HD STEREO 3D!! (3D MKV on PC with ColourCode 3D Technology for EveryOne!!)

Ρε Κωστα ενταξη την αποψη του λεει ο Ανδρεας οπως και εσυ.Ας τελειωνουμε εδω την κοντρα.Ο καθενας εχει την αποψη του που ειναι σεβαστη.
Και εμενα αν μου δωσεις ενα παπι θα σου πω ''ρε δεν ειναι μηχανη αυτο το πραγμα,παρε ενα GSX-R''
Ηπαρχουν ανθρωποι που θελουν παντα το καλυτερο και μπορουν να το εχουν και δεν θελουν ημημετρα.

Παρακαλώ τη Δ.Ο. να κάνει ελαφρώς τον :chinese: και να μην κάνει ban τον Κωνσταντίνο μέχρι τουλάχιστο να πάρω τα γυαλιά για να με βοηθήσει αν έχω κάποια απορία!!! :lehrer:

Ρε φίλτατε Κωνσταντίνε αφού σου λένε όχι άλλο εριστικό μήνυμα, έχεις δεν έχεις δίκιο!

Re: Απάντηση: HD STEREO 3D!! (3D MKV on PC with ColourCode 3D Technology for EveryOne

Ρε Κωστα ενταξη την αποψη του λεει ο Ανδρεας οπως και εσυ.Ας τελειωνουμε εδω την κοντρα.Ο καθενας εχει την αποψη του που ειναι σεβαστη.
Και εμενα αν μου δωσεις ενα παπι θα σου πω ''ρε δεν ειναι μηχανη αυτο το πραγμα,παρε ενα GSX-R''
Ηπαρχουν ανθρωποι που θελουν παντα το καλυτερο και μπορουν να το εχουν και δεν θελουν ημημετρα.

Βρε Skokman, πιστεύεις οτι με ενοχλεί το αν κάποιος έχει διαφορετική ή αρνητική γνώμη???
Όχι βέβαια!! Ο καθένας έχει την γνώμη και εννοείτε είναι σεβαστή!!
Με ενοχλεί όμως όταν κάποιος έχει βάλει σκοπό να Σαμποτάρει ένα συγκεκριμένο θέμα και να Παραπλανήσει όσο πιο πολύ μπορεί ανθρώπους που δεν γνωρίζουν!!!
Συγκρίνοντας όπως ακριβώς τον βολεύουν αυτόν, για τους δικούς του λόγους, που κάπου αποσκοπούν αυτοί, πράγματα που δεν έχουν σχεδόν καμία σχέση μεταξύ τους, αν το δεις καθαρά από την πλευρά του τι Δίνεις και τι Παίρνεις........... ;-)

Για εμένα ήταν αυτό???
Δεν είναι ειρωνεία η αχρωματοψία, υπάρχει!!
Και αν υπάρχει σαν πρόβλημα, είναι πολύ δύσκολο να δεις με το ColorCode σωστά...... (Βοηθός χειρουργού είναι οι σπουδές μου παιδιά, δεν ειρωνεύτηκα τίποτα και κανέναν!! Για υπαρκτό πρόβλημα μίλησα....)

Ειρωνεία Φαίνεται τι είναι, που βάζει στο στόμα του και ΟΝΟΜΑΤΑ!!! (ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΛΕΞΗΣ ΟΝΟΜΑΤΑ!!)

Δεν χρειάζεται να με Banάρει κανένας!!
Αυτό ήθελε ο "φίλος" Cinemusic - Ανδρέας και το κατάφερε μια χαρά!!
Αφού του δίνουν το δικαίωμα............... ;-)

Re: Απάντηση: HD STEREO 3D!! (3D MKV on PC with ColourCode 3D Technology for EveryOne

Όχι φίλε μου Skokman, εγώ αυτό το παράδειγμα που δίνεις σχετικά με το παπί-μηχανή, τουλάχιστον μέχρι τα 33 μου χρόνια, δεν το έχω πει και πιστεύω οτι δεν θα το πω και ποτέ, αφού δεν το είπα μέχρι τώρα...
Κάθε άνθρωπος έχει τις δυνατότητες του και τις ανάγκες του!!
Ακόμα και για αστείο, πιστεύω οτι εμπεριέχει ένα είδος προσβολής μέσα, γιατί κάθε άνθρωπος έχει διαφορετικές ανάγκες και δυνατότητες....
Αυτά...
Δεν έχω να πω τίποτα άλλο από εδώ....

Εν συντομία: Το 3D είναι χάλι

Δε μπορώ να καταλάβω αυτή την τρέλα με το 3D. Έχω δει 3D δορυφορικό περιεχόμενο (side by side) στην υποτίθεται κορυφαία 3D τηλεόραση (Panasonic VT20 50") και δε με συγκίνησε. Πολύ σκοτεινά πλάνα και η αίσθηση του 3D είναι ψεύτικη, κατασκευασμένη (δε βλέπουμε έτσι στην πραγματικότητα). Είναι πιο πολύ ένα εφέ παρά προσπάθεια πιστής απεικόνισης. Έχω δοκιμάσει και στερεοσκοπικό 3D με τα γυαλιά που αναφέρει ο φίλος στο πρώτο post (τα Pro-Ana) και το αποτέλεσμα είναι άθλιο, πονοκέφαλος στη μισή ώρα. Δε μπορώ να διανοηθώ πως θα πρέπει να "εκπαιδεύσω" τον εγκέφαλο. Αν σε πιάνει πονοκέφαλος στη μισή ώρα είναι ανωμαλία να συνεχίσεις να προσπαθείς.

Μπορεί η ελαφρά δυσχρωματοψία και ο ελαφρύς αστιγματισμός που έχω να επιβαρύνουν την κατάσταση, αλλά και η σύζυγός μου που δεν έχει κανένα πρόβλημα στην όραση κατέληξε στο ίδιο συμπέρασμα.

Μπορείς να δοκιμάσεις τα Colourcode φίλε μου και καταπροτίμηση τα Poly, γιατί και ένας άλλος χρήστης που τα παρέλαβε και φοράει γυαλιά δεν είχε πρόβλημα με τα γυαλιά του κατά την τοποθέτηση τους, σύμφωνα με τα λεγόμενα του πάντα. μπορείς να το βρεις στα Pοsts του συγκεκριμένου θέματος.
Και να φορά πάντα τα γυαλιά για το πρόβλημα υγείας που έχεις πριν τα γυαλιά για 3D!!

Όχι φίλε μου Skokman, εγώ αυτό το παράδειγμα που δίνεις σχετικά με το παπί-μηχανή, τουλάχιστον μέχρι τα 33 μου χρόνια, δεν το έχω πει και πιστεύω οτι δεν θα το πω και ποτέ, αφού δεν το είπα μέχρι τώρα...
Κάθε άνθρωπος έχει τις δυνατότητες του και τις ανάγκες του!!
Ακόμα και για αστείο, πιστεύω οτι εμπεριέχει ένα είδος προσβολής μέσα, γιατί κάθε άνθρωπος έχει διαφορετικές ανάγκες και δυνατότητες....
Αυτά...
Δεν έχω να πω τίποτα άλλο από εδώ....

Και μην το πάρεις προσωπικά Skokman αυτό που γράφω για το παράδειγμα!!
Καμία σχέση..... Είναι αναφορά Προς Όλους!!!! ;-)

(μπορείς να παρεξηγηθείς "πολύ" εύκολα από το γραπτό λόγο....... ;-) )

Και απο ποτε τα 4000 ειναι λιγα?
Εδω λοιπον ερχετε ο Κωστας και λεει πως με 20 ευρω θα δουμε ενα 80% απο αυτο που θα βλεπαμε σε εναν 3D Projector
Ο προβολεας των 4000 ευρω ειναι για ενα 5% περιπου των αγοραστων ενω ο stereoscopic για ολους
Δεν συνκρινουμε αν ο ενας τροπος ειναι καλυτερος απο τον αλλον(σαφως καλυτερα με 3D projector) αλλα αν δεν εχεις την δυνατοτητα αγορας,πως θα παρεις ενα αρκετα καλο αποτελεσμα με σχεδον 0 ευρω.
Και εγω αν ειχα τα λεφτα, 3D projector θα επερνα αλλα........
Ειναι σαν να λεμε σε καποιον που εχει ενα συστημα ηχου 4000 ευρω πως δεν ακουει σωστα και καλα και αν παρει τον ταδε ενυσχητη λαμπατο με τα σουπερ ντουπερ ηχεια και τα καλωδια των 1000 ευρω,τοτε και μονο τοτε θα ακουσει σωστα την 9η του Μπετοβεν
Ελα ομως που το 95% εχει στερεο των 1000-4000 ευρω!
Τη θα κανουνε αυτοι? δεν θα ακουσουν ποτε στην ζωη τους μουσικη γιατι δεν ακουνε σωστα?
Οχι βεβεα.Απλα πρεπει να τους σπρωξουμε να ακουσουν με ενα απλο συστημα και αργοτερα αφου θα εχουνε το μικροβιο να χτησουν σιγα σιγα την δικη τους Ουτοπια.
Αλωστε το 3D ειναι ακομα Μωρο και κατι που σημερα ειναι τεχνολογια αιχμης ,αυριο ειναι για τα σκουπιδια.(βλεπε νεες 3D TV χωρις γυαλια)

Καταρχην δεν ειπα ποτε οτι 4000 ευρω ειναι λιγα. Ομως αν θες να παρεις εναν καλο προβολεα 2D ειναι λογικο ποσο. Aν αυτος ο προβολεας παιζει και καλο 3D, το πακετο γινεται ελκυστικο για τους χομπιστες της βιντεοπροβολης.
Τωρα αυτο το οτι με 20 ευρω παιρνεις το 80% της εμπειριας του 3D FP,μονο σαν αστειο μπορω να το εκλαβω... Ναι, θα δεις 3D με τα colorcode αλλα μεχρι εκει. Κακα τα ψεμματα, οτι πληρωνεις παιρνεις.
Φυσικα, αυτο δεν σημαινει οτι δεν πρεπει να ασχοληθειτε με το colorcode, το αντιθετο. Ειναι τσαμπα και εχει χαβαλε η φαση. Απλα μην πλαναστε οτι ειναι απλα 20% χειροτερο απο ενα συστημα 3D FP, οπως δεν θα ηταν ποτε καλυτερο ενα mini stereo της ΑIWA απο ενα συστημα της Parasound...

Ρε παιδιά δεν είπαμε ότι το 3D είναι ...κανονικό 3D! Και μικροί όταν παίζαμε με τα viewmaster, ξέραμε ότι δεν έιναι 3D, αλλά ένα όμορφο στερεοσκοπικό εφέ. Και σαν ένα διασκεδαστικό εφέ να το δούμε, αξίζει τον κόπο για τα λεφτά που θα μας κοστίσει σύμφωνα με το "project" του Κωνσταντίνου77.

Παρακαλώ τον Κωνσταντίνο να επανέλθει στο thread, όπως επίσης και τους άλλους φίλους που εξέφρασαν αρνητική γνώμη για το συγκεκριμένο "3D". Θα χαλάγατε τις καρδιές σας έξω για ένα τόσο αστείο λόγο;

Μια παρέα είμαστε, ας σοβαρευτούμε λίγο...

To προβλημα Δημητρη ειναι πως ο Κωνσταντινος πανω στον ενθουσιασμο του γραφει αρκετες υπερβολες και επιπλεον γινεται ολιγον επιθετικος προς οσους αμφισβητουν τα γραφομενα του.. Αν δεν ειχα παρακολουθησει προσεκτικα το thread θα νομιζα οτι τα κατασκευαζει ο ιδιος! :D

To προβλημα Δημητρη ειναι πως ο Κωνσταντινος πανω στον ενθουσιασμο του γραφει αρκετες υπερβολες και επιπλεον γινεται ολιγον επιθετικος προς οσους αμφισβητουν τα γραφομενα του.. Αν δεν ειχα παρακολουθησει προσεκτικα το thread θα νομιζα οτι τα κατασκευαζει ο ιδιος! :D

Ποιον ενθουσιασμό?????
(ο καθένας γράφει οτι θέλει για τον άλλον εδώ μέσα και μεγάλη σιγουριά......)
Τα Colourcode τα έχω από τότε που έκανε πρεμιέρα το Avatar στην Ελλάδα..... οπότε έχω ξεπεράσει το θέμα του ενθουσιασμού.... :firstprize: )

Και όσο και αν σου φαίνεται απίστευτο, σε LCD TV με τα Colourcode, πλησιάζει όντως των 3D TVs στο 80% όπως είπε και Skokman... ;-)
Δεν είναι η ιδέα μας φίλε μου για να το υπερασπίζουμε δημόσια.... ;-)
Βέβαια από εκεί και πέρα παίζει μεγάλη σημασία και το μέσο προβολής που διαθέτουμε...... (έχει σημασία η φωτεινότητα του μέσου προβολής)
Θα σου δώσω ένα παράδειγμα για να το καταλάβεις, στην δική μου SONY 40", για αναπαραγωγή 2D Blu-Ray το backlight της το έχω στο 20% στο ECO Mode και πάλι είναι πολύ φωτεινή!!)
Δεν νομίζω να χρειάζεται να γράψω και άλλα.......

Νομιζεις οτι δεν χρειαζεται... Εκτος και αν νομιζεις οτι επειδη ειπες κατι, ισχυει κιολας...

ΥΓ. Τωρα για τον ενθουσιασμο σου με τα χιλιαδες λολ, θαυμαστικα, κεφαλαια και ???, σε αυτο ναι, δεν χρειαζεται να πεις κατι αλλο.. ;)

Ρε παιδιά δεν είπαμε ότι το 3D είναι ...κανονικό 3D! Και μικροί όταν παίζαμε με τα viewmaster, ξέραμε ότι δεν έιναι 3D, αλλά ένα όμορφο στερεοσκοπικό εφέ. Και σαν ένα διασκεδαστικό εφέ να το δούμε, αξίζει τον κόπο για τα λεφτά που θα μας κοστίσει σύμφωνα με το "project" του Κωνσταντίνου77.

Παρακαλώ τον Κωνσταντίνο να επανέλθει στο thread, όπως επίσης και τους άλλους φίλους που εξέφρασαν αρνητική γνώμη για το συγκεκριμένο "3D". Θα χαλάγατε τις καρδιές σας έξω για ένα τόσο αστείο λόγο;

Μια παρέα είμαστε, ας σοβαρευτούμε λίγο...

Στο τέλος θα Λάμψει η Αλήθεια προς τα έξω.................... :guitarist:

Παρακάλα!! Παρακάλα!!
Θα το σκεφτώ.......................................... :grinning-smiley-043 :guitarist:

Last edited:

Σωστά αλλα το προβλημα ειναι αλλου
Ο κωστας ανεβασε ενα θεμα για οσους θελουνε να παρουνε μια γευση απο 3D και οχι συγκριτικό τεστ για τις 2 μεθοδους.
Εδω δεν θα πουμε αν ειναι καλο η οχι
Αν θελει καποιος ας γραψει ενα θεμα για αυτο.
Λαθος του συντονιστή που δεν τράβηξε το αυτί απο την αρχη σε ολους.
θεωρώ πως και οι 2 πλευρές εχουν αδικο.
και όσοι συγκρίνουν τις 2 αυτές μεθόδους άλλα και ο κωστας για τον εκνευρισμό του.
Τώρα αν παίρνεις ενα 80% η οχι αυτο ειναι υποκειμενικό.
Πολλή ακούνε και με το Aiwa και ειναι ξετρελαμένοι !!!!!!!!!!!!
Αλλα τ ξαναλεω
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ
:grinning-smiley-043

Νομιζεις οτι δεν χρειαζεται... Εκτος και αν νομιζεις οτι επειδη ειπες κατι, ισχυει κιολας...

ΥΓ. Τωρα για τον ενθουσιασμο σου με τα χιλιαδες λολ, θαυμαστικα, κεφαλαια και ???, σε αυτο ναι, δεν χρειαζεται να πεις κατι αλλο.. ;)

Είμαι ΕΚΦΡΑΣΤΙΚΟ Αγόρι!!!! :guitarist:
Πως να το κάνουμε.........
Γιατί να το κρύψομεν άλλωστε?? :thrasher:

Μπορεί να διαφωνώ με όσα λές, όμως θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να τα λες.:2thumb22sup:

Τη λεω βραδυατικα ο κερατας?
Παω να δω το This is it 3D
Με το stereoscopic βεβαια!!!!!!!!!!

Σωστά αλλα το προβλημα ειναι αλλου
Ο κωστας ανεβασε ενα θεμα για οσους θελουνε να παρουνε μια γευση απο 3D και οχι συγκριτικό τεστ για τις 2 μεθοδους.
Εδω δεν θα πουμε αν ειναι καλο η οχι
Αν θελει καποιος ας γραψει ενα θεμα για αυτο.
Λαθος του συντονιστή που δεν τράβηξε το αυτί απο την αρχη σε ολους.
θεωρώ πως και οι 2 πλευρές εχουν αδικο.
και όσοι συγκρίνουν τις 2 αυτές μεθόδους άλλα και ο κωστας για τον εκνευρισμό του.
Τώρα αν παίρνεις ενα 80% η οχι αυτο ειναι υποκειμενικό.
Πολλή ακούνε και με το Aiwa και ειναι ξετρελαμένοι !!!!!!!!!!!!
Αλλα τ ξαναλεω
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ
:grinning-smiley-043

Ξέρεις από ποιο Post τονίζω οτι " ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ "
Και μετα ο Κωνσταντίνος έχει γίνει ΠΟΛΥ επιθετικός........
Καλά............ :guitarist:
Εγώ δεν ξανά ασχολούμαι ιδιαίτερα σοβαρά με το θέμα, γιατί μόνο ΣΟΒΑΡΟ δεν έχει γίνει.................. :BDGBGDB55:

Μπορεί να διαφωνώ με όσα λές, όμως θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να τα λες.:2thumb22sup:

Τη λεω βραδυατικα ο κερατας?
Παω να δω το This is it 3D
Με το stereoscopic βεβαια!!!!!!!!!!

SkokMAN μίλησε κάποια στιγμή με τον Σωτήρη ρε, είναι ωραίος τυπάς, να το βοηθήσεις σε ένα μικρό θέμα που έχει με τον Projector του σε σχέση με το Colourcode, δεν είναι κάτι δύσκολο, με την φωτεινότητα έχει μόνο να κάνει... :grinning-smiley-043
:guitarist:

Τωρα αυτο το οτι με 20 ευρω παιρνεις το 80% της εμπειριας του 3D FP,μονο σαν αστειο μπορω να το εκλαβω... Ναι, θα δεις 3D με τα colorcode αλλα μεχρι εκει. Κακα τα ψεμματα, οτι πληρωνεις παιρνεις.

Να υποθέσω ότι έχεις δει με colocode και καταθετεις την προσωπικη σου άποψη;