- 27 January 2008
- 151
Re: Απάντηση: HD STEREO 3D!! (3D MKV on PC with ColourCode 3D Technology for EveryOne
Έδωσα απάντηση πιο πάνω βρε για το dts......
Απλά αλλάξτε το decoder στο DTS μέσα στο FFDShow και είσαι έτοιμος, και εγώ την τελευταία βδομάδα το βρήκα, γιατί δεν είχα πολύ υλικό με dts, και δεν είχα βγάλει ακόμα άκρη... ;-)
Λοιπόν πρώτα από όλα ψυχραιμία
Είναι αλήθεια φίλε Αντρέα πώς την ποιότητα το 3D-TV δεν θα την βρεις με το stereoscopic.
Αλλά εδώ μιλάμε για κάτι που είναι σχεδόν τσάμπα και σου δίνει εν 80% τις ποιότητας των 3DTV
(είσαι λίγο υπερβολικός στα γραφόμενα σου αλλά είναι πάντα η γνώμη σου και είναι σεβαστή)
Αν λοιπόν αναλογιστούμε το ‛’ σχέση τιμής προς απόδοση ‛’ έχουμε να κάνουμε με κελεπούρι
Το πιο σημαντικό από όλα είναι πως όλοι μπορούν εδώ και τώρα να δουν 3D στο σπίτι τους με φίλους και να το κατά ευχαριστηθούν ,με τις τηλεοράσεις που διαθέτουν (η με τους βίντεο προβολείς τους)
Άλλωστε δεν έχουν όλοι την δυνατότητα να δώσουν ένα σκασμό λεφτά για νέες τηλεοράσεις για να δουν 7-10 ταινίες
Κάτω λοιπόν από αυτό το πρίσμα ένα μεγάλο μπράβο στον Κώστα που μα άνοιξε τα μάτια .
Προσωπικά εγώ το έχω κατά ευχαριστηθεί.
Κωστα κανε κατι για το DTS ρε
Έδωσα απάντηση πιο πάνω βρε για το dts......
Απλά αλλάξτε το decoder στο DTS μέσα στο FFDShow και είσαι έτοιμος, και εγώ την τελευταία βδομάδα το βρήκα, γιατί δεν είχα πολύ υλικό με dts, και δεν είχα βγάλει ακόμα άκρη... ;-)