HD μεταδόσεις της Digea

Τώρα το βράδυ είναι κανονικά HD η ταινία πολύ καλή ευκρίνεια αλλά λάθος flag πάλι.

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Το e.hd πρέπει να χει κάποιο θέμα.Εχθες διακοπήκε για λίγη ώρα και από τότε που επανήλθε υπάρχει μια αργοπορια στην κίνηση συγκριτικα με το sd

Υπάρχει από την ώρα που εξεπεμψε το κατ'ονομα HD αυτό το πρόβλημα , αυτο που αναφέρει ο sotiris ισχύει και είναι απλή επιδείνωση.

Πάντως τα υπόλοιπα κανάλια (ακόμα και αυτά με upscaled υλικό) έχουν εμφανέστατη διαφορα απο τις sd εκδόσεις τους.Το Ε είναι το μόνο που υπερτερει στην sd έκδοση και χειροτερεύει αντί να καλυτερευει την hd.

Το Ε HD απορω πως λειτουργει ακομα .....ασε που με τα τοσα καλλυντικα που εμπορευεται δεν μπορεσαν να ομορφυνουν την γεματη θολουρα εμετικη εικονα του!!!!!!:flipout::flipout::flipout: (δεν θα τα ελεγα ετσι αλλα με εκεινο το HD που το εβαλαν τα θελουν τα σχολια τους....)

Last edited:
Re: Απάντηση: HD μεταδόσεις της Digea

Το Ε HD απορω πως λειτουργει ακομα .....ασε που με τα τοσα καλλυντικα που εμπορευεται δεν μπορεσαν να ομορφυνουν την γεματη θολουρα εμετικη εικονα του!!!!!!:flipout::flipout::flipout:

Θεωρώ ότι τι σχόλιο σου μέχρι το εμετική είναι πάρα πολύ σωστό, η λέξη αυτή δεν χρειαζόταν.

Διαπιστώνω τώρα το πρωί ότι το SKAI HD εξαφανίστηκε. Λήψη από Πάρνηθα.
Τα υπόλοιπα κανάλια HD τα λαμβάνω όπως πρώτα.
Το SKAI SD το λαμβάνω κανονικά. Δεν έχω κάνει μέχρι στιγμής επανασυντονισμό καναλιών.

Αναφέρθηκε τεχνικό πρόβλημα. Μέχρι την επίλυση του μεταδίδει πρόγραμμα εκτός κανονικής ροής, διαφημίσεις τρέιλερ κτλ.

Όντως...Ειδικά σε στιγμιότυπα αγωνων που δείχνει από διαφορες πηγες εκτος των συνδρομητικων η εικόνα είναι χειρότερη και από το sd.

Last edited:
καλημέρα σε όλους. έχουμε και λέμε. πριν 10 μέρες άρχισε να κάνει κόλπα η τηλεόραση(νεας τεχνολογίας με ενσωματωμένο αποκωδικοποιητή). Δεν έδειχνε σχεδόν καθόλου τα hd κανάλια.Και οι υπόλοιποι στην πολυκατοικία είπαν ότι είχαν ανάλογα προβλήματα. Τελικά τα είχε παίξει ο ενισχυτής.Αλλα´χτηκε και όλα οκ. Χθες παρατήρησα το εξής. Ενώ παίζει πολύ καλά την ερτ hd και τον αλφα hd μου σπάει η εικόνα στον ant hd,σκαι hd και star hd. Πείραξα λίγο το καλώδιο της κεραίας και έκανε ένα κουλό. Το έβγαλα τελείως από την πρίζα και άρχισε να δείχνει σούπερ αυτά τα τρία κανάλια και όλα τα άλλα φυσικά δεν έπιαναν!!! Επειδή είμαι άσχετος από ηλεκτρονικά,τι ακριβώς παίζει; Να φωνάξουμε πάλι τον ηλεκτρονικό; ευχαριστώ πολύ.

Mερικές φορές ότι είναι κοντά το Κ.Ε. εκπομπής μια κεντρική κεραια με ενισχυτη μπορει να φέρει αντίθετα αποτελέσματα. Δοκίμασε με απλή εσωτερική κεραια (αν έχεις) που να συνδέεται μόνο με την τηλεόραση χωρίς να παίρνει ρεύμα και χωρίς ενίσχυση. Στο σπίτι μου που είναι κάτω ακριβως από τον Υμηττό, εχω κάνει αυτό και πιάνω τζαμι, σε αντίθεση με την κεντρική κεραια της πολυκατοικίας, όπου χάνω κανάλια. Αν δεν λυθεί με αυτο τότε φώναξε τον ηλεκτρολόγο.
Χρήσιμο θα ηταν να μας πεις από πού λαμβάνεις σήμα.

μόλις δοκίμασα μια μικρή εσωτερική κεραία που έχω και δείχνει όλα τα κανάλια τζάμι!! παίζει ρόλο ότι είμαι τελευταίο όροφο και ο ενισχυτής ειναι πολύ κοντά μου; το θέμα είναι ότι πληρώσαμε ένα κάρο λεφτά για ενισχυτή και εγώ θα βλέπω με την εσωτερική μινιόν κεραία; 😁μήπως είναι πολύ δυνατή και μπουκώνει το σήμα; όπως και να χει ο ηλεκτρονικός Δευτέρα πρωί είναι εδώ.

μου κάνει εντύπωση που γίνεται μόνο στα υψηλής ευκρίνειας κανάλια και όχι όλα! πάντως για το σκ την άκρη τη βρήκαμε και είναι η κεραία μινιατούρα!!