HD μεταδόσεις της Digea

ε πολλά ζητάς εμ γραφει HD εμ θα γραφει και live :P

Last edited by a moderator:
Το χτεσινό δεν ήταν HD ούτε στην Αμερική.
vlcsnap-4886-02-22-00h16m04s267.jpgvlcsnap-9806-03-15-02h45m19s444.jpg

Δεν θυμαμαι που αλλα εχω δει και αγωνα χωρις πινακα σκορ...Οποτε μικρο το κακο..

αν δεν απελευθερωθει η 43 απο την ΕΡΤ δυσκολο. Πιθανον να τα δουμε οταν ξεκαθαρισει το θεμα με την αδειοδοτιση των καναλιων

Νομίζω ότι είναι σκέτη κοροϊδία το E HD ! Η εικόνα του όχι μόνο HD δεν είναι,με το ζόρι τη λες και καλής ποιότητας SD. Ειδικά στην εκπομπή της Τατιάνας με τόσα φίλτρα που βάζουν,νομίζεις ότι χάλασε η τηλεόραση. Πρέπει να κάνουν κάτι επειγόντως (σοβαρά τώρα....αυτό το κανάλι θα είναι Πανελλήνιας εμβέλειας ? )

Επιπλέον το EHD έχει χαμηλότερο ήχο από το Ε σκέτο. Απορώ πως βγαινουν τόσον καιρό (από την άρχη έτσι είναι) και εκτίθενται καιγοντας και ρεύμα σε ολοκληρη πολυπλεξία μονοι τους. Ελπίζουμε αν όχι οι ίδιοι κάποιοι να τους το πουν. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το ξέρουν αλλά..

Απάντηση: Re: HD μεταδόσεις της Digea

Επιπλέον το EHD έχει χαμηλότερο ήχο από το Ε σκέτο. Απορώ πως βγαινουν τόσον καιρό (από την άρχη έτσι είναι) και εκτίθενται καιγοντας και ρεύμα σε ολοκληρη πολυπλεξία μονοι τους. Ελπίζουμε αν όχι οι ίδιοι κάποιοι να τους το πουν. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το ξέρουν αλλά..
Εχεις δίκιο. Πραγματικά δεν ξέρω γιατί καταλαμβάνουν συχνότητα HD και περιορίζουν και τα υπόλοιπα κανάλια...

Είδα πριν λίγο οτι το STAR το βράδυ θα δείξει την ελληνική ταινία Κάτι να καίει http://www.finosfilm.com/movies/view/68 σε native HD.

Αυτήν την ταινία μόλις πέτυχα σε μεταμεσονύκτια προβολή, και μπορώ να πω ότι εντυπωσιάστηκα από την ποιότητα εικόνας, αν λάβει κανείς υπόψη ότι γυρίστηκε το '64. Μακάρι το σταρ να συνεχίσει την εξαιρετική προσπάθεια που κάνει και με άλλες ελληνικές ταινίες.

Αυτήν την ταινία μόλις πέτυχα σε μεταμεσονύκτια προβολή, και μπορώ να πω ότι εντυπωσιάστηκα από την ποιότητα εικόνας, αν λάβει κανείς υπόψη ότι γυρίστηκε το '64. Μακάρι το σταρ να συνεχίσει την εξαιρετική προσπάθεια που κάνει και με άλλες ελληνικές ταινίες.

Εχει γινει επεξεργασια σε ολες τις ταινιες της σε 4Κ :a0210:

http://www.finosfilm.com/digital

Το δυστύχημα είναι ότι τα παίζουν λόγο συμπίεσης με πολύ χαμηλό bit rate.
Ευελπιστώ στις επόμενες προβολές ελληνικών ταινιών από το Star να μην παίζουν τα κανάλια τις ίδιας συχνότητας εκπομπή hd μπας και τα δούμε ακόμα καλύτερα

Πως κανουν τέτοιες κινήσεις τώρα, χωρίς να ξέρουν που θα δωθουν οι άδειες?

Στάλθηκε από το A0001 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Η συντήρηση και αποκατάσταση των κινηματογραφικών ταινιών δεν έχει καμία σχέση με το αν τα κανάλια μεταδίδουν σε HD ή όχι.
Οι ταινίες αποτελούν μέρος της πολιτιστικής μας κληρονομιάς και πολύ σωστά γίνεται η επεξεργασία αυτή για τη διάσωσή αποκατάσταση στην αρχική μορφή, συντήρηση και διατήρησή τους .
Μακάρι και άλλες κινηματογραφικές εταιρείες ή δημόσιοι φορείς (βλέπε αρχεία ΕΡΤ) να ασχολούνταν με τις αποθήκες τους και το υλικό αυτό να σαπίζει και να χάνεται με το πέρασμα του χρόνου.

Η συντήρηση και αποκατάσταση των κινηματογραφικών ταινιών δεν έχει καμία σχέση με το αν τα κανάλια μεταδίδουν σε HD ή όχι.
Οι ταινίες αποτελούν μέρος της πολιτιστικής μας κληρονομιάς και πολύ σωστά γίνεται η επεξεργασία αυτή για τη διάσωσή αποκατάσταση στην αρχική μορφή, συντήρηση και διατήρησή τους .
Μακάρι και άλλες κινηματογραφικές εταιρείες ή δημόσιοι φορείς (βλέπε αρχεία ΕΡΤ) να ασχολούνταν με τις αποθήκες τους και το υλικό αυτό να σαπίζει και να χάνεται με το πέρασμα του χρόνου.

Νομιζω πριν 6-7 χρόνια το είχαν ψηφιοποιήσει..
δεν ξέρω τι έγινε με το κλείσιμο...
http://www.protothema.gr/life-style/Hollywood/article/50729/pshfiopoihsh-toy-arxeioy-ths-ert/

Δεν ξέρω ακριβώς επί του θέματος το τι συνέβει μετά το κλείσιμο και ξανά άνοιγμα της ΕΡΤ αλλά το σίγουρο είναι ότι έχει χαθεί πολύ καλό και αξιόλογο υλικό.
Είτε πέταξαν το αποθηκευτικό υλικό με το περιεχόμενο του, είτε έσβηναν τα πρόγραμμα τα ξανά χρησιμοποιούσαν τις «κασσέττες» για νέες επαναεγγραφές.
Μέρος του υλικού αυτού καταστράφηκε από την κακή αποθήκευση στις αποθήκες.
Ας σωθεί και διατηρηθεί ότι υπάρχει. Ακόμα και οι άθλιες βιντεοπαραγωγές του 80 πρέπει να διασωθούν και όπως ξέρουμε υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον από συλλέκτες του είδους.

Re: Απάντηση: HD μεταδόσεις της Digea

Χτες το βράδυ έγινε αυτό;
Το ρωτώ γιατί στην sd μετάδοση χτες το βράδυ γινόταν χαμός από τα σπασίματα της εικονας

Δεν ξέρω πότε έγινε και είχα καιρό να σκανάρω για κανάλια. Το έγραψα εδώ μόλις το είδα και αφού προηγουμένως έψαξα μήπως είχε γραφτεί ήδη.