Θα σας έλεγα νέα νωρίτερα, αλλα ...η οτενετ της περιοχής μου είχε αντίθετη άποψη και δεν είχα ιντερνετ όλο το απόγευμα!
Η κάρτα μπήκε το μεσημέρι σε κόκκινο βιαξες καμ και άνοιξε αστραπιαία σε ένα απο τα κανάλια του πακέτου! Στην συνέχεια κοίταξα τα δικαιώματα (subscriptions) και εχει πάρει απο 9 Ιανουαρίου μέχρι 8 Φεβρουαρίου (αρα δεν παει πλέον μήνα-μήνα αλλά έχει να κάνει με το ποτε ενεργοποιείται η κάρτα).
Μετα δοκιμάστηκε και στον ντρημ 500 (+ πλέον και όχι απλός, ο άλλος έφαγε σουτ!) και έπαιξε αλλα ...περιέργως μόνο με gkouti και όχι με mgcamd-scam που δοκίμασα επίσης. Ισως οι νεες καρτες βιαξες να ειναι πλέον πιο εκλεκτικές.... Αυτή την στιγμή δεν μπορω να την δοκιμάσω σε άλλο καμ γιατί έχω αποσυνδέσει τον εκοσταρ3000 και ο νοκια9600 γενικά δεν βλέπει και πολλά αλλα καμ πέρα απο τα επίσημα. Σε 8-9 μέρες θα έχω και μία άλλη βιαξες καρτα, του γαλλικού Bis που θα φερουν οι γονείς μου απο Γαλλία γι αυτούς, αλλα θα την δοκιμάσω και εκείνη ανάλογα.
Oχι μόνο 720p.Εγώ παρέλαβα σήμερα την κάρτα και όλα καλά. Να ευχαριστήσω και πάλι τον φίλο Larry για τη βοήθεια του.
Άπό ότι βλέπω μέχρι στιγμής, η ανάλυση είναι 720p.
Θα ήθελα να ρωτήσω άλλους χρηστες αν είναι έτσι συνέχεια ή δίδει και 1080i καμιά φορά?
Αγαπητέ το έχουμε γράψει πολλές φορές. Η εκπομπή του καναλιού γίνεται και θα γίνεται στο μέλλον στα 720p για όλους.
Επίσης η νεότερη έκδοση του CAM είναι αυτή με το κόκκινο χρώμα.
Hi to all
Sorry I am writing in english but I am living abroad and my keyboard has no Greek characters. I am Greek.
My friend has ordered this cart one month ago and everything was OK.
But last week was deactivated (since one month has passed)
and he is trying to activate it again by phoning to the Swiss shop and getting new instructions but for the moment it is not working.
We hope that the cam is the problem and tomorrow we are going to test the activation with a T-REX cam.
When we have good news I will tell you.
Προφανώς έβαλε την viaccess np4 την ασπρόμαυρη που σου στέλνουν μαζί με την κάρτα.
Αυτο έγινε και σε μένα μόλις έβαλα την κόκκινη δούλεψε κανονικά.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.