- 27 January 2008
- 151
Re: Απάντηση: HD STEREO 3D!! (3D MKV on PC with ColourCode 3D Technology for EveryOne
Θα σου απαντήσω σε λίγο γιατί μιλάω στο τηλέφωνο...
Παιδιά είναι κρίμα να γαμ...τε το θέμα, ας περιοριστούμε στο να καταθέτουμε τις απόψεις μας. Το ιδανικό θα ήταν να να έχουμε μόνο εμπειρίες φίλων και προτάσεις επί της ουσίας. Άλλωστε δεν πιστεύω ότι ο Κωνσταντίνος κάνει τον αβανταδόρο (lol,lol,lol ;-) χε,χε..) στους πωλητές γυαλιών, είχε κάτι ωραίο να πεί, απο κει και πέρα η ευθύνη της αγοράς γυαλιών συνολικά 45 ευρώ είναι δικιά μου...
Κι εγώ είμαι επιφυλακτικός ως προς το αποτέλεσμα του 3d αλλά το βλέπω στη χειρότερη σαν μια ακόμα απογευματινή "περιπέτεια" στο PC, αν και προσανατολίζομαι να σας πω την αλήθεια περισσότερο στη χρήση σε παιχνίδια.
Ανδρέα, με προβλημάτισες γιατί υπερβαίνοντας την προτροπή του Κωνσταντίνου για τα χάρτινα colorcode, πήγα στα φαινομενικά ανώτερα "poly". Η εικόνα που βλέπω ότι είναι flat, δε με polyενθουσιάζει, προτιμούσα καμπυλωτά, σαν κανονικά γυαλιά δηλαδή, αλλά τα πήρα γιατί ήταν ελαφριά και πιο ποιοτικά από τα χάρτινα (θεωρητικά πάντα). Στέκονται καλά στο πρόσωπο; Ίσως να προλαβαίνω να τα αλλάξω με κάποια καλύτερα!
Θα σου απαντήσω σε λίγο γιατί μιλάω στο τηλέφωνο...