HD μεταδόσεις της Digea

Δεν ξέρω αν θα αντέξει η ψυχούλα μου να δω Παπαδάκη σε HD.

Και κοίτα να δεις τώρα που θα βλασφημούμε την στιγμή που ο ΑΝΤ1 έχασε τα δικαιώματα του Europa League...

Απάντηση: Re: HD μεταδόσεις της Digea

Και κοίτα να δεις τώρα που θα βλασφημούμε την στιγμή που ο ΑΝΤ1 έχασε τα δικαιώματα του Europa League...

:flipout: :flipout: πέστα.....

warewolf73 Γιάννη είμαι εκτός TV διαβάζω και εγώ ότι γράφουν εδώ τα παλικάρια.
Θα δω σε λίγο..

Δε βλεπω αλλο.
Το κακο ειναι οτι ειναι και τα 3 στην ιδια συχνοτητα

Εμένα μου έσκασε μήνυμα για δύο νέα κανάλια... ποιο είναι το άλλο, δεν μπόρεσα να ξεχωρίσω (από Υμηττό βλέπω)
Αν το ενα ειναι ο αντ1 το αλλο ποιο ειναι. ?
Εκτος κι αν μιλας για τα σταρ σκαι.

H ΤV εβγαλε μηνυμα ότι υπάρχουν δύο νέα κανάλια για κατέβασμα και έκανα scan. Είδα μόνο τον ΑΝΤ1 HD να μπαίνει, εκτός και αν έγινε καμιά αλλαγή σε κάποιο μικρό τοπικό τα οποία ούτε καν ξέρω ποια είναι. Ή κάνα ραδιόφωνο; Δεν ξέρω, πάντως MEGA HD και ALPHA HD δεν εμφανίστηκαν ακόμα....

Ε όχι. Το europa league να πέρναγε από composite και τώρα κοτσάρουν και το σηματάκι.

Έχω την εντύπωση ότι το κάνουν αποκλειστικά για να βάλουν 6 κανάλια HD σε μια συχνότητα.

To άλλο κανάλι είναι το μυθικό Μ Channel, ένα κανάλι που αυτοβούλως εμφανίζεται και εξαφανίζεται και παίζει κυρίως ελληνικά video clips.
Είδα κλήρωση λαικού λαχείου με Φωτεινή Γεωργαντά στον ANT1 HD, η εικόνα πρέπει να ήταν γύρω στα 260p.

Έχω την εντύπωση ότι το κάνουν αποκλειστικά για να βάλουν 6 κανάλια HD σε μια συχνότητα.

Απο bitrate μετα....!

Πάντως αν και upscale, το Ant1 HD έχει βελτιωμένη εικόνα σε σχεση με το τραγικό απλό Ant1.
Κάνει και διακοπές η εκπομπή όμως για την ώρα.

Με τι bitrate υποτιθεται οτι θα παιζουν. ? Εχουν καποιο κατω οριο να μην ξεπεραστει ?

Πάντως όταν η ΕΡΤ προβάλει υλικό HD τα αλλά κανάλια της πέφτουν σε δίαιτα σε ότι αφορά το bit rate.
Έτσι και προβάλουν όλα αυτά τα κανάλια πραγματικό HD στην ίδια συχνότητα τι σόι εικόνα και ηχο θα βγάζουν;

Too litle too late,ολα αυτα με καθυστερηση 10 χρονια,αντε να με ξανακερδισουν τα τηλεοπτικα καναλια μιας και την τελευταια τριετια τα εχω κοψει εντελως.
Εμενα και ολους αυτους που παρακολουθουν ολες τις HD θεασεις τους μεσα απο το Web ειτε απο sites τυπου Netflix ειτε απο Torrents.
Καποιοι εχουν προχωρησει μπροστα και βλεπουν οτι θελουν οποτε το θελουν και οχι οτι του σερβιρουν βλεπε διαφημισεις με διαλειματα για προγραμμα.
Εν τελει η τηλεοραση οπως την ξεραμε ειναι παρωχημενη καιρος να της πουμε καληνυχτα.:)

Μα καλά τι συζητάμε;
Κανάλια όπως Ant1, mega κλπ όχι απλά δεν μπορούν να βγάλουν native HD, κάθε άλλο μάλιστα. Ο δε Ant1 έβγαλε κανάλι έτσι μόνο για τις ορέξεις της digea.
Εάν εξαιρέσουμε το Star που έχει βγει native και παίζει με διαφορετικό generator.