HD κανάλια στη NOVA

Re: Απάντηση: NOVA-HD

Reset εννοείς από το κουμπί στην πρόσοψη;
Ή reset to factory settings από το menu?:BDBDG54:

Hard Reset :

. Κρατάμε 5 sec το κουμπί menu στην πρόσοψη του δέκτη.
. Πατάμε μια φορά αριστερό βέλος στην πρόσοψη του δέκτη.
. Πατάμε OK στην πρόσοψη του δέκτη.
. Περιμένουμε να κάνει τα δικά του..... :sleepey:
:smokin:

Re: NOVA-HD

καλημερα χρονια πολλα σε ολους. ενα απλο πατημα του κουμπιου reset αφου βλεπετε cinema2..

καλημερα χρονια πολλα σε ολους. ενα απλο πατημα του κουμπιου reset αφου βλεπετε cinema2..

Χρόνια πολλά πρώτα απ´όλα...

Το πάτημα του reset το έκανα αλλά δεν άλλαξε τίποτα, στα novacinema & novasports λειτουργεί κανονικά αλλά στα υπόλοιπα :violent-smiley-030:

Χρόνια πολλά πρώτα απ´όλα...

Το πάτημα του reset το έκανα αλλά δεν άλλαξε τίποτα, στα novacinema & novasports λειτουργεί κανονικά αλλά στα υπόλοιπα :violent-smiley-030:

ξανακανε μια σαρωση κ ξαναπροσπαθησε.

Mεχρι τωρα το natgeo hd ειναι απογοητευτικο.Δεν ξερω αν συμφωνει κι αλλος σ'αυτο.Εχω μια samsung LE46A656A1F,ο δεκτης ρυθμισμενος στο native και δειχνει χαλια.Ακομα κι οταν το γυρναω στο 1080i τα ιδια σκατα...:twoguns:

Mεχρι τωρα το natgeo hd ειναι απογοητευτικο.Δεν ξερω αν συμφωνει κι αλλος σ'αυτο.Εχω μια samsung LE46A656A1F,ο δεκτης ρυθμισμενος στο native και δειχνει χαλια.Ακομα κι οταν το γυρναω στο 1080i τα ιδια σκατα...:twoguns:
Αφού το bitrate του δεν ξεπερνάει τα 6500 τι περιμένεις. Δες κάποια γρήγορη σκηνή να δεις κάτι τεράστια pixels.

Μα και στα novacinema η εικονα δεν σταθερα καλη , αρκετες φορες βλεπουμε εντονα πιξελ. :furious3:

Απάντηση: NOVA-HD

Θα συμφωνήσω με τον φίλο Evil 13. Η εικόνα του national geographic είναι απαράδεκτη για hd κανάλι και το είχαμε πει από την πρώτη στιγμή που άρχισε η μετάδοσή του.
Τώρα στα κανάλια της nova (cinema και cinema hd), δεν έχω δει pixel σε κανένα από τα τέσσερα έως τώρα. Ειδικά το hd παίζει φανταστικά (blue ray δεν είναι πάντως...) σε εμένα.

Ειναι πολυ καλο να υπαρχει ενημερωση οσων αφορα το nova hd

Ομως εγω θελω να θεσω ενα αλλο θεμα. ολα αυτα που λετε εδω εσεις και οσοι διαβαζουν αυτο το θεμα και συμφωνουν οτι η nova δεν εχει κανει και το καλυτερο....

εχετε μεταφερει τα παραπονα σας στην nova ειτε με τηλεφωνο ειτε με email;;;;

Το ρωταω αυτο γιατι π.χ. οταν τους εκανα παραπονο οτι οι δεκτες HD δεν υποστηριζουν Disecq και πολυ απο εμας το θελουν μου εδωσαν την εντυπωση οτι εγω ειμαι ο μονος μ..λ..κας που παραπονιεμαι... Επισης μου ειπαν οτι αν πολλοι συνδρομητες το εθεταν η εταιρεια θα ειχε αντιδραση αναλογα...

ΜΗΠΩΣ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΕΔΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ, ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΣΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΤΑ FOROUM ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ NOVA:furious3:

Ειναι πολυ καλο να υπαρχει ενημερωση οσων αφορα το nova hd

Ομως εγω θελω να θεσω ενα αλλο θεμα. ολα αυτα που λετε εδω εσεις και οσοι διαβαζουν αυτο το θεμα και συμφωνουν οτι η nova δεν εχει κανει και το καλυτερο....

εχετε μεταφερει τα παραπονα σας στην nova ειτε με τηλεφωνο ειτε με email;;;;

Το ρωταω αυτο γιατι π.χ. οταν τους εκανα παραπονο οτι οι δεκτες HD δεν υποστηριζουν Disecq και πολυ απο εμας το θελουν μου εδωσαν την εντυπωση οτι εγω ειμαι ο μονος μ..λ..κας που παραπονιεμαι... Επισης μου ειπαν οτι αν πολλοι συνδρομητες το εθεταν η εταιρεια θα ειχε αντιδραση αναλογα...

ΜΗΠΩΣ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΕΔΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ, ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΣΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΤΑ FOROUM ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ NOVA:furious3:
Μόνο εγώ για το Diseqc τους έχω ενοχλήσει πέντε φορές με τηλέφωνα και με e-mail.

Ειπαμε οτι δουλευει αλλα μετα απο αλλαγη καναλιου μεσω του ΟΚ..... εαν αλλαζεις καναλια μεσω του P+ η P- δεν δουλευει....

Ειπαμε οτι δουλευει αλλα μετα απο αλλαγη καναλιου μεσω του ΟΚ..... εαν αλλαζεις καναλια μεσω του P+ η P- δεν δουλευει....

Ακριβώς!!!
Δεν δουλεύει - υποδουλεύει ή μασ_δουλεύει ή μια δουλεύει μια δεν δουλεύει ή όποτε του καπνίσει δουλεύει ή (το ΣΩΣΤΟ) ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ!!!!!

Ακριβώς!!!
Δεν δουλεύει - υποδουλεύει ή μασ_δουλεύει ή μια δουλεύει μια δεν δουλεύει ή όποτε του καπνίσει δουλεύει ή (το ΣΩΣΤΟ) ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ!!!!!
Ποιος ο λόγος να χρησιμοποιήσεις το alt μετά από P-/P+;

Ο ιδιος ακριβως λογος που υπαρχει οταν χρησιμοποιειται με την λιστα και το ΟΚ....

Ποιος ο λόγος να χρησιμοποιήσεις το alt μετά από P-/P+;

Κανονικά π.χ. στις άλλες (παράλογες κατά ΝΟΒΑ) τηλεοράσεις όταν βλέπεις κάποιο κανάλι πάνω από κάποιο χρονικό διάστημα τότε το "καταχωρεί" στο αντίστοιχο "ALT" ανεξαρτήτως με τι και πως αλλάζεις τα κανάλια!!!!
Και καμία σχέση δεν έχει χρηστικότητα του με το με τι και πως αλλάζεις τα κανάλια!!!!

Αν γρήγορα με Ρ+ θα πάω + 5 κανάλια (στα μπουκέτα συνέχεια το κάνω) και να βλέπω ανάμεσα ΝΕΤ και STAR γιατί να μην παίζει το "ALT";

Ο ιδιος ακριβως λογος που υπαρχει οταν χρησιμοποιειται με την λιστα και το ΟΚ....

+1 !

Με Ρ+ ή Ρ- πατάς ένα κουμπί, όσα και με το alt. Άλλο είναι να πρέπει να κάνεις εναλλαγές πέντε καναλιών. Τεσπα, διυλίζουμε τον κώνωπα.