HD suisse απο 1.12.2007

Μήπως πρέπει να μαζευτούμε όλοι εμείς που ενδιαφερόμαστε για την κάρτα και να προσπαθήσουμε για μαζική αγορά? Αν μάλιστα βρούμε και κάποιον που μιλάει Γαλλικά τα πράγματα θα ήταν ευκολότερα για όλους μας.

Θα σας έλεγα νέα νωρίτερα, αλλα ...η οτενετ της περιοχής μου είχε αντίθετη άποψη και δεν είχα ιντερνετ όλο το απόγευμα!
Η κάρτα μπήκε το μεσημέρι σε κόκκινο βιαξες καμ και άνοιξε αστραπιαία σε ένα απο τα κανάλια του πακέτου! Στην συνέχεια κοίταξα τα δικαιώματα (subscriptions) και εχει πάρει απο 9 Ιανουαρίου μέχρι 8 Φεβρουαρίου (αρα δεν παει πλέον μήνα-μήνα αλλά έχει να κάνει με το ποτε ενεργοποιείται η κάρτα).
Μετα δοκιμάστηκε και στον ντρημ 500 (+ πλέον και όχι απλός, ο άλλος έφαγε σουτ!) και έπαιξε αλλα ...περιέργως μόνο με gkouti και όχι με mgcamd-scam που δοκίμασα επίσης. Ισως οι νεες καρτες βιαξες να ειναι πλέον πιο εκλεκτικές.... Αυτή την στιγμή δεν μπορω να την δοκιμάσω σε άλλο καμ γιατί έχω αποσυνδέσει τον εκοσταρ3000 και ο νοκια9600 γενικά δεν βλέπει και πολλά αλλα καμ πέρα απο τα επίσημα. Σε 8-9 μέρες θα έχω και μία άλλη βιαξες καρτα, του γαλλικού Bis που θα φερουν οι γονείς μου απο Γαλλία γι αυτούς, αλλα θα την δοκιμάσω και εκείνη ανάλογα.

Hi to all
Sorry I am writing in english but I am living abroad and my keyboard has no Greek characters. I am Greek.
My friend has ordered this cart one month ago and everything was OK.
But last week was deactivated (since one month has passed)
and he is trying to activate it again by phoning to the Swiss shop and getting new instructions but for the moment it is not working.
We hope that the cam is the problem and tomorrow we are going to test the activation with a T-REX cam.
When we have good news I will tell you.

δοκιμασε με Trex και πες μας

κανονικα καθε μηνα κανει activate μονη της

Εγώ παρέλαβα σήμερα την κάρτα και όλα καλά. Να ευχαριστήσω και πάλι τον φίλο Larry για τη βοήθεια του.

Άπό ότι βλέπω μέχρι στιγμής, η ανάλυση είναι 720p.
Θα ήθελα να ρωτήσω άλλους χρηστες αν είναι έτσι συνέχεια ή δίδει και 1080i καμιά φορά?

Απάντηση: Re: HD suisse απο 1.12.2007

Εγώ παρέλαβα σήμερα την κάρτα και όλα καλά. Να ευχαριστήσω και πάλι τον φίλο Larry για τη βοήθεια του.

Άπό ότι βλέπω μέχρι στιγμής, η ανάλυση είναι 720p.
Θα ήθελα να ρωτήσω άλλους χρηστες αν είναι έτσι συνέχεια ή δίδει και 1080i καμιά φορά?
Oχι μόνο 720p.

παιδια αντιμετωπισα το εξης προβλημα...

η tRex δεν κανει μαλλον auto update την καρτα τι φταιει λετε?

1 την ειχα 1 μηνα εκτος δεκτη?
2 δεν κανε η tRex update τα κλειδια?

να παρω κοκκινη viacess να τελειωνω?

Αγαπητοί συμπάσχοντες φίλοι κάτοχοι της κάρτας, κάτι δεν μου πάει καλά με την ανάλυση. Ελπίζω να κάνω κάθος. Και τώρα πιο συγκεκριμένα :

Χρησιμοποιώ τον HUMAX 2000, o οποίος μου δείχνει στο info ανάλυση 720p.

Επίσης έχω την Skystar HD και το DVBViewer στο PC.
Παρατήρησα στη statusbar του DVBViewer ότι όταν το ανοίγω χωρίς να έχω βάλει μέσα την κάρτα, να αναφέρει ανάλυση 1920 χ 1988 (όταν το παράθυρο είναι άδειο φυσικά).
Μόλις βάλω μέσα την κάρτα και το DVBViewer δείχνει κανονικά το κανάλι, η ανάλυση δείχνει 1280 χ 720p.

Μετά από αυτά έχω την υποψία μήπως μας έχουν κάνει κάποια λαδιά (κάτι αντίστοιχο του HDCP).

Αυτό ίσως μπορεί να διευκρινιστεί άν γνωρίζαμε την ανάλυση που έχουν οι χρήστες μέσα στην Ελβετία.

Επίσης έχω την εξής απορία :
Η pcmcia Viaccess που παρέλαβα έχει επάνω της κάποια κίκκινα τετράγωνα, ενώ η αντίστοιχη που φαίνεται στη σελίδα τού site όπου την παρήγγειλα έχει ένα μαύρο και δύο κόκκινα παραλληλόγραμμα σχήματα. Γενικά φαίνεται ότι είναι διαφορετική. Είναι άραγε η δικιάμου νεότερη ή παλαιότερη.

Θα ήθελα από τους συμπάσχοντες τα φώτα τους.
Ευχαριστώ

Αγαπητέ το έχουμε γράψει πολλές φορές. Η εκπομπή του καναλιού γίνεται και θα γίνεται στο μέλλον στα 720p για όλους.
Επίσης η νεότερη έκδοση του CAM είναι αυτή με το κόκκινο χρώμα.

Re: Απάντηση: HD suisse απο 1.12.2007

Αγαπητέ το έχουμε γράψει πολλές φορές. Η εκπομπή του καναλιού γίνεται και θα γίνεται στο μέλλον στα 720p για όλους.
Επίσης η νεότερη έκδοση του CAM είναι αυτή με το κόκκινο χρώμα.

Ευχαριστώ. !!!

Hi to all
Sorry I am writing in english but I am living abroad and my keyboard has no Greek characters. I am Greek.
My friend has ordered this cart one month ago and everything was OK.
But last week was deactivated (since one month has passed)
and he is trying to activate it again by phoning to the Swiss shop and getting new instructions but for the moment it is not working.
We hope that the cam is the problem and tomorrow we are going to test the activation with a T-REX cam.
When we have good news I will tell you.

Hi All

In the end the cart was successfully activated.
It seems the CAM was not the problem but when you phone to the Swiss shop you have to put the cart and the cam in the reciever very soon.
So better phone from your home to be ready to do it immediately.
My friend was phoning from his work and than in the evening was hoping to activate it, which was not working.
I hope this will help some.

με κοκκινη παιζει αλλα επειδη το ειχες και ενα μηνα εκτος δεκτη ισως χρειαζεται να μεινει κανα 15 λεπτο πανω για να ανοιξει το καναλι

τι δεκτη ειπαμε εχεις?

Προφανώς έβαλε την viaccess np4 την ασπρόμαυρη που σου στέλνουν μαζί με την κάρτα.
Αυτο έγινε και σε μένα μόλις έβαλα την κόκκινη δούλεψε κανονικά.

Re: Απάντηση: HD suisse απο 1.12.2007

Προφανώς έβαλε την viaccess np4 την ασπρόμαυρη που σου στέλνουν μαζί με την κάρτα.
Αυτο έγινε και σε μένα μόλις έβαλα την κόκκινη δούλεψε κανονικά.

Χρηστο, δεν την στελνουν υποχρεωτικά την viaccess np4 με την κάρτα, υπάρχουν 2 διαφορετικές παραγγελίες, μία για εντελώς σκέτη κάρτα και μία για την καρτα συνοδευόμενη απο αυτό το καμ (καπου νόμιζα πως το ειχαμε διευκρινήσει αυτό που πιθανότατα δεν ειναι ξεκάθαρο αν αυτός που κανει την παραγγελια δεν ξέρει γαλλικά)