Φίλιππος Φ.
Supreme Member
Re: Απάντηση: NOVA-HD
SOS;
Εκπέμπουν σήμα κινδύνου αυτοί;
Θα μπορούσε να είναι ...---... :Banane0:
SOS;
Θα μπορούσε να είναι ...---... :Banane0:
Ποιος βρε παιδια?SOS;
Καμια σχεση με σενα...Προς τι οι 3 τελείες;
Ποιος βρε παιδια?
Φίλε,john44ath και dimitris,
Φυσικά και είμαι απόλυτα σύμφωνος μαζί σας σχετικά την χρέωση του PVR!!Κι εγώ θεωρώ πως ήταν λογική η χρώση 8 euro/μήνα στον παλιό PVR με τη λογική ότι προσέφερε μια ανεξάρτητη θέαση σε δεύτερη τηλεόραση!
Στον παλιό PVR η nova ονόμαζε τη συγεκριμένη υπηρεσία "υπηρεσία PVR" και ταυτόχρονα η ανεξάρτητη θέαση προσφέρονταν μόνο από το συγκεκριμένο δέκτη που είχε και PVR.Το σωστό θα ήταν να λέγεται υπηρεσία "για δεύτερη tv".Το φωνάζω κι εγώ τώρα ότι η ανεξάρτητη θέαση εφόσον θα γίνεται και από απλούς HD δέκτες θα πρέπει να χρεώνεται το "mutivision" μόνο.
Όπως όμως ανέφερα και πιο πριν και αν δείτε τους όρους της σύμβασης της nova,αναφέρουν υπηρεσία PVR για τον δέκτη NovaBox HD PVR 865 άσχετα που ακόμα δεν τον έχουν βγάλει στην αγορά χωρίς (ακόμα τουλάχιστον) να λένε το οτιδήποτε για multiview.
Γι αυτό πριν εκφράσαμε την υποψία ότι είναι πιθανόν (όχι σωστό φυσικά κατά τη γνώμη μου) να χρεώσουν χωριστά "υπηρεσία PVR" και χωριστά "υπηρεσία multivision"
Ελπίζουμε και περιμένουμε να δούμε πότε θα ανακοινώσουν κάτι σχετικά!
Επικοινώνησε κανείς τώρα πρόσφατα με nova σχετικά με αυτά τα θέματα να μας αναφέρει αν έχει μάθει κάτι νεώτερο από το μέτωπο?Όποιος έχει ενημερωθεί για κάτι σχετικό ας μας αναφέρει αν έχει την καλοσύνη!
Φιλικά,
Μάνος.
Δεν το εψαξες καλα, υπαρχει.Εγώ θα πω το άλλο. Βρείτε μου έναν δεκτή οποιαδήποτε μάρκας που να έχει υποδοχή για δεύτερη τηλεόραση. Όχι άλλο να βλέπεις και άλλο να γράφεις ούτε μεσώ web interface. Καθαρά 2 τηλεόρασης. Εγώ όσο έψαξα δεν βρήκα.
Δεν καταλαβαίνω μερικά πράγματα...Φταίει η Νόβα που διακόπτονται τα πρωταθλήματα λόγω των εθνικών ομάδων και δεν θα μεταδώσει τίποτα για 2 βδομάδες; Για ότι δικαιώματα έχει πληρώσει, αυτά θα μεταδώσει... Ας της καταλογίζουμε μόνο αυτά για τα οποία έχει την ευθύνη (που είναι και πολλά)....
optikum με 2 tuner, αλλα εχει και αλλους με αλλες ονομασιες. Σε αυτα βαζεις μεσα την καρτα, και μπορουν να δουν 2 τηλεορασεις π.χ στην τηλεοραση cinema1 και στην αλλη sport 1.Και το όνομα αυτού ;
Μερικά σχόλια/ερωτήσεις:
1. Σύνδεση με δύο τηλεοράσεις είναι εφικτή σε όλους σχεδόν τους δέκτες, ακόμα και στους παλιούς Panasat (π.χ. scart και video/audio συνδέσεις). Το θέμα είναι να βλέπει κανείς διαφορετικά κανάλια. Για αυτό χρειάζονται δέκτες με περισσότερα από 1 tuner και τέτοιοι υπάρχουν κάποιοι στην αγορά. Ακόμα και οι δέκτες με PVR πρέπει να έχουν 2 tuner για να υποστηρίζουν τη δυνατότητα εγγραφής ενός καναλιού και της ταυτόχρονης λήψης (και αποκωδικοποίησης) άλλου καναλιού. Άρα για να έχει ένας δέκτης PVR και ανεξάρτητη θέαση καναλιών σε 2 τηλεοράσεις λογικά πρέπει να έχει 3 tuner. Θα είναι τέτοιος δέκτης ο προτεινόμενος Pace από την nova; Αν κάποιος γνωρίζει παραπάνω ας συμπληρώσει/διορθώσει.
2. Γιατί το EPG της nova περιορίζεται σε μερικές εκπομπές (2-3) πέραν της τρέχουσας την ίδια μόνο μέρα (εκτός Novascope εννοείται) ενώ σε FTA κανάλια (π.χ. ZDF HD στον Astra 19,2) το EPG είναι εβδομαδιαίο; Ο Panasat 990 δεν έχει από όσο ξέρω δυνατότητα εβδομαδιαίου EPG (επαναλαμβάνω όχι μέσω Novascope) αλλά άλλοι δέκτες (όλοι; ) έχουν. Υπάρχει απάντηση;
3. Υπάρχει δυνατότητα λήψης και χρήσης του Novascope από άλλους δέκτες; Το λαμβάνουν ως ραδιοφωνικό κανάλι (που μάλλον είναι αν δει κανείς το kingofsat).
Ευχαριστώ.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.