HD μεταδόσεις της Digea

Ειναι στανταρ αυτα από την πρωτη μερα παιδια σε αυτα τα δυο κανάλια.. Κι αν δεν πέσει μαύρο θα κανει στιγμιαία βουτιά ο ήχος.
 
Τυπικά, είναι δοκιμαστική η μετάδοσή τους προς το παρόν και λαμβάνονται μόνο με επίγεια λήψη.
 
Καλησπέρα,

Είμαι συγκινημένος, αυτή τη στιγμή το M HD δείχνει native HD! Telemarketing βέβαια, αλλά περίμενα πρώτα να έδειχνε το έτερο κανάλι του ομίλου!
 
Δεν ξέρω τι είναι πιο περίεργο. Ότι το M.TV μεταδίδει native hd ή ότι κάποιος έκανε HD παραγωγή για telemarketing με σετ πετσέτες; Σουρεάλ καταστάσεις στην ελληνική τηλεόραση. Άντε, γιατί με το ΣΤΑΡ είχα ανησυχήσει ότι πλέον άρχισαν να σοβαρεύουν τα πράγματα.
 
Το σήμα του σταθμού, καταλληλότητας και τοποθέτησης προϊόντων της επόμενης εκπομπής ήταν και αυτά HD.
 
Δεν ξέρω τι είναι πιο περίεργο. Ότι το M.TV μεταδίδει native hd ή ότι κάποιος έκανε HD παραγωγή για telemarketing με σετ πετσέτες; Σουρεάλ καταστάσεις στην ελληνική τηλεόραση. Άντε, γιατί με το ΣΤΑΡ είχα ανησυχήσει ότι πλέον άρχισαν να σοβαρεύουν τα πράγματα.

Κλαίω... :flipout:
 
Στην Ιταλία να δεις τι γίνεται κάρτες tarot σε HD να πάθεις πλάκα. Διαφήμιση τηλεφωνικών αριθμών υψηλής χρέωσης.

2up3420.jpg
 
Πάντως το ΣΚΑΙ στο προγραμμα στο site του επισημαίνει ποιες εκπομπές είναι γυρισμένες σε HD
 
Ναι έτσι είναι! Μπράβο στο Μακεδονία, περιμένουμε και στο προγραμμα στο σάιτ του Μακεδονία να σημειώνονται οι HD παραγωγές.
 
Κατα πάσα πιθανότητα η Digea έχει γυρίσει σε στατιστική πολυπλεξία τα 4 hd κανάλια.Αυτό βελτιώνει την ποιότητα των συγκεκριμένων 4 καναλιών.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

M.tv, native HD , η σειρά Spartacus τώρα.

Σωστά και το μακεδονία hd έχει ξεχωριστή ροή από το sd όπως το star hd.
 
Φαντάζομαι ότι θα ακολουθήσει και ο Ant1; Ποια η λογική στις HD πετσέτες και το τελεμάρκετινγκ και όχι στο κύριο κανάλι;
 
Πιστεύω είναι θέμα χρόνου να ακολουθήσει ο ΑΝΤ1, ίσως έκαναν τις δοκιμές στο θυγατρικό. Πάντως αν το γύρισαν σε στατιστική πολυπλεξια εκεί στη Digea ήταν πετυχημένη. :2thumb22sup: