χθες που έδειχνε τους lakers στο nova hd η εικόνα έκανε κάποια blocks στις γρηγορες κυρίως κινήσεις...το ίδιο μου φάνηκε και στο παοκ αρης...μήπως έχουν μειώσει το bitrate?
για καλό το κάνουν αυτό?για να μειώνουν το noise?Έχω την εντύπωση ότι έχει να κάνει με το FEC (forward error correction)
να ρωτησω ειμαι παλιος συνδρομιτης νοβα ομως εδω και 2 χρονια την εχω κοψει... τωρα αν την ενεργοποιησω παλι στο πακετο HD θεωρουμε παλιος για να το παρω δωρεαν για 12 μηνες οπως ειναι η προσφορα?
χθες που έδειχνε τους lakers στο nova hd η εικόνα έκανε κάποια blocks στις γρηγορες κυρίως κινήσεις...το ίδιο μου φάνηκε και στο παοκ αρης...μήπως έχουν μειώσει το bitrate?
Ναι , έχει διαφορά η σύνδεση HDMI φυσικά προς το καλύτερο .
μολις με πηραν τηλ απο την νοβα για ενα mail με παραπονα που ειχα στειλει μεταξυ αλλων μου ειπαν πως σε λιγες μερες θα γινει αναβαθμιση για novascope και games για το κουμπι alt δεν ηξερε και για το πρωσοπικα μπουκετα δυσκολα να τα βαζουμε με τη σειρα με την οποια εμεις θελουμε. και ο ηχος απο τον κοσμο σε αγωνες σιγα σιγα θα βελτιωθει (τεχνικη λογοι μου ειπε)να ακουγονται δηλαδη οι οπαδοι πιο δυνατα και καθαρα. παντως για να πω την αληθεια με παραξενεψε που με πηραν τηλεφωνο για ενα maiλ με παραπονα !σπανια γινεται αυτο . για αυτο παιδια οτι παραπονο εχετε στελνετε mail μπας και διορθωσουν αρκετα πραγματα.
Υπάρχει ξέρεις κάνεις να απενεργοποιήσω την επιλογή που έχει το scart να πηγαίνει στο κατευθείαν όταν ανοίξεις την TV. Στον panasat είχε 2 scart και εάν το έβαζες στο VCR δεν είχε αυτή την βλακεία.
Άνοιξε το scart αν μπορείς και κόψε το καλώδιο από το 8 ποδαράκι :violent-smiley-030:
Αααα... ξεχασα πιο πανω (επειδη προσωπικα δε με ενδιαφερει η υπηρεσια HD) στο παραδειγμα με δυο δεκτες και PVR θα πρεπει να πληρωνει και δυο παγια HD? Δηλαδη συνολικα 5 εξτρα παγια???
Θα ειναι εντελως γελοιο αν γινει ετσι...
Αν και απο οτι εχω ακουσει απο τη multichoise ολα πρεπει να τα περιμενει κανεις... Ομως οι καιροι ειναι δυσκολοι γενικα και για ολους μας (ερχεται και ανταγωνισμος απο τον OTE?) και λιγη συνεση στις τιμολογησεις και σεβασμος στον καταναλωτη(και τα χρηματακια του που βγαινουν ολο και πιο δυσκολα), δε βλαπει, για να μην πω επιβαλλεται!!
Δεν ξέρω στον καινούργιο τι θα ισχύσει άλλα στον παλιό δεν χρέωναν την εγγραφή. Άπλα για οποιοδήποτε λόγω έκανες διακοπή δεν είχες πρόσβαση σε αυτά που είχες γράψει.
Σε διαβαζω απο την μερα που γραφεις εδω μεσα, και καπου με εχεις μπερδεψη με τα λεγομενα σου. Αληθεια η συνδρομητες της πιστευεις εσυ!! οτι την σεβομαστε?Προς τα εκει στοχευουν, να εισαι σιγουρος, γιατι κατα ουσια δεν σεβονται τους συνδρομητες τους, ακομα και αν.....το παιζουν "καλοι" μερικες φορες.....βλεπεις δεν υπαρει ανταγωνισμος.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.