Και όμως μας μπέρδεψες
Ανεπιφύλακτα είμαι υπέρ του HD-Ready.:violent-smiley-030:
Eλπίζω τώρα να ξεκαθάρισα λίγο τα πράγματα:firstprize:
Και όμως μας μπέρδεψες
Επειδή και εγώ θα βλέπω στα 2.5 μέτρα σκέφτομαι οτι σε 37αρα δεν θα δώ κάποια διαφορα στα 1080P.
![]()
Και εδώ μπαίνει η απορία για την ΑΜΟΙ 37'' (σορυ για το Offtopic)....Βεβαια μεγαλυτερη αναλυση ΔΕΝ σημαινει καλυτερη εικονα οποτε καλυτερα μια τηλεοραση 720p με καλη εικονα παρα μια μετρια 1080p.
Και εδώ μπαίνει η απορία για την ΑΜΟΙ 37'' (σορυ για το Offtopic)....
Παρόλο που είναι μια Full Hd τηλεόραση, έχει καλή εικόνα, ή μήπως θα ήταν καλύτερο να προτιμήσουμε μια Hd ready Sony Bravia, Philips,Pioneer κλπ... σε αυτές τις ίντζες ? (32''-40'') ???![]()
Εχοντας δει την 37αρα Amoi μονο σε καταστημα δεν εχω σχηματισει καλη αποψη. Ουτε η απεικονιση των χρωματων (ειδικα το ασπρο που φαινεται "καμενο") ουτε η εικονα standard definition μου φανηκε ανταξια του επωνυμου ανταγωνισμου.
Απο την αλλη μερια εχω ακουσει απο κατοχους εδω οτι αν την καλιμπραρει καποιος που γνωριζει η εικονα βελτιωνεται αρκετα οποτε δεν μπορω να σου απαντησω.
Διότι το λιγότερο που κάνουμε είναι να αδικούμε όσους εμπιστεύτηκαν και αγόρασαν αυτό το προϊον και είναι πίστεψέ με ενθουσιασμένοι με τις δυνατότητες του.
To forum αυτη την αξια εχει , ο καθενας μπορει να λεει την αποψη του. Δεν εχω σκοπο να προσβαλω κανεναν απλως ειμαι ειλικρινης και λεω αυτο που ειδα σε σχεση με αλλες τηλεορασεις που επαιζαν διπλα με το ιδιο σημα. Οποιος εχει την συγκεκριμενη τηλεοραση καλα εκανε και την αγορασε ισως να ξερει κατι παραπανω η να εχει δει κατι που εγω δεν ειδα. Περι ορεξεως κολοκυθοπιτα.![]()
Αλλά και πάλι φίλε Σίμο (στέλνω συμβαζελικούς χαιρετισμούς) η γνώμη του καθενός μπορεί να διαφέρει. Άρα θα έλεγα ότι η κριτική από τον καθένα μας μπορεί να χαρακτηρισθεί ως "υποκειμενική" και όχι "αυθαίρετη".Αυτό είναι φυσιολογικό γιατί το πως αντολαμβάνεται ο καθένας μας την ωραία εικόνα μπορεί να διαφέρει κατά πολύ (εμένα π.χ. μου αρέσει η -μικρού μεγέθους- ψυχρότητα σε μία εικόνα, ενώ σε άλλον μπορεί να αρέσει η θερμή εικόνα κοκ)
Αν όμως έχουμε το φόβο μην π.χ. παρεξηγηθούν οι κάτοχοι της χ,ψ,ω τηλεόρασης αν πούμε κάτι που (κατά την προσωπική μας γνώμη) δεν μας άρεσε στην εικόνα που είδαμε θα φτάσουμε στο σημείο να μην αναφέρουμε τα (κατά τη γνώμη μας) αρνητικά σημεία και να ζούμε σε έναν τεχνολογικά όμορφο κόσμο αγγελικά πλασμένο.
Θα συμφωνήσω λοιπόν με τον Γιάννη ότι η καλοπροαίρετη κριτική και ανταλλαγή απόψεων είναι και η μεγαλύτερη αξία του φόρουμ. Ο καθένας μας από εκεί και ύστερα μπορεί να αξιολογήσει τις απόψεις που γράφονται, να τις λάβει λιγότερο ή περισσότερο υπ' όψη του και να πάρει τις αποφάσεις του
Βαγγέλης
Υ.Γ.fftopic: Όσο για το "μωρό" όποτε θέλεις κανονίζουμε καμία θέαση (κανένα αγώνα μήπως??...)
Βαγγέλη θα συμφωνήσω τόσο με εσένα όσο και με τον Γιάννη.
Όταν οι κριτικές και η έκφραση των απόψεων των
μελών γίνεται ελεύθερα :grandpa: και πάνω απ´όλα
καλοπροαίρετα :grandpa: τότε το αποτέλεσμα και η
αξία του AVCLUB απογειώνεται.
![]()
![]()
![]()
No problem.![]()
απο μεγαλη αποσταση θεασης η διαφορα 720p και 1080p μαλλον δεν φαινεται
.....
απο τωρα κανει μια επενδυση για το μελλον.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.