HD κανάλια στη NOVA

Re: NOVA-HD

...Stamatiste ligo tin gkrinia...eleos....
file giati den pas stin agglia na meineis?

Θα σου μιλήσω συναδελφικά (αν είσαι της Nova που νομίζω ότι δεν έχεις καμιά σχέση).
Μάθε να γράφεις με Ελληνικούς χαρακτήρες, σταμάτα να είσαι εριστικός, γίνε αξιόπιστος, βοήθα τον εργοδότη σου και κατ' επέκταση τον εαυτό σου, γιατί με την συμπεριφορά σου πετυχαίνεις ακριβώς το αντίθετο και τέλος προσπάθησε να αποκτήσεις αυτοεκτίμηση.

Αυτά
Νίκος

Εδώ θα μου επιτρέψεις να σου πώ οτι είσαι φάουλ, και μάλιστα για κίτρινη κάρτα ...

Μιλώντας απο προσωπική εμπειρία μιας και έζησα 11 χρόνια στην Αγγλία και ήμουν συνδρομητής στο BSkyB, δεν έχει καμμία μα καμμία σχέση ούτε η εξυπηρέτηση, ούτε η υποστήριξη ούτε και ο σεβασμός στον πελάτη...
Αυτά ήταν είναι και θα παραμείνουν άπιαστα πουλιά για τη Nova.

Τώρα, όσον αφορά τη γκρίνια, θα πρέπει να μας συγχωρήσεις όλους, αλλά το προϊόν που μας πλασάρει η Nova για 60+ Ευρώ το μήνα, μου φέρνει στο μυαλό τους Ισπανούς κονκισταδόρες του 15ου αιώνα στη Λατινική Αμερική που δίνανε στους ιθαγενείς χάντρες και γυαλάκια πολύχρωμα και έπαιρναν το χρυσάφι τους σαν ανταλλαγή...

Αλλωστε, δεν θα πρέπει να παραβλέψεις οτι όπου σημειώθηκε πρόοδος πάντα υπήρχε απο πίσω κάποια "γκρίνια" και κάποια αντίδραση στο να βολευτούμε με αυτά που έχουμε ....

Last edited:

Συγνώμη αν ειμαι off topic...αλλά θα ήθελα αν κάποιος ξέρει μια γρήγοριη απάντηση ένα ναι ή ένα οχι..είμαι νέιος συνδρομητής και έχω τον Panasat (;oxi HD). Μπορώ να πάρω το πακέτο Nova PVR, το έχει σταματήσει η NOVA ή θα πρέπει να περιμένω να βγει το HD PVR?

Ευχαριστώ και συγνώμη

Συγνώμη αν ειμαι off topic...αλλά θα ήθελα αν κάποιος ξέρει μια γρήγοριη απάντηση ένα ναι ή ένα οχι..είμαι νέιος συνδρομητής και έχω τον Panasat (;oxi HD). Μπορώ να πάρω το πακέτο Nova PVR, το έχει σταματήσει η NOVA ή θα πρέπει να περιμένω να βγει το HD PVR?

Ευχαριστώ και συγνώμη

Σύντομη απάντηση : περιμένεις ...

Καλά, πότε την έκανες την συνδρομή σου και πήρες τον παλιό δεκτη;

Ευχαριστώ και συγνώμη
Αν και η απορία που εξέφρασε ο Φίλιππος παραμένει.... εντούτοις να σου απαντήσω πως ακόμη διατίθεται ο παλιός από ορισμένους συνεργάτες της NOVA.

Απάντηση: NOVA-HD

ρε παιδια δεν καταλαβαινετε οτι ο τυπος ειναι βαλτος να πεταει τη μ@μ@κι@ του και μετα να μας κανει μαλλια κουβαρια? τι ασχολειστε με δαυτον. προς admin κανε μας ολων τη χαρη και κανε τον ban. νυσαφι πια με τους ψευτομαγκ:ες και τους επιτηδειους! devil-smiley-029::devil-smiley-029::devil-smiley-029::devil-smiley-029::devil-smiley-029::devil-smiley-029::devil-smiley-029:

Απάντηση: Re: NOVA-HD

Πουσε ρε ντεμεκ της νοβας!! αντε πανε σε καμια αλλη παραλια με τα κουβαδακια σου και με την νοβα σου. Αντε μην πω και αλλα και παω και εγω σε καμια παραλια ωρα που ειναι τωρα.
Α και που σε αν βρε8ουμε σε παραλια θα σου πω εγω απο τεχνικης μεριας...

Re: Απάντηση: NOVA-HD

ρε παιδια δεν καταλαβαινετε οτι ο τυπος ειναι βαλτος να πεταει τη μ@μ@κι@ του και μετα να μας κανει μαλλια κουβαρια? τι ασχολειστε με δαυτον. προς admin κανε μας ολων τη χαρη και κανε τον ban. νυσαφι πια με τους ψευτομαγκ:ες και τους επιτηδειους! devil-smiley-029::devil-smiley-029::devil-smiley-029::devil-smiley-029::devil-smiley-029::devil-smiley-029::devil-smiley-029:

Η αλήθεια είναι ότι δεν καταλαβαίνω γιατί καταφέρεσαι εναντίον κάποιου που ρωτάει κάτι που δεν ξέρει. Και τον στολίζεις κιόλας, ενώ αυτός ζητάει και συγνώμη για την ερώτησή του...

Απάντηση: NOVA-HD

φιλε YannisA o συμφορουμιτης suzakias πως καταλαβε για ποιο πραγμα μιλαω, ενω εσυ θεωρις οτι την "ειπα" σε καποιον που εχει απορια? μα για τις "εξυπναδες" του ertaki μιλαω!

φιλε YannisA o συμφορουμιτης suzakias πως καταλαβε για ποιο πραγμα μιλαω, ενω εσυ θεωρις οτι την "ειπα" σε καποιον που εχει απορια? μα για τις "εξυπναδες" του ertaki μιλαω!

Γιατί φωνάζετε του ανθρώπου; (του ertakia) Αυτός μας έδωσε μια συμβουλή. Να πάμε στην Αγγλία αφού εκεί πιθανότατα θα πιάνουμε καλύτερα τη nova, χωρίς διακοπές όταν βρέχει και θα εκτιμούμε και το value-for-money υπερ-πλούσιο περιεχόμενο που μας προσφέρει, ειδικά σε HD ποιότητα. Πού το κακό; Ίσα ίσα που αν ήταν της novas δεν θα πρότεινε να κάνουμε τέτοιες παρανομίες ...

Απάντηση: Re: Απάντηση: NOVA-HD

:SFGSFGSF::firstprize:
Γιατί φωνάζετε του ανθρώπου; (του ertakia) Αυτός μας έδωσε μια συμβουλή. Να πάμε στην Αγγλία αφού εκεί πιθανότατα θα πιάνουμε καλύτερα τη nova, χωρίς διακοπές όταν βρέχει και θα εκτιμούμε και το value-for-money υπερ-πλούσιο περιεχόμενο που μας προσφέρει, ειδικά σε HD ποιότητα. Πού το κακό; Ίσα ίσα που αν ήταν της novas δεν θα πρότεινε να κάνουμε τέτοιες παρανομίες ...

Παρεξήγηση. Δεν έκανες quote το μήνυμα που εννοούσες και κατάλαβα το φίλο που ρωτούσε... (οι αμέσως πιό πάνω απαντήσεις - με quote).
Sorry.
Πάντως πρέπει να παραδεχτείς, ότι ο μποέμ τρόπος απάντησης (suzakias), είανι πιό ελαφρύς και χιουμοριστικός απ' τον "κατα μέτωπο σύγκρουση" που διαλέγεις εσύ.
Εδώ είμαστε μιά κοινωνία, που πρέπει να σεβόμαστε ο ένας τον άλλο και όλοι μαζί, το forum που μας φιλοξενεί. Απλά δεν νομίζω ότι κατά μέτωπο επιθέσεις, προάγουν τη κουβέντα και το επίπεδο...
φιλικά πάντα.

Μιας και αναφέρεσαι στη δική μου δημοσίευση,θεωρώ σωστό να σου απαντήσω εγώ.Δεν νομίζω να είναι παράλογο κάποιος να απαιτεί να του δίνουν τις υπηρεσίες που πληρώνει...Όσον αφορά το ''φίλε γιατί δεν πας στην Αγγλία να μείνεις'' εφόσον είμαι σχεδόν σίγουρος ότι δεν το λες με κωμική διάθεση,έδωσα χαρακτηριστικά αυτό το παράδειγμα,επειδή γνωρίζω πολύ καλά,ότι καιρό και να έχει στην Αγγλία(έστω και καταιγίδα)δεν έχω δει ποτέ ούτε να ''πιξελιάζει'' το bbc world news στον 13e όπως πολύ σπάνια ''πέφτουν'' και τα Γερμανικά κρατικά.Οπότε,με βάση τα παραπάνω,εφόσον πάντα μπορώ να δω κανάλια εκτός του πακέτου της nova,(δηλαδή έχω σήμα σε άλλες συχνότητες),θεωρώ ανεπίτρεπτο να πέσει το uplink.Τέλος,γνωρίζω ότι δεν υπάρχει περίπτωση να απαντήσεις,μιας και δεν θα μπορέσεις ''τεχνικά'' να στηρίξεις τα λεγόμενα σου.

Σύντομη απάντηση : περιμένεις ...

Καλά, πότε την έκανες την συνδρομή σου και πήρες τον παλιό δεκτη;

Πριν 3 μήνες την έκανα την συνδρομή...

έχει δει κανένας διαφοράσ την ποιότητα εικόναςε της Nova την τελευταία εβδομάδα ή χάλασε η tv moy???