαναγραφω γιατι εχω μεινει μ......ας!!!τερμα το εχω βαλει...απλα να φτιαξουν το μπαγκ που δεν σε αφηνει να αφξομειωνεις την φωνη οταν ειναι ντολμπη ο ηχος!!!

εμενα γιατι ο Harman Kardon μου λεει 2 Channel Stereo?....το εχω σε 5.1 απο Coaxial.

Οκ....λαθος ρυθμιση!!...

Κ σε μένα παιδιά όλα οκ, φανταστική εικόνα... btw, ξέρει κανείς τι ειναι το μνμ Ε133-4; αυτό μου βγάζει στο EurosportHD...

Κ σε μένα παιδιά όλα οκ, φανταστική εικόνα... btw, ξέρει κανείς τι ειναι το μνμ Ε133-4; αυτό μου βγάζει στο EurosportHD...

Και σε μένα το έκανε για λίγη ώρα, τώρα δείχνει, το 'φτιαξαν μόνοι τους!