- 27 January 2008
- 151
Re: Απάντηση: HD STEREO 3D!! (3D MKV on PC with ColourCode 3D Technology for EveryOne
Το σκοτάδι έχει να κάνει με το μέσο προβολής και μετά με τα γυαλιά.
Σίγουρα όσοι έχετε προβολείς θα έχετε ένα θέμα.
Από το ψάξιμο που έχω ρίξει και στο παρελθόν αλλά και τώρα, πιστεύω οτι τα Pro είναι κατασκευασμένα για προβολείς, γιατί η προστασία που δίνει η κατασκευή των Pro (δείτε και το link που έδωσα σε προηγούμενα posts) δεν την δίνει κανένα ζευγάρι γυαλιών ανεξαρτήτως τεχνολογίας, και κατασκευάζονται αποκλειστικά "by hand", έτσι και η τιμή... ;-) (θα το δείτε στο Pdf των Pro)
Εγώ προσωπικά αν είχα projector θα πήγαινα κατευθείαν για ένα ζευγάρι Pro.
Ρωτήστε και την Colourcode βρε, μέσω skype... ;-)
Πιστεύω αυτό θα σας πει. (δεν είναι καμία εταιρία που έχει τρελή ανάγκη να πουλήσει, όταν έχει πουλήσει μέχρι την στιγμή που μιλάμε πάνω από 166 εκατομμύρια γυαλιά... ;-) )
Και δηλώνετε πάντα όταν βάζετε ένα αρχείο Lest Image First!! ;-)
To 3D του είναι Άπαιχτο!! Και σε εμένα όλοι όσοι έχουν δει έχουν πάθει πλάκα!! ;-)
Από σκοταδι εχεις δικιο, αλλά από βαθος μηπως κανεις λάθος;
Μήπως δεν εχεις δηλώσει σωστα το left-right;
Οσοι ειδαν σπιτι μου εντυπωσιαστηκαν απο το 3d.
Μαλιστα ενα ζευγαρι χθες που εχει προβολεα τα παρηγγειλε ηδη.
Το σκοτάδι έχει να κάνει με το μέσο προβολής και μετά με τα γυαλιά.
Σίγουρα όσοι έχετε προβολείς θα έχετε ένα θέμα.
Από το ψάξιμο που έχω ρίξει και στο παρελθόν αλλά και τώρα, πιστεύω οτι τα Pro είναι κατασκευασμένα για προβολείς, γιατί η προστασία που δίνει η κατασκευή των Pro (δείτε και το link που έδωσα σε προηγούμενα posts) δεν την δίνει κανένα ζευγάρι γυαλιών ανεξαρτήτως τεχνολογίας, και κατασκευάζονται αποκλειστικά "by hand", έτσι και η τιμή... ;-) (θα το δείτε στο Pdf των Pro)
Εγώ προσωπικά αν είχα projector θα πήγαινα κατευθείαν για ένα ζευγάρι Pro.
Ρωτήστε και την Colourcode βρε, μέσω skype... ;-)
Πιστεύω αυτό θα σας πει. (δεν είναι καμία εταιρία που έχει τρελή ανάγκη να πουλήσει, όταν έχει πουλήσει μέχρι την στιγμή που μιλάμε πάνω από 166 εκατομμύρια γυαλιά... ;-) )
Και δηλώνετε πάντα όταν βάζετε ένα αρχείο Lest Image First!! ;-)
To 3D του είναι Άπαιχτο!! Και σε εμένα όλοι όσοι έχουν δει έχουν πάθει πλάκα!! ;-)
Last edited: