HD STEREO 3D!! (3D MKV on PC with ColourCode 3D Technology for EveryOne!!)

Re: Απάντηση: HD STEREO 3D!! (3D MKV on PC with ColourCode 3D Technology for EveryOne

Λοιπόν πρώτα από όλα ψυχραιμία
Είναι αλήθεια φίλε Αντρέα πώς την ποιότητα το 3D-TV δεν θα την βρεις με το stereoscopic.
Αλλά εδώ μιλάμε για κάτι που είναι σχεδόν τσάμπα και σου δίνει εν 80% τις ποιότητας των 3DTV
(είσαι λίγο υπερβολικός στα γραφόμενα σου αλλά είναι πάντα η γνώμη σου και είναι σεβαστή)
Αν λοιπόν αναλογιστούμε το ‛’ σχέση τιμής προς απόδοση ‛’ έχουμε να κάνουμε με κελεπούρι
Το πιο σημαντικό από όλα είναι πως όλοι μπορούν εδώ και τώρα να δουν 3D στο σπίτι τους με φίλους και να το κατά ευχαριστηθούν ,με τις τηλεοράσεις που διαθέτουν (η με τους βίντεο προβολείς τους)
Άλλωστε δεν έχουν όλοι την δυνατότητα να δώσουν ένα σκασμό λεφτά για νέες τηλεοράσεις για να δουν 7-10 ταινίες
Κάτω λοιπόν από αυτό το πρίσμα ένα μεγάλο μπράβο στον Κώστα που μα άνοιξε τα μάτια .
Προσωπικά εγώ το έχω κατά ευχαριστηθεί.

Κωστα κανε κατι για το DTS ρε

Έδωσα απάντηση πιο πάνω βρε για το dts......
Απλά αλλάξτε το decoder στο DTS μέσα στο FFDShow και είσαι έτοιμος, και εγώ την τελευταία βδομάδα το βρήκα, γιατί δεν είχα πολύ υλικό με dts, και δεν είχα βγάλει ακόμα άκρη... ;-)

Απάντηση: Re: Απάντηση: HD STEREO 3D!! (3D MKV on PC with ColourCode 3D Technology fo

Έδωσα απάντηση πιο πάνω βρε για το dts......
Απλά αλλάξτε το decoder στο DTS μέσα στο FFDShow και είσαι έτοιμος, και εγώ την τελευταία βδομάδα το βρήκα, γιατί δεν είχα πολύ υλικό με dts, και δεν είχα βγάλει ακόμα άκρη... ;-)

μα ξερεις πως τα θελω βημα βημα!!
Που να παω και τη να κανω?:slapface:

Όπως και μία σημείωση σε αυτό που ανάφερε ο φίλος Sotiris σχετικά με τα χρώματα των φακών.
Οι φακοί των φακών δεν είναι μονόχρωμοι, αν ήταν μονόχρωμοι θα είχαμε τα παραπλήσια προβλήματα που είχαμε και με το Red-Cyan!!
O αριστερός φακός αποτελείτε από red+green+neutral grey και ο δεξής είναι κυρίως blue με ελάχιστο red,αν προσέξετε καλύτερα θα δείτε οτι ελαφριά μοβίζει... ;-)

Τα έπαιξα με το γράψιμο..... lol lol ;-)
"Οι φακοί των Γυαλιών" ήθελε να πει ο ποιητής...... lol lol ;-)

Γιαννη πας στο ffdshow audio decoder και απο την στο codes(αριστερα) στον πινακα με τα formats ηχου κανε κλικ στο dts και βαλε αντι για libavcodec το libdts

Re: Απάντηση: HD STEREO 3D!! (3D MKV on PC with ColourCode 3D Technology for EveryOne

Λοιπόν πρώτα από όλα ψυχραιμία
Είναι αλήθεια φίλε Αντρέα πώς την ποιότητα το 3D-TV δεν θα την βρεις με το stereoscopic.
Αλλά εδώ μιλάμε για κάτι που είναι σχεδόν τσάμπα και σου δίνει εν 80% τις ποιότητας των 3DTV
(είσαι λίγο υπερβολικός στα γραφόμενα σου αλλά είναι πάντα η γνώμη σου και είναι σεβαστή)
Αν λοιπόν αναλογιστούμε το ‛’ σχέση τιμής προς απόδοση ‛’ έχουμε να κάνουμε με κελεπούρι
Το πιο σημαντικό από όλα είναι πως όλοι μπορούν εδώ και τώρα να δουν 3D στο σπίτι τους με φίλους και να το κατά ευχαριστηθούν ,με τις τηλεοράσεις που διαθέτουν (η με τους βίντεο προβολείς τους)
Άλλωστε δεν έχουν όλοι την δυνατότητα να δώσουν ένα σκασμό λεφτά για νέες τηλεοράσεις για να δουν 7-10 ταινίες
Κάτω λοιπόν από αυτό το πρίσμα ένα μεγάλο μπράβο στον Κώστα που μα άνοιξε τα μάτια .
Προσωπικά εγώ το έχω κατά ευχαριστηθεί.

Κωστα κανε κατι για το DTS ρε

Λοιπόν.................
Και εδώ να αναφέρω μερικά πράγματα, τα οποία δεν είναι γνωστά, γιατί ούτε εγώ σας γνωρίζω ούτε εσείς εμένα.... ;-)
Το συγκεκριμένο Post, αποφάσισα να το δημιουργήσω για πολλούς λόγους!!!!
Πρώτον, δεν είναι καθόλου διαδεδομένο το ColourCode 3D στην Ελλάδα, είμαι από τους πολύ λίγους που το γνωρίζουν, και το διαπίστωσα ψάχνοντας... (χρήστης υπολογιστών για πάνω από 20 χρόνια...)
Δεύτερον είναι ιδιαίτερα διαδεδομένο στο εξωτερικό, την φωτογραφία του Obama με τα ColourCode γυαλιά, δεν την έβαλα απλά για την βάλω στο Post, ούτε για να εντυπωσιάσω, απλά γιατί όπως λένε, μία εικόνα ίσον χίλιες λέξεις... ;-)
Στην Αμερική ιδιαίτερα μοιράζανε μεγάλα τηλεοπτικά κανάλια δωρεάν τα συγκεκριμένα γυαλιά για ανάλογες σειρές που ήταν να παιχτούν σε ColourCode!! ;-)
Τρίτων αν δεν ήμουν προσωπικά ευχαριστημένος από την συγκεκριμένη τεχνολογία κατά ένα 80-90%, πιστέψτε με, δεν έμπαινα στον κόπο να δημιουργήσω ένα Post,το οποίο μου έχει φάει ένα αξιοσέβαστο ποσό χρόνου, και να παρασύρω και άλλους ανθρώπους σε αυτό... ;-)
Και τέταρτον, δεν δημιούργησα το συγκεκριμένο post για να πω οτι είμαι ο Poster!!! ;Άσχετα, κάτι το οποίο δεν κρύβω, ότι είμαι λίγο περήφανος που δημιούργησα ένα post, όσο καλύτερα μπορούσα, είναι το πρώτο post που δημιουργώ,και έχει μέσα σε μία βδομάδα πάνω από 6500 αναγνώσεις,και είναι παραπάνω γιατί μου ζήτησε ένα άγνωστο παιδί να το αναδημοσιεύσει και του έδωσα την άδεια ελεύθερα να το κάνει, με τον όρο να αναφέρει και την διεύθυνση του συγκεκριμένου post στο AVCLUB,αυτό το έκανα για τα παιδιά που έχουν το AVCLUB... ;-)
Κάτι το οποίο και τσέκαρα βέβαια... ;-)

Και γενικά είμαι της άποψης Τι Δίνεις και τι Παίρνεις σε αυτά τα πράγματα... ;-)
Συμφωνώ απόλυτα με τον Skokman!!
Η απόδοση προς τιμή που λέμε πάντα!! ;-)
Και αν ήταν προσωπικά, προσωπική μου γνώμη και βαθμολογία,να βαθμολογήσω τις δύο αυτές τεχνολογίες ColourCode 3D - 3D TVs προς απόδοση-τιμή οι βαθμολογίες θα είχαν ως εξής:
3D TVs = 60% το πολύ!!
ColourCode 3D = 90% και δεν υπερβάλω,το -10% λόγω της "μικρής" χρωματικής αλλοίωσης
Αυτά είχα να πω... ;-)
Ο καθένας από εκεί και πέρα βγάζει μόνος του τα συμπεράσματα.... ;-)

Last edited:

Γιαννη πας στο ffdshow audio decoder και απο την στο codes(αριστερα) στον πινακα με τα formats ηχου κανε κλικ στο dts και βαλε αντι για libavcodec το libdts

Έλα ρε ΕΙΔΙΚΕΕΕΕΕΕΕ!!!!! lol lol lol ;-)
Ξεφτέρι σε έκανα!!!!! lol lol lol ;-)
Α ρε Skokman........................

Θα επικοινωνήσω αύριο με τα παιδιά του site να κάνω και την τελευταία αλλαγή!! ;-)
Γι'αυτό έβαλα και Photo.... Για να με θυμάστε!! lol lol lol ;-)
Τόσο σίγουρος ήμουν............ ;-)

Σε μία βδομαδούλα προβολής θα πάθετε την κανονική πλάκα................. ;-)

Το 80% θα γίνει 90% Skokman..... θα με θυμηθείς...... ;-)

Last edited:
Απάντηση: Re: HD STEREO 3D!! (3D MKV on PC with ColourCode 3D Technology for EveryOne

Αυτο που με προβληματισε περισσοτερο, ειναι , οτι στην αρχη ειχα στιγμες που νομιζα οτι υπηρχαν καποια σκουρα "hotspot" στην εικονα... δεν ξερω ακριβως πως να τα περιγραψω.
Δεν ξερω αν εννοούμε το ιδιο πραγμα αλλα εγω θα το χαρακτήριζα σαν λαμπύρισμα.
Δηλαδή σε καποια αντικείμενα με πολλα χρώματα ενδιάμεσα καποιο χρώμα λαμπιρίζει η καλυτερα σαν να γυαλίζει ξεχωρίζοντας από τα υπόλοιπα.
Ειδκα σε ταινιες animation ειναι πιο εμφανές .

Ναι το προβλημα ειναι στα σκοτεινα.
Κι εγω απογοητευτηκα στην αρχη μπορω να πω.
Γιατι οπως ειπε και ο Αντρεας αν πειραξεις πολυ την φωτεινοτητα και το κοντραστ, χανεται ολη η λεπτομερεια στην εικονα.
Οπότε πρέπει να βρεις την χρυση τομη.
Λιγο την φωτεινοτητα, λιγο το κοντραστ, λιγο το gamma, ερχεται σε καλυτερα επιπεδα η εικονα.
Αλλωστε τι καλιμπράρισμα να κάνεις όταν ο ενας φακος ειναι κιτρινος και ο αλλος μπλε.
Η αληθεια ειναι πως ειναι παλουκι το πώς να το καλιμπραρεις ( και αν θες να μπλεξεις σε μια τετοια διαδικασια).
Παντως δεν νομιζω πως ειναι σωστη η απλη κινηση να ανεβάσουμε το backlight η ακομα περισσοτερο το gamma.
Εφοσον τα γυαλια φιλτράρουν συγκεκριμένα χρώματα ισως θα έπρεπε να τα κοιταξουμε ξεχωριστά τη φωτεινοτητα και την αντιθεση του κάθε χρώματος που φιλτράρεται ( gain και offset)
Με αυτόν τον τροπο θελω να πιστευω πως δεν θα χαλάσουμε τα μαυρα μας αφου δεν θα αρκεστούμε μονο στο άνοιγμα του backligt ενώ η φωτεινότητα δεν θα παρουσιάσει τοση πτώση…
Βεβαια για όλα αυτά απαιτούνται τα απαραίτητα ρυθμιστικά του προβολικού η της τηλεόρασης μας και φυσικα γνώσεις calibrator αλλιως θα κανουμε ότι του φανεί του Λολοστεφανή.
Οι χρωματικές ανισότητες δεν μπορούν να εξισορροπηθούν παίζοντας με τα κανάλια του RGB από τον driver της κάρτας ή από το ffdshow;

Κάνοντάς το αυτό, μαζί με τις απαραίτητες ρυθμίσεις σε φωτεινότητα κλπ κάνουμε κι ένα profile και το ενεργοποιούμε όταν θέλουμε να δούμε 3D. ε;
Συνεπώς φιλε Δημήτρη σε συνεχεια των παραπάνω θα ελεγα πως καλυτερα είναι να ασχοληθείς με τα ρυθμιστικά της tv σου (η προβολέα) και όχι με το ffdshow.

Κατά αρχην διαφωνώ καθετως και οριζοντίως πως ο συγκεκριμένος τροπος δινει το 80% των 3Dtv η προβολέων ( όπως αναφέρεις χαρακτηριστικά)
Παρολα αυτά το ποσο ευχαριστημένος είναι καποιος από αυτό το 3D εχει να κανει και με τις εμπειρίες του και τι εχει δει μεχρι σημερα σε στερεοσκοπική εικονα.
Συν αυτό που αναφερω και παραπάνω …περι ορέξεως κολοκυθόπιτα..
Που σημαίνει πως αν εσυ η οποιος άλλος είναι ευχαριστημένος, τους υπόλοιπους τους περισσεύει. :a0210:

Παρολα αυτα δεν νομιζω πως λεω τιποτα παραπανω από αυτά που γραφει ο ιδιος ο ποστερ του θεματος για να θεωρηθώ υπερβολικός
Με εξαίρεση την σχεδον μηδενική αλλοίωση των χρωμάτων ( που μετα εγινε 5%) και την μηδενική εξάσκηση του εγκεφάλου σε αυτό τον τροπο προβολής ( που μετα εγινε 4-5 μερες ) σε όλα τα υπόλοιπα δεν λεω τίποτα παραπάνω από ότι αναφέρει ο ιδιος ο ποστερ.

Συγκεκριμένα αναφέρω πτωση φωτεινότητας
Το ιδιο επίσης

[B][B][U]Πιο σκοτεινά τα γυαλιά σε σχέση με το Pro-Ana[/U][/B][/B] (δείτε συμβουλές για προβολή 3D παρακάτω)
3. Η ρύθμιση του Back-Light της TV-Monitor δεν πρέπει να είναι η ίδια που χρησιμοποιείτε όταν παρακολουθείτε χωρίς την χρήση των 3D γυαλιών.
[U]Αυξάνετε την ένταση του Back-Light φορώντας τα γυαλιά, [/U]καθώς αναπαράγεται 3D υλικό, μέχρι εκεί που νιώθεται άνετα και δεν εμφανίζεται Ghosting στην εικόνα.[/QUOTE]

Λιγότερη αίσθηση τρισδιάστατου βάθους
Το ιδιο επίσης
[QUOTE="konstantinos77, post: 1502681, member: 7631"][IMG]ColorCode 3D:
Αρνητικά:
[U]Μικρότερη αίσθηση του 3D σε σχέση με τα Pro-Ana[/U].[/QUOTE]

Αλλοίωση χρωμάτων που ενώ στην αρχη αναφέρονταν ως σχεδον μηδενική κατέληξε…
[QUOTE="konstantinos77, post: 1055976119, member: 7631"]Σε εμένα [U]η χρωματική αλλοίωση είναι σχεδόν στο 5%[/U], σχεδόν μην αντιληπτή, και χωρίς να πειράξω πολλά πολλά,[/QUOTE]
αν και δεν ξερω πως μετριέται μια χρωματική αλλοίωση σε ποσοστιαίες μοναδες, το γεγγονος ότι ο πράσινος Shrek κατέληξε να μου μανζετίζει δεν μου κανει για μικρη χρωματική διαφορα.

Και τελος το
[QUOTE="konstantinos77, post: 1502681, member: 7631"]Σχεδόν [U]δεν χρειάζεται κάποια εξάσκηση του εγκεφάλου[/U].[/QUOTE]
που εγινε
[QUOTE="konstantinos77, post: 1055976108, member: 7631"]
Και [U]δώστε στο ColourCode 3-4 μέρες[/U]!!
Θα χρειαστείτε πολύ πιο εύκολες ρυθμίσεις από αυτές που κάνετε τώρα!! ([U]είναι και ο εγκέφαλος σας στην μέση..[/U].... [/QUOTE]

[QUOTE="konstantinos77, post: 1055976095, member: 7631"]
Γιατί το κατάλαβες και εσύ, οτι [U]παίζει και κάτι άλλο..... ο εγκέφαλος σου![/U]!
[U]Δώσε 3-4 μέρες στον colourcode[/U] και μετά πάλεψε πιο πολύ με τις ρυθμίσεις!!
Θα τις κάνεις και πιο εύκολα και πιο σωστά!! ;-)
Άκου'με που σου λέω...... ;-)[/QUOTE]
´
Συνεπώς δεν νομίζω πως τίθεται θεμα υπερβολης .
Λιγο πολύ τα ιδια λεμε απλως εγω δεν στρογγυλεύω τις γωνιες .
Στη τελικη η διαφορά είναι στο τι εικόνες εχει ο καθενας μας από 3D και τι περιμένει να δει…

Το πρόβλημα στο ότι δεν παιζει ο HD DTS ηχος παραμενει στον haali και προσπαθω να βρω τροπο να εγκαταστησω τον filter του mpc ο οποίος παίζει άψογα HD audio.

Τωρα για το θεμα με τα colorcode.
Αν είχα να επιλέξω μεταξυ μιας 3Dtv ή προβολέα και των colorcode, θα επελεγα φυσικα το 1ο.
Αλλά για να αποκτήσω αυτά τα 2 θα χρειαστω 8.000 ευρω και οπως ειπε και ο φιλος πιο πάνω για ποιον λόγο;
Για 10 ταινίες;
Πάω και κινηματογράφο και τις βλέπω που θα είναι σαφώς καλύτερα τα πράγματα.
Απο την αλλη τα colorcode σου δινουν την δυνατότητα να δεις 3d με 20 ευρω.
Να παιξεις, να γελάσεις με την παρεα, να σου φύγει η ........ να το πω πιο απλα.
Με τα red-cyan ζαλιζόμουν στο 5 λεπτο.
Τωρα μπορώ να παιξω περισσότερη ωρα.
Βασικά έχω κολλήσει περισσότερο με τα ντοκιμαντερ και λιγότερο με τις ταινιες.
Εκει ειναι πιο ενδιαφερον με μόνη εξαίρεση το avatar.
Πραγματικα ειναι απόλαυση να το βλέπεις σε 3d.

Στην τηλεόραση τα πράγματα είναι πιο εντυπωσιακα ως προς την ποιότητα.
Βλέπεται εκεί υπάρχει πιο έντονο το φως και λόγω του ότι είναι μικρότερες οι ίντσες, το ghosting δεν γίνεται τόσο αντιληπτο.
Αλλά μου είναι αδιάφορο στις 46 ιντσες να δω 3d, οπότε προσπαθω να βρω την χρυση τομη με τον προβολεα.
Προταση μου λοιπον είναι να ασχοληθούμε περισσότερο με τις ρυθμίσεις κι αν κάποιος κατάφερε κάτι καλύτερο, από το να λέμε αν είναι 5% ή 10% αλλοιωμενο κλπ.
Ναι το λευκο του ειναι μπλε. Πάει και τελειωσε.
Αν όμως αφήσεις το βλέμμα σου πιο ελευθερο (δεν ξερω πως να το πω ακριβως) τότε τα χρώματα έρχονται πιο καλα.
Και το colorcode θελει εξάσκηση αλλά για να δεις καλύτερα, όχι απλά να δεις.

Απάντηση: Re: HD STEREO 3D!! (3D MKV on PC with ColourCode 3D Technology for EveryOne

Δεν ξερω αν εννοούμε το ιδιο πραγμα αλλα εγω θα το χαρακτήριζα σαν λαμπύρισμα.
Δηλαδή σε καποια αντικείμενα με πολλα χρώματα ενδιάμεσα καποιο χρώμα λαμπιρίζει η καλυτερα σαν να γυαλίζει ξεχωρίζοντας από τα υπόλοιπα.
Ειδκα σε ταινιες animation ειναι πιο εμφανές .

Κι εγω το έχω εντοπίσει και εμφανίζεται εκεί που υπάρχει εντονο κοκκινο νομιζω.
Με το half color εξαφανιζεται και γίνεται πιο ευχαριστη η εικονα, αλλά χάνεις πολυ χρώμα και δεν το προτιμω.

Το πρόβλημα στο ότι δεν παιζει ο HD DTS ηχος παραμενει στον haali και προσπαθω να βρω τροπο να εγκαταστησω τον filter του mpc ο οποίος παίζει άψογα HD audio.
.
Αν και δεν βλεπω το λογο που δεν σου παιζει το ffdsow dts θα σου προτεινα να εγκαταστησεις το ac3filter..
Εγω με αυτο δεν εχω κανενα θεμα με τον ηχο και περνω κανονικα dts...

Τωρα για το θεμα με τα colorcode.
Αν είχα να επιλέξω μεταξυ μιας 3Dtv ή προβολέα και των colorcode, θα επελεγα φυσικα το 1ο.
Αλλά για να αποκτήσω αυτά τα 2 θα χρειαστω 8.000 ευρω και οπως ειπε και ο φιλος πιο πάνω για ποιον λόγο;
Για 10 ταινίες;
Πάω και κινηματογράφο και τις βλέπω που θα είναι σαφώς καλύτερα τα πράγματα.
Απο την αλλη τα colorcode σου δινουν την δυνατότητα να δεις 3d με 20 ευρω.
Να παιξεις, να γελάσεις με την παρεα, να σου φύγει η ........ να το πω πιο απλα.
Με τα red-cyan ζαλιζόμουν στο 5 λεπτο.
Τωρα μπορώ να παιξω περισσότερη ωρα.
Βασικά έχω κολλήσει περισσότερο με τα ντοκιμαντερ και λιγότερο με τις ταινιες.
Εκει ειναι πιο ενδιαφερον με μόνη εξαίρεση το avatar.
Πραγματικα ειναι απόλαυση να το βλέπεις σε 3d.

Στην τηλεόραση τα πράγματα είναι πιο εντυπωσιακα ως προς την ποιότητα.
Βλέπεται εκεί υπάρχει πιο έντονο το φως και λόγω του ότι είναι μικρότερες οι ίντσες, το ghosting δεν γίνεται τόσο αντιληπτο.
Αλλά μου είναι αδιάφορο στις 46 ιντσες να δω 3d, οπότε προσπαθω να βρω την χρυση τομη με τον προβολεα.
Προταση μου λοιπον είναι να ασχοληθούμε περισσότερο με τις ρυθμίσεις κι αν κάποιος κατάφερε κάτι καλύτερο, από το να λέμε αν είναι 5% ή 10% αλλοιωμενο κλπ.
Ναι το λευκο του ειναι μπλε. Πάει και τελειωσε.
Αν όμως αφήσεις το βλέμμα σου πιο ελευθερο (δεν ξερω πως να το πω ακριβως) τότε τα χρώματα έρχονται πιο καλα.
Και το colorcode θελει εξάσκηση αλλά για να δεις καλύτερα, όχι απλά να δεις.

Σωτηρη, γιατι 8.000 ευρω;
Ενας JVC X3 κανει περιπου 4.000 ευρω. Δεν ειναι φθηνος, αλλα ενας καλος προβολεας ποτε δεν ειναι και τα δινεις ετσι και αλλιως για ποιοτικο 2D.
Τωρα για το σινεμα που ειναι και καλυτερα, αστο... Δεν εχει σχεση η ποιοτητα ενος καλου σπιτικου προβολεα με αυτο που βλεπεις στους digital cinemas. Το μονο υπερ των δευτερων ειναι το μεγεθος. Τιποτα αλλο.

Κι εγω το έχω εντοπίσει και εμφανίζεται εκεί που υπάρχει εντονο κοκκινο νομιζω.
Με το half color εξαφανιζεται και γίνεται πιο ευχαριστη η εικονα, αλλά χάνεις πολυ χρώμα και δεν το προτιμω.
Ετσι ακριβως και εγω στο κοκκινο το παρατηρησα αλλα νομιζω πως γινετε και σε αλλα χρωματα.
Στο half οντως χανεις πολυ χρωμα

8000 ανεφερα για να παρω προβολεα και tv μαζι.
Και πάλι δυστυχως σε αυτην την χρονικη στιγμη και τα 4000 πολλα μου ειναι.
Σε σινεμα και για 3d παντα μιλαω, στην αίθουσα με dolby 3d που πηγαινω είναι πολύ καλη η εικόνα και σαφως το μεγεθος σε συναρπάζει.

Σωτηρη, γιατι 8.000 ευρω;
Ενας JVC X3 κανει περιπου 4.000 ευρω. Δεν ειναι φθηνος, αλλα ενας καλος προβολεας ποτε δεν ειναι και τα δινεις ετσι και αλλιως για ποιοτικο 2D.
Τωρα για το σινεμα που ειναι και καλυτερα, αστο... Δεν εχει σχεση η ποιοτητα ενος καλου σπιτικου προβολεα με αυτο που βλεπεις στους digital cinemas. Το μονο υπερ των δευτερων ειναι το μεγεθος. Τιποτα αλλο.

Τακη προφανώς αναφέρεσαι και σε ότι εχει να κάνει με το 3D ;;

8000 ανεφερα για να παρω προβολεα και tv μαζι.
Και πάλι δυστυχως σε αυτην την χρονικη στιγμη και τα 4000 πολλα μου ειναι.
Σε σινεμα και για 3d παντα μιλαω, στην αίθουσα με dolby 3d που πηγαινω είναι πολύ καλη η εικόνα και σαφως το μεγεθος σε συναρπάζει.

E, κατσε ρε μεγαλε, τοτε γιατι δεν προσθετεις ενισχυτες, πανια, players κλπ να δεις που θα ανεβει το κοστος; :flipout:

Περαν της πλακας, ολοι το χομπυ μας κανουμε, το οποιο κατα καιρους μας "τσουζει" στην τσεπη..